product_detail [produktinfo]: Definition

Brug attributten product_detail [produktinfo] til at angive tekniske specifikationer eller yderligere oplysninger. Du kan beskrive ethvert aspekt af produktet, der ikke eksplicit er dækket af andre attributter. Denne attribut giver kunderne læsbare, strukturerede data og forbedrer vores evne til at vise individuelle produkter baseret på brugersøgninger.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Underordnede attributter

section_name [sektionsnavn] (valgfri)
attribute_name [attributnavn] (påkrævet)
attribute_value [attributværdi] (påkrævet)
Grænser Sektionsnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributnavn: Op til 140 tegn anbefales
Attributværdi: Op til 1.000 tegn
Gentaget felt Ja, op til 1000
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Generelt:Produkttype:Digital afspiller,Generelt:Digital afspillertype:Flash-baseret,Skærm:Opløsning:432 x 240,Skærm:Diagonalt:"2,5"""
XML-feeds <g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Product Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Digital player</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>General</g:section_name>
    <g:attribute_name>Digital Player Type</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>Flash based</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Resolution</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>432 x 240</g:attribute_value>
</g:product_detail>
<g:product_detail>
    <g:section_name>Display</g:section_name>
    <g:attribute_name>Diagonal Size</g:attribute_name>
    <g:attribute_value>2.5"</g:attribute_value>
</g:product_detail>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Hver attribut af typen product_detail [produktinfo] har tre underordnede attributter. De er: section_name [sektionsnavn], attribute_name [attributnavn] og attribute_value [attributværdi].
    • Det er valgfrit, om du vil bruge section_name [sektionsnavn], men det anbefales.
    • attribute_name [attributnavn] og attribute_value [attributværdi] er altid påkrævet for hver product_detail [produktinfo], du indsender.
  • Sørg for at formatere produktinfo korrekt, når du indsender tekstfeeds.
    • Hver attribut af typen product_detail [produktinfo] skal indeholde to koloner for at adskille de tre underordnede attributter. Det korrekte format er: sektionsnavn [section_name]:attributnavn [attribute_name]:attributværdi [attribute_value].
      • Hvis der ikke er noget sektionsnavn, opnår du det korrekte format ved at starte med ":" som i eksemplet nedenfor
        :attributnavn [attribute_name]:attributværdi [attribute_value]
    • Hvis der er flere værdier for product_detail [produktinfo] for en enkelt vare, skal de adskilles med kommaer.
    • Hvis en af de underordnede attributter indeholder et komma eller et kolon, skal du omkranse den pågældende underordnede attribut i lige dobbelte anførselstegn. Alle lige dobbelte anførselstegn i den pågældende underordnede attribut skal fordobles.
  • Undgå at tilføje oplysninger, der er omfattet af andre attributter eller kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, tilbudspris, tilbudsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter, f.eks. sale_price [tilbudspris] eller shipping [forsendelse].
  • Angiv kun et attributnavn og en værdi, når værdien er bekræftet. Angiv f.eks. kun "Vegetarian [Vegetarisk]=Falsk", hvis det er bekræftet, at et fødevareprodukt ikke er vegetarisk, og ikke bare fordi falsk er standardværdien for booleske attributter.
  • Angiv ikke søgeord eller søgetermer. Kun relevant info og specifikationer for produktet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Du må ikke duplikere data inden for attributten.
  • Brug ikke søgeord til søgemaskineoptimering (SEO).
  • Tjek, om der er grammatiske fejl, stavefejl eller fejl i brugen af store bogstaver.

Eksempler

Her er nogle eksempler på kombinationer af section_name [sektionsnavn] og attribute_name [attributnavn], som du kan medtage i forbindelse med forskellige typer af produkter. Bemærk! Dette ikke er en omfattende eller udtømmende liste. Du er velkommen til at tilføje yderligere egenskaber, hvis de er relevante for dine produkter.

Mobiltelefoner

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
  • Generelt
    • Dimensioner
    • Integrerede komponenter
    • Faldsikring
  • Mobilnetværk
    • Teknologi
    • Netværk
    • Tjenesteudbyder
  • Kommunikation
    • Datatransmission
    • LTE-netværk
    • Trådløs grænseflade
    • Bluetooth
  • Hukommelse
    • RAM
  • Skærm
    • Sensoropløsning
    • Skærmopløsning
  • Batteri
    • Kapacitet
    • Info om kørselstid

Digitalkameraer

Camera bundle
  • Kameraegenskaber
    • Sensor
    • Processor
    • Video
  • Objektivsystem
    • Fokuslængde
    • Blænderåbning
    • Bemærk! Brug sektionen "Objektivsystem" til forskellige typer objektiver, der sælges sammen med kameraet. Sørg for at medtage kameraet, der "kun er huset", i samme varegruppe-id for at sikre, at produkterne er grupperet korrekt. Eksempel:
  • Produkt 1 – kun kamera
    • id: kamera1-kamera
    • varegruppe-id: kamera1
    • produktinfo:
      • sektionsnavn: Kameraegenskaber
        • attributnavn: sensor, attributværdi: CMOS
        • attributnavn: processor, attributværdi: ABCD Image Processor
        • attributnavn: video, attributværdi: 1080p fuld HD 60 FPS
  • Produkt 2 – Kamerapakke med hus og 50 mm – F/1.8 objektiv
    • id: kamera1-pakke-A
    • varegruppe-id: kamera1
    • produktinfo:
      • sektionsnavn: Kameraegenskaber
        • attributnavn: sensor, attributværdi: CMOS
        • attributnavn: processor, attributværdi: ABCD Image Processor
        • attributnavn: video, attributværdi: 1080p fuld HD 60 FPS
      • sektionsnavn: Objektivsystem
        • attributnavn: fokuslængde, attributværdi: 50 mm
        • attributnavn: blænderåbning, attributværdi: F/1.8
  • Produkt 3 – Kamerapakke med hus og 24-105 mm – F/4.0 objektiv
    • id: kamera1-pakke-B
    • varegruppe-id: kamera1
    • produktinfo:
      • sektionsnavn: Kamerafunktioner
        • attributnavn: sensor, attributværdi: CMOS
        • attributnavn: processor, attributværdi: ABCD Image Processor
        • attributnavn: video, attributværdi: 1080p fuld HD 60 FPS
      • Objektivsystem
        • attributnavn: fokuslængde, attributværdi: 24-105 mm
        • attributnavn: blænderåbning, attributværdi: F/4.0

Bærbare computere

• Generelt
    • Operativsystem
    • Størrelse
  • Processor
    • CPU
  • Hukommelse
    • Flash
    • RAM
  • Batteri
    • Teknologi
    • Kapacitet

Vitaminer

• Generelt
    • Enheder
    • Brugsvejledning
    • Ingredienser
  • Ernæringsfakta
    • Portionsstørrelse

Kosmetik

• Generelt
    • Vejledning
    • Ingredienser
  • Egenskaber
    • Holdbarhed

Møbler

• Generelt
    • Varens vægt:
    • Forsendelsesvægt
  • Yderligere oplysninger
    • Kapacitet
    • Monteringsinfo