I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Størrelse [size]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten størrelse [size] til at beskrive standardstørrelsen på dit produkt. Når du bruger denne attribut, kan dit produkt blive vist i resultater, der er filtreret efter størrelse. Den størrelse, du indsender, har også indflydelse på, hvordan dine produktvarianter vises.

An example ad showing how you can select different sizes for a product

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for gratis fortegnelser for alle produkter inden for Tøj og tilbehør > Tøj (id 1604) og Tøj og tilbehør > Sko (id 187)

RequiredPåkrævet for Shopping-annoncer for produkter inden for Tøj og tilbehør > Tøj (id 1604) og Tøj og tilbehør > Sko (id 187), når du målretter mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-100 tegn
Gentaget felt Nej

Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.size, Type: Tekst
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds XL
XML-feeds <g:size>XL</g:size>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Brug en standardstørrelsesværdi for dit målgruppeland. Få flere oplysninger om, hvilke typer værdier der anerkendes.
  • Indsend kun én attribut pr. produkt. Hvis du angiver flere størrelsesattributter for samme produkt, vil kun den første blive anvendt. Yderligere størrelsesattributter kasseres, og du får en underretning.
  • Indsend kun størrelsesværdien. Indsend ikke værdier såsom "ikke tilgængelig", "ingen" eller "flere størrelser".
  • Sørg for at indsende oplysninger, der ikke er relateret til størrelse, via den korrekte attribut, f.eks. farve [color], materiale [material] og mønster [pattern].
  • Indsend denne attribut for alle produkter, der varierer efter størrelse.
    • For beklædningsgenstande skal du bruge denne attribut, når dit produkt er en variant, som er kendetegnet ved sin størrelse. Brug f.eks. "S" som værdien for en "rød T-shirt i str. small", og brug "L" som værdien for en "rød T-shirt i str. large". Indsend også hver variant som et separat produkt med den samme værdi for attributten varegruppe-id [item_group_id].
    • Indsend ikke flere størrelser adskilt med et komma (,). Brug i stedet en skråstreg. Du skal f.eks. angive "small/medium/large" (ikke "small, medium, large").
    • For produkter med flere dimensioner skal du ikke indsende flere størrelser adskilt med et komma (,). I stedet kan du samle flere dimensioner i én størrelsesværdi ved at bruge en skråstreg. Brug f.eks størrelsen 16/34 til at repræsentere halsstørrelsen 16 inches og ærmelængden 34 inches.
    • For ikke-beklædningsgenstande skal du indsende den relevante størrelse. Størrelserne for forskellige typer af produkter varierer meget, men hvis du angiver disse oplysninger, kan det hjælpe med at sikre, at dit produkt vises til de rigtige brugere.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv værdier, som dine brugere vil forstå. Værdierne, som du angiver, kan blive vist til brugere, så sørg for, at værdierne, du indsender, kan forstås af dine brugere.
  • Brug et ensartet format for størrelse. Forestil dig eksempelvis, at du sælger en skjorte, der fås i small, medium og large. For disse varianter skal du indsende "S", "M" og "L". Indsend ikke "S", "Medium" og "Lrg". Størrelsen, du indsender, bliver standardiseret, før den vises til brugerne. Ved at indsende ensartede størrelser kan du hjælpe med at sikre, at størrelsen bliver standardiseret korrekt.
  • Angiv flere størrelsesoplysninger ved hjælp af de andre størrelsesattributter. Angiv tøjets snit ved hjælp af attributten 'størrelsestype' [size_type]. Angiv landekonventionen for din størrelse med attributten størrelsessystem [size_system].
  • Indsend den fulde størrelse på dit produkt. Hvis din produktstørrelse har flere komponenter, skal du sørge for at indsende alle disse oplysninger. Ellers kan størrelsen misforstås, og den bliver muligvis ikke standardiseret eller vist til de korrekte brugere. Hvis du f.eks. sælger sko i forskellige bredder, skal du angive bredden i attributten 'størrelse' [size]. Så i stedet for, at du kun indsender størrelse "8", skal du indsende størrelse "8 N" for at repræsentere "8 smal".
  • For forhandlerdefinerede multipack-produkter skal du indsende multipack-mængden ved hjælp af attributten 'multipack' [multipack]. Indsend ikke multipack-mængden som en del af størrelsen.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

Standardstørrelser (alle lande og beklædningskategorier)

Eksempelværdier Eksempler
Onesize
  • OSFA

• OS

• one size

Små, mellemstore og store størrelser (inklusive intervaller): XXS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
  • XS
  • S
  • 2XL
  • S-M
  • XL/2XL
Babystørrelser angivet i måneder, inklusive intervaller
  • 6 Mo
  • 3-6 Mo
  • 12-18 Mo
Størrelse efterfulgt af Toddler
  • 2 Toddler
  • 3 Toddler
Generelle numeriske størrelser, inklusive halve størrelser (standardintervaller for specifikke lande og kategorier): 000-100
  • 00
  • 12
  • 48.5
  • 48 1/2
  • 75

Standardnummerserier (alle lande og kategorier)

Vi understøtter alle heltal (0-100) og nogle brøker (1/2, 1/3, 1/4 osv.). Bemærk, at dette gælder for alle lande.

Lande Kategori Systemer Nummerserie
BR Frakker og jakker BR
  • 34–60
  • 1–16
AT, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR Frakker og jakker DE, EU, FR, IT
  • 24–64
AU, GB, IN Frakker og jakker UK
  • 4–64
CA, US Frakker og jakker US
  • 00–64
BR Kjoler og jakker BR
  • 34–60
  • 1–16
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Kjoler og jakker DE, EU, FR, IT
  • 26–60
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Kjoler og jakker UK, US
  • 000–34
CA, US Smykker US
  • 00–40
AT, AU, BE, BR, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Bukser (indersøm) Brug standardsystemet for hvert land
  • 27–40
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Bukser og shorts (talje) Brug standardsystemet for hvert land
  • 000–60
BR Skjorter og toppe BR
  • 1–10
  • 30–54
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Skjorter og toppe DE, EU, FR, IT
  • 30–60
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Skjorter og toppe US
  • 000–34
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Skjorter og toppe UK
  • 0–40
BR Sko BR
  • 28–51
  • 25–35
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Sko US
  • 1–20
  • 0–13
AT, AU, BE, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Sko UK
  • 1–14
  • 0–13
AT, AU, BE, BR, CA, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, IN, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR, US Sko EU
  • 30–53
  • 15–35
BR Undertøj og badetøj BR
  • 34–60
AT, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, IT, NL, NO, PL, RU, SE, TR Undertøj og badetøj DE, EU, FR, IT
  • 30–60
  • 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100
  • 104, 116, 128, 140, 152, 164
AU, GB, IN Undertøj og badetøj UK
  • 4–38
CA, US Undertøj og badetøj US
  • 00–60
Andre lande Andre kategorier Brug standardsystemet for hvert land
  • 000–100

Sko

Afhængigt af dit målgruppeland kan du indsende en numerisk størrelsesværdi for sko samt et breddemål.

Tilgængelig for alle lande, der målrettes mod

Eksempelværdier Eksempler
Skobredde: XXN (ekstra, ekstra smal), XN, N, M (medium), W (bred), XW, XXW
  • 6 XN
  • 10½ M
  • 11.5 W

Kun tilgængelig for USA og Canada

Eksempelværdier Eksempler
Bogstavsangivelse for skobredde: 4A, 3A, 2A, A, B, C, D, E, 2E, 3E, 4E, 5E, 6E
  • 6 4A
  • 10½ C

Bukser

Du kan indsende en numerisk størrelse samt et ekstra ord som beskrivelse. Hvis du har brug for at tilføje et ekstra ord som beskrivelse for at tydeliggøre størrelsen, anbefaler vi, at du indsender værdien på engelsk.

Eksempelværdier Eksempler
Indersøm med tal eller en af følgende størrelsestyper: x-short, short, regular, long, x-long
  • 32 Regular
  • 00 Short
  • 32 x 34
  • 32W 34L
  • 00 Waist / 29 Inseam

Frakker og jakker

Du kan indsende en numerisk størrelse samt et ekstra ord som beskrivelse. Hvis du har brug for at tilføje et ekstra ord som beskrivelse for at tydeliggøre størrelsen, anbefaler vi, at du indsender værdien på engelsk.

Eksempelværdier Eksempler
short, regular, long
  • 38 regular
  • 42 short
  • 12 long

Undertøj og badetøj

Du kan indsende en numerisk størrelse samt et ekstra mål for skålstørrelse.

Eksempelværdier Eksempler

Bogstavsangivelse for skålstørrelse

• 32 B
  • 38 DD
  • 30 AA

Sportsudstyr

For produkter, der er forskellige, afhængigt af om de er til venstre- eller højrehåndede (f.eks. baseballhandsker eller golfkøller), skal du inkludere oplysninger om, hvilken hånd de er til, i den værdi, du indsender for attributten størrelse.

Eksempelværdier Eksempler
Tekst i frit format, der angiver, om produktet er til højre- eller venstrehåndede
  • 10,5-11,25" / Til venstrehåndede

Baby og småbørn (kun USA)

Du kan indsende en numerisk størrelse samt et ekstra ord som beskrivelse. Hvis du har brug for at tilføje et ekstra ord som beskrivelse for at tydeliggøre størrelsen, anbefaler vi, at du indsender værdien på engelsk.

Eksempelværdier Eksempler
preemie 'præmatur', newborn 'nyfødt'
  • Preemie
  • Newborn

Smykker (kun Storbritannien)

Du kan indsende en størrelse i form af bogstavsangivelse samt målangivelser i fjerdedelsstørrelser eller halve størrelser.

Eksempelværdier Eksempler
Størrelse med bogstavsangivelse A-Z efterfulgt af valgfri fjerdedelsstørrelser og halve størrelser
  • D
  • E 1/2
  • J 3/4

Eksempler

Beklædningsgenstande

Beklædningsgenstande varierer ofte efter størrelse. Brug samme 'varegruppe-id' [item_group_id] til hver variant. Her er et eksempel, der fås i 2 farver, der hver findes i 3 størrelser. For dette eksempel ville du skulle indsende disse 6 varianter:

Produktdata for en hvid T-shirt med Google-logo i str. small
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – small – hvid
Id [id] 12345-S-W
Farve [color] Hvid
'Størrelse' [size] S
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en sort T-shirt med Google-logo i str. small
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – small – sort
Id [id] 12345-S-B
Farve [color] sort
'Størrelse' [size] S
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en hvid T-shirt med Google-logo i str. medium
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – medium – hvid
'Id' [id] 12345-M-W
Farve [color] hvid
'Størrelse' [size] M
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en sort T-shirt med Google-logo i str. medium
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – medium – sort
Id [id] 12345-M-B
Farve [color] sort
'Størrelse' [size] M
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en hvid T-shirt med Google-logo i str. large
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – large – hvid
Id [id] 12345-L-W
Farve [color] hvid
'Størrelse' [size] L
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en sort T-shirt med Google-logo i str. large
Attribut Værdi
Titel [title] T-shirt med Google-logo – large – sort
Id [id] 12345-L-B
Farve [color] sort
'Størrelse' [size] L
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Størrelser med flere mål

Nogle størrelser består af flere mål, f.eks. "16/34 Tall", hvilket betyder, at halsstørrelsen er "16 inches", ærmelængden er "34 inches", og pasformen er "tall". I disse tilfælde skal du sørge for at indsende alle disse oplysninger som én værdi.

Produktdata for en trøje med Android-logo med en halsstørrelse på 16", en ærmelængde på 34" ærmelængde og pasformen tall
Attribut Værdi
'størrelse' [size] 16/34 Tall
'størrelsessystem' [size_system] US
'titel' [title] T-shirt med Android-logo, 16/34 Tall
'id' [id] 3131-16_34-tall
'varegruppe-id' [item_group_id] 3131

Beklædning med et bestemt snit

Hvis dit produkt passer ind i en bestemt størrelsesgruppe, f.eks. petite, oversize eller maternity, skal du indsende attributten 'størrelsestype' [size_type].

Hvis dit produkt har en anden indersømslængde, skal du indsende det med attributten 'størrelse' [size].

Produktdata for en jakke med Android-logo, XL, oversize, sort
Attribut Værdi
'Størrelse' [size] XL
'størrelsestype' [size_type] oversize
'titel' [title] Jakke med Android-logo, str. XL, oversize, sort
'id' [id] 4567-xlb-blk
'varegruppe-id' [item_group_id] 4567

Produktdata for en jakke med Android-logo, XL, sort
Attribut Værdi
'Størrelse' [size] XL
'Størrelsestype' [size_type] regular
'Titel' [title] Jakke med Android-logo, str. XL, sort
'Id' [id] 4567-ml-blk
'varegruppe-id' [item_group_id] 4567

Sko

Sørg for at indsende alle oplysninger, der har indflydelse på størrelsen på dit produkt. Den faktiske størrelse på sko, ligesom mange beklædningsgenstande, er baseret på adskillige attributter, bl.a. størrelse [size], køn [gender] og størrelsessystem [size_system].

Produktdata for Google-løbesko til mænd i str. 8,5 US
Attribut Værdi
'størrelse' [size] 8.5
'størrelsessystem' [size_system] US
'køn' [gender] male
'titel' [title] Google-løbesko, til herrer, 8.5 US
'id' [id] 09876-8_5-M-US
'varegruppe-id' [item_group_id] 09876

Produktdata for Google-løbesko til kvinder i str. 9 US
Attribut Værdi
'størrelse' [size] 9
'Størrelsessystem' [size_system] US
'køn' [gender] female
'titel' [title] Google-løbesko til kvinder, 9 US
'id' [id] 09876-9-W-US
'varegruppe-id' [item_group_id] 09876

Smykker

Smykker fås ofte i mange forskellige størrelser. Størrelsen, der vises til brugere, er ofte baseret på mange forskellige attributter, bl.a. størrelse [size] og størrelsessystem [size_system].

Produktdata for en vielsesring i hvidguld, 14 karat, 41½
Attribut Værdi
'Størrelse' [size] 41½
'Størrelsessystem' [size_system] FR
'Titel' [title] Vielsesring i hvidguld – 14 karat – 41½
Farve [color] hvidguld
'Materiale' [material] hvidguld
'Id' [id] 909090-41_5
'varegruppe-id' [item_group_id] 909090

Kunsttryk

Størrelserne for ikke-beklædningsgenstande er ofte ikke standardiserede, så hvis dit produkt fås i flere størrelser, som det f.eks. er tilfældet med kunsttryk, skal du stadig indsende hver variant som et separat produkt, men bruge det samme 'varegruppe-id' [item_group_id].

Produktdata for tryk med Android-logo, 16 x 12 in
Attribut Værdi
'Størrelse' [size] 16 x 12 in
'Titel' [title] Tryk med Android-logo – 16 x 12 in
'Id' [id] 232323-16x12
'varegruppe-id' [item_group_id] 232323

Parfume

Størrelserne for ikke-beklædningsgenstande er ofte ikke standardiserede, så hvis dit produkt fås i flere størrelser, som det f.eks. er tilfældet med parfume, skal du stadig indsende hver variant som et separat produkt, men bruge det samme 'varegruppe-id' [item_group_id].

Produktdata for Petites Fleurs eau de toilette-spray, flaske med 3,4 fl oz
Attribut Værdi
'Størrelse' [size] 3,4 fl oz
'Størrelsessystem' [size_system] US
'Titel' [title] Petites Fleurs eau de toilette-spray – flaske med 3,4 fl oz
'Id' [id] 454545-3_4floz
'varegruppe-id' [item_group_id] 454545

Lagerplads til mobiltelefoner

Størrelserne for ikke-beklædningsgenstande er ofte ikke standardiserede, så hvis dit produkt fås i flere størrelser, som det f.eks. er tilfældet med lagerplads til mobiltelefoner, skal du stadig indsende hver variant som et separat produkt, men bruge det samme 'varegruppe-id' [item_group_id].

Produktdata for en Google Pixel 3, 16 GB, midnatsblå, låst op
Attribut Værdi
'titel' [title] Google Pixel 3 – 16 GB – Midnight Blue – låst op
'id' [id] 676767-16gb
Farve [color] midnight blue
'størrelse' [size] 16 GB
'varegruppe-id' [item_group_id] 676767

Produktdata for en Google Pixel 3, 32 GB, midnatsblå, låst op
Attribut Værdi
'titel' [title] Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue – låst op
'id' [id] 676767-32gb
Farve [color] midnight blue
'størrelse' [size] 32 GB
'varegruppe-id' [item_group_id] 676767