I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Produktinfo [product_detail]

Brug attributten produktinfo [product_detail] til at give tekniske specifikationer eller yderligere detaljer. Du kan beskrive aspekter af produktet, der ikke eksplicit er dækket af andre attributter. Denne attribut giver kunderne læsbare, strukturerede data og forbedrer vores mulighed for at vise individuelle produkter baseret på deres forespørgsler.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfrit for hvert produkt

Underordnede attributter

Denne attribut har 3 underordnede attributter:

• Sektionsnavn [section_name] (valgfri, men anbefales)
  • Attributnavn [attribute_name] (obligatorisk)
  • Attributværdi [attribute_value] (obligatorisk)

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Underordnede attributter

• section_name (valgfri)
  • attribute_name (obligatorisk)
  • attribute_value (obligatorisk)
Grænser Sektionsnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributværdi: Op til 1.000 tegn
Gentaget felt Ja, op til 1000
Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) Generelt:Produkttype:Digital afspiller,Generelt:Digital afspillertype:Flash-baseret,Skærm:Opløsning:432 x 240,Skærm:Diagonalt:"2.5"""
XML (feeds) <g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Product Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Digital player</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Digital Player Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Flash based</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Resolution</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>432 x 240</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Diagonal Size</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>2.5"</g:attribute_value>
</g:product_detail>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Få flere oplysninger om produktinfo i Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Sørg for at formatere produktinfo korrekt, når du indsender tekstfeeds

Hver produktinfo-attribut [product_detail] skal indeholde 2 koloner for at adskille de tre underordnede attributter.

• Det korrekte format er: section_name:attribute_name:attribute_value
  • Hvis der ikke er noget sektionsnavn [section_name], opnår du det korrekte format ved at starte med et kolon ":", for eksempel :attribute_name:attribute_value
  • Undgå at tilføje oplysninger, der er omfattet af andre attributter eller kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, udsalgspris, udsalgsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag i stedet disse oplysninger ved hjælp af andre attributter, f.eks. tilbudspris [sale_price] eller forsendelse [shipping].
  • Angiv kun et attributnavn og en værdi, når værdien er bekræftet. Angiv f.eks. kun "Vegetarian:False", hvis det er bekræftet, at et fødevareprodukt ikke er vegetarisk, og ikke bare fordi "False" er standardværdien for booleske attributter.
  • Undgå at angive søgeord eller søgetermer. Kun relevant info og specifikationer for produktet.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine produktdata i Google Sheets.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug store/små bogstaver, når du indsender værdier for attributten. Brug f.eks. "Fokuslængde" i stedet for "fokuslængde" eller "Fokus Længde".
  • Du må ikke duplikere data inden for attributten.
  • Brug ikke søgeord til søgemaskineoptimering (SEO).
  • Check for grammatiske fejl, stavefejl eller fejl i brugen af store bogstaver.

Eksempler

Her er nogle eksempler på kombinationer af sektionsnavn og attributnavn, som du kan medtage i forbindelse med forskellige typer af produkter. Bemærk! Dette er ikke en omfattende eller udtømmende liste. Du er velkommen til at tilføje yderligere egenskaber, hvis de er relevante for dine produkter.

Beklædning

Produktdata for løbesko af genanvendte materialer
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Bæredygtighed:materiale:genbrugt
Produktdata for en jakke, der er fremstillet af økologisk materiale
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Bæredygtighed:materiale:økologisk

Husholdningsmaskiner og -udstyr

Produktdata for en tørretumbler med Energy Star-certificering
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Bæredygtighed:Certifcering:Energy Star

Mobiltelefoner

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produktdata for en mobiltelefon med 64 GB flash-hukommelse og batterikapacitet på 12.5 timer
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Generelt:Mål:20 x 5 cm.
Produktinfo [product_detail] Generelt:Integrerede komponenter:"Kamera,mikrofon"
Produktinfo [product_detail] Generelt:Beskyttelse:Ridsefast skærm
Produktinfo [product_detail] Mobil:Teknologi:"GSM,CDMA"
Produktinfo [product_detail] Mobil:Bånd:"4G:1900, 1700/2100, 850, 700, 2300"
Produktinfo [product_detail] Hukommelse:64 GB flash
Produktinfo [product_detail] Batterikapacitet:12.5 timer
Produktinfo [product_detail] Batteri:Oplader:"1,440 mAh"

Digitalkameraer

Camera bundle
Produktdata for en kamerapakke med hus og 24-105 mm – F/4.0 objektiv
Attribut Værdi
Id [id] kamera1-pakke-A
Varegruppe-id [item_group_id] kamera1
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Sensor:CMOS
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Processor:ABCD-billedprocessor
Produktinfo [product_detail] Objektivsystem:Fokuslængde:24-105 mm
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Video:1080p fuld HD 60 fps
Produktinfo [product_detail] Objektivsystem:Blænderåbning:F/4.0
Produktdata for en kamerapakke med samme kamera, men et andet objektiv (fast på 50 mm – F/1.8)
Attribut Værdi
Id [id] kamera1-pakke-B
Varegruppe-id [item_group_id] kamera1
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Sensor:CMOS
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Processor:ABCD-billedprocessor
Produktinfo [product_detail] Kameraegenskaber:Video:1080p fuld HD 60 fps
Produktinfo [product_detail] Objektivsystem:Fokuslængde:50 mm
Produktinfo [product_detail] Objektivsystem:Blænderåbning:F/1.8

Bærbare computere

Produktdata for en 13" computer med 2 GB RAM og et litium-ion-batteri
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Skærm:Størrelse:13"
Produktinfo [product_detail] Processor:CPU:Nvidia Tegra K1 (armV7)
Produktinfo [product_detail] Hukommelse:Flash:16 GB SSD
Produktinfo [product_detail] Batterikapacitet:Kapacitet:Holder 7 timer i en test af onlinevideostreaming
Produktinfo [product_detail] Batteri:Teknologi:Litium-ion
Produktinfo [product_detail] Hukommelse:RAM:2GB

Vitaminer

Produktdata for 60 multivitaminkapsler
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Generelt: Kapsler: 0
Produktinfo [product_detail] Generelt:Vejledning:Indtages sammen med morgenmåltidet
Produktinfo [product_detail] Generelt:Ingredienser:"C-vitamin, D-vitamin, Jern, Niacin, Citrisk syre, Naturligt frugtekstrakt"
Produktinfo [product_detail] Ernæringsfakta:Kalorier:0
Produktinfo [product_detail] Ernæringsfakta:Portionsstørrelse:2 kapsler

Kosmetik

Produktdata om fugtighedscreme til ansigt
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Vejledning:Anvend på ren hud morgen og aften
Produktinfo [product_detail] Ingredienser:"Økologisk rosenolie, mineralvand"
Produktinfo [product_detail] Holdbarhed:1 år

Møbler

Produktdata for en sofa
Attribut Værdi
Produktinfo [product_detail] Generelt:Produktvægt: 105 pund (USA)
Produktinfo [product_detail] Yderligere oplysninger:Kapacitet:1 person
Produktinfo [product_detail] Yderligere oplysninger:Monteringsinfo:"Leveres usamlet, nødvendigt værktøj og vejledning er inkluderet. Valgfrit: Leveres samlet mod et ekstra gebyr på 350 DKK".