Bepalen wie toegang heeft tot Google-services

Als u een beheerder bent van Google-accounts voor een organisatie, kunt u bepalen wie bepaalde Google-services kan gebruiken in zijn account. Schakel de service voor die mensen in of uit in de Google-beheerdersconsole. Als gebruikers inloggen op hun account, zien ze alleen de services die voor hen zijn ingeschakeld.

Welke service wilt u in- of uitschakelen voor gebruikers?

Klik hieronder voor instructies (beheerdersaccount vereist).

G Suite

Aanvullende Google-services

Marketplace-apps
Agenda
Cloud Search
Contacten
Drive
Gmail
Google+
Groups for Business
Jamboard
Keep
Meet
Sites
Talk/Hangouts
Google Vault

AdWords
Blogger
Google Analytics
Google Domeinen
Google Earth
Google Maps
Google My Maps
Google Payments
Google Foto's
Google Play
Google Wallet
Google Voice
Search Console
Web- en app-activiteit
YouTube
Overige...

Alle Marketplace-apps

U kunt nieuwe services ook standaard in- of uitschakelen. Zie Aanmelden voor nieuwe services voor meer informatie.