Bepalen wie toegang heeft tot Google-services

Als u een beheerder bent van Google-accounts voor een organisatie, kunt u bepalen wie bepaalde Google-services kan gebruiken in zijn account. Schakel de service voor die mensen in of uit in de Google-beheerdersconsole. Als gebruikers inloggen op hun account, zien ze alleen de services die voor hen zijn ingeschakeld.

Welke service wilt u in- of uitschakelen voor gebruikers?

Wijzigingen worden meestal binnen enkele minuten van kracht, maar dit kan 24 uur duren. Zie Instellingen in de beheerdersconsole worden niet geüpdatet voor meer informatie.

Klik hieronder voor instructies (beheerdersaccount vereist).

G Suite

Aanvullende Google-services

Marketplace-apps
Agenda
Hangouts Chat
Cloud Search
Directory
Drive
Gmail
Google+
Groups for Business
Jamboard
Keep
Hangouts Meet
Google Sites
Klassieke versie van Sites
Tasks
Klassieke versie van Hangouts
Vault

AdWords
Blogger
Google Analytics
Google Domeinen
Google Earth
Google Maps
Google My Maps
Google Payments (Wallet)
Google Foto's
Google Play
Google Voice
Search Console
Web- en app-activiteit
YouTube
Overige...

Alle Marketplace-apps