Bepalen wie toegang heeft tot Google-services

Als u een beheerder bent van Google-accounts voor een organisatie, kunt u bepalen wie bepaalde Google-services kan gebruiken in zijn account. Schakel de service voor die mensen in of uit in de Google Beheerdersconsole. Als gebruikers inloggen op hun account, zien ze alleen de services die voor hen zijn ingeschakeld.

Welke service wilt u in- of uitschakelen voor gebruikers?

Klik hieronder voor instructies (beheerdersaccount vereist).

G Suite

Aanvullende Google-services

Marketplace-apps
Agenda
Cloud Search
Contacten
Drive
Gmail
Google+
Groups for Business
Keep
Meet
Sites
Talk/Hangouts
Google Vault

AdWords
Blogger
Google Analytics
Google Domeinen
Google Maps
Google My Maps
Google Payments
Google Foto's
Google Play
Google Wallet
Google Voice
Jamboard
Search Console
Webgeschiedenis
YouTube
Overige...

Alle Marketplace-apps

U kunt nieuwe services ook standaard in- of uitschakelen. Zie Aanmelden voor nieuwe services voor meer informatie.