'produktinfo' [product_detail]

Brug attributten product_detail [produktinfo] til at angive tekniske specifikationer eller yderligere oplysninger. Du kan beskrive ethvert aspekt af produktet, der ikke eksplicit er dækket af andre attributter. Denne attribut giver kunderne læsbare, strukturerede data og forbedrer vores evne til at vise individuelle produkter baseret på brugersøgninger.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

This attribute has 3 sub-attributes:

• Section name [section_name] (Optional but recommended)
  • Attribute name [attribute_name] (Required)
  • Attribute value [attribute_value] (Required)

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Underordnede attributter

section_name [sektionsnavn] (valgfri)
attribute_name [attributnavn] (påkrævet)
attribute_value [attributværdi] (påkrævet)
Grænser Sektionsnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributværdi: Op til 1.000 tegn
Gentaget felt Ja, op til 1000
Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) Generelt:Produkttype:Digital afspiller,Generelt:Digital afspillertype:Flash-baseret,Skærm:Opløsning:432 x 240,Skærm:Diagonalt:"2.5"""
XML (feeds) <g:product_detail>
    <g:section_name>Generelt</g:section_name>
    <g:attribute_name>Produkttype</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Digital afspiller</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Generelt</g:section_name>
    <g:attribute_name>Digital afspillertype</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Flash-baseret</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Skærm</g:section_name>
    <g:attribute_name>Opløsning</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>432 x 240</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Skærm</g:section_name>
    <g:attribute_name>Diagonalt</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>2.5"</g:attribute_value>
</g:product_detail>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Hver attribut af typen product_detail [produktinfo] har tre underordnede attributter. De er: section_name [sektionsnavn], attribute_name [attributnavn] og attribute_value [attributværdi].
    • Det er valgfrit, om du vil bruge section_name [sektionsnavn], men det anbefales.
    • attribute_name [attributnavn] og attribute_value [attributværdi] er altid påkrævet for hver product_detail [produktinfo], du indsender.
  • Sørg for at formatere produktinfo korrekt, når du indsender tekstfeeds.
    • Hver attribut af typen product_detail [produktinfo] skal indeholde to koloner for at adskille de tre underordnede attributter. Det korrekte format er: sektionsnavn [section_name]:attributnavn [attribute_name]:attributværdi [attribute_value].
      • Hvis der ikke er noget sektionsnavn, opnår du det korrekte format ved at starte med ":" som i eksemplet nedenfor
        :attributnavn [attribute_name]:attributværdi [attribute_value]
    • Hvis der er flere værdier for product_detail [produktinfo] for et enkelt produkt, skal de adskilles med kommaer.
    • Hvis en af underattributterne indeholder et komma eller et kolon, skal du omkranse den pågældende underattribut i lige dobbelte anførselstegn. Alle lige dobbelte anførselstegn i den pågældende underattribut skal fordobles.
  • Undgå at tilføje oplysninger, der er omfattet af andre attributter eller kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, tilbudspris, tilbudsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter, f.eks. sale_price [tilbudspris] eller shipping [forsendelse].
  • Angiv kun et attributnavn og en værdi, når værdien er bekræftet. Angiv f.eks. kun "Vegetarian [Vegetarisk]=Falsk", hvis det er bekræftet, at et fødevareprodukt ikke er vegetarisk, og ikke bare fordi falsk er standardværdien for booleske attributter.
  • Angiv ikke søgeord eller søgetermer. Kun relevant info og specifikationer for produktet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug store/små bogstaver, når du indsender værdier for attributten. Brug f.eks. "Fokuslængde" i stedet for "fokuslængde" eller "FokusLængde".
  • Du må ikke duplikere data inden for attributten.
  • Brug ikke søgeord til søgemaskineoptimering (SEO).
  • Tjek, om der er grammatiske fejl, stavefejl eller fejl i brugen af store bogstaver.

Eksempler

Her er nogle eksempler på kombinationer af 'sektionsnavn' [section_name] og 'attributnavn' [attribute_name], som du kan medtage i forbindelse med forskellige typer af produkter. Bemærk! Dette er ikke en omfattende eller udtømmende liste. Du er velkommen til at tilføje yderligere egenskaber, hvis de er relevante for dine produkter.

Beklædning

Produktdata for løbesko af genanvendte materialer
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Bæredygtighed:materiale:genbrugt
Produktdata for en jakke, der er fremstillet af økologisk materiale
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Bæredygtighed:materiale:økologisk

Husholdningsmaskiner og -udstyr

Produktdata for en tørretumbler med Energy Star-certificering
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Bæredygtighed:Certifcering:Energy Star

Mobiltelefoner

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produktdata for en mobiltelefon med 64 GB flash-hukommelse og batterikapacitet på 12.5 timer
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Mål:20 x 5 cm.
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Integrerede komponenter:"Kamera,mikrofon"
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Beskyttelse:Ridsefast skærm
'Produktinfo' [product_detail] Mobil:Teknologi:"GSM,CDMA"
'Produktinfo' [product_detail] Mobil:Bånd:"4G:1900, 1700/2100, 850, 700, 2300"
'Produktinfo' [product_detail] Hukommelse:64 GB flash
'Produktinfo' [product_detail] Batteri:Kapacitet:12.5 timer
'Produktinfo' [product_detail] Batteri:Oplader:"1,440 mAh"

Digitalkameraer

Camera bundle
Produktdata for en kamerapakke med hus og 24-105 mm – F/4.0 objektiv
Attribut Værdi
'id' [id] kamera1-pakke-A
'Varegruppe-id' [item_group_id] kamera1
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Sensor:CMOS
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Processor:ABCD-billedprocessor
'Produktinfo' [product_detail] Objektivsystem:Fokuslængde:24-105 mm
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Video:1080p fuld HD 60 fps
'Produktinfo' [product_detail] Objektivsystem:Blænderåbning:F/4.0

Produktdata for en kamerapakke med samme kamera, men en anden linse (fast på 50 mm – F/1.8)
Attribut Værdi
'id' [id] kamera1-pakke-B
'Varegruppe-id' [item_group_id] kamera1
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Sensor:CMOS
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Processor:ABCD-billedprocessor
'Produktinfo' [product_detail] Kameraegenskaber:Video:1080p fuld HD 60 fps
'Produktinfo' [product_detail] Objektivsystem:Fokuslængde:50 mm
'Produktinfo' [product_detail] Objektivsystem:Blænderåbning:F/1.8

Bærbare computere

Produktdata for en 13" computer med 2 GB RAM og et litium-ion-batteri
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Skærm:Størrelse:13 tommer
'Produktinfo' [product_detail] Processor:CPU:Nvidia Tegra K1 (armV7)
'Produktinfo' [product_detail] Hukommelse:Flash:16 GB SSD
'Produktinfo' [product_detail] Batteri:Kapacitet:Kører i 7 timer på en test med onlinevideostreaming
'Produktinfo' [product_detail] Batteri:Teknologi:Litium-ion
'Produktinfo' [product_detail] Hukommelse:RAM:2 GB

Vitaminer

Produktdata for 60 multivitaminkapsler
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Generelt: Kapsler: 0
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Vejledning:Indtages i forbindelse med morgenmåltid
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Ingredienser:"C-Vitamin, D-Vitamin, Jern, Niacin, Citrisk syre, Naturligt frugtekstrakt"
'Produktinfo' [product_detail] Ernæringsfakta:Kalorier:0
'Produktinfo' [product_detail] Ernæringsfakta:Portionsstørrelse:2 kapsler

Kosmetik

Produktdata om fugtighedscreme til ansigt
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Vejledning:Anvend på ren hud morgen og aften
'Produktinfo' [product_detail] Ingredienser:"Økologisk rosenolie, mineralvand"
'Produktinfo' [product_detail] Holdbarhed:1 år

Møbler

Produktdata for en sofa
Attribut Værdi
'Produktinfo' [product_detail] Generelt:Produktvægt: 105 pund (USA)
'Produktinfo' [product_detail] Yderligere oplysninger:Kapacitet:1 person
'Produktinfo' [product_detail] Yderligere oplysninger:Monteringsinfo:"Leveres usamlet, nødvendigt værktøj og vejledning er inkluderet. Valgfrit: Leveres samlet mod et ekstra gebyr på 350 DKK".