installment [rater]: Definition

Brug attributten installment [rater] til at angive oplysninger om din månedlige afdragsordning for kunder, der køber dit produkt.

Hvornår de kan bruges

Brug denne attribut til at fortælle brugere, om dit produkt kan betales med en månedlig afdragsordning. I alle lande ud over Brasilien og Mexico vil attributten price [pris] blive behandlet som forudbetaling, og attributten installment [rater] vil tage højde for yderligere månedlige rater.

I lande uden for Latinamerika kan du kun bruge en afdragsordning for mobiltelefoner og tablets. Attributten price [pris] (helt ned til 0) vil blive behandlet som forudbetaling (også udbetaling for enheden og aktiveringsgebyrer), og attributten installment [rater] dækker over den faste månedlige afdragsordning for din trådløse enhed. Omkostninger i forbindelse med et trådløst abonnement kan også tilføjes ved hjælp af attributten subscription_cost [abonnementspris]. Få flere oplysninger om subscription_cost [abonnementspris]

Kun latinamerikanske lande: Et tilbud, der bruger attributten installment [rater], vil blive behandlet som et tilbud, hvor man enten kan forudbetale for produktet eller betale i rater. Brug attributten price [pris] til at angive det fulde betalingsbeløb og attributten installment [rater] til at angive alternative afdrag og afdragenes hyppighed.

Attributten installment [rater] benytter to underordnede attributter:

• months [måneder] (obligatorisk)
    Heltal, det antal rater, køberen skal betale
  • amount [beløb] (obligatorisk)
    ISO 4217, det beløb, køberen skal betale om måneden

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus valuta
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér værdien ved at angive months [måneder] og amount [beløb] adskilt med et kolon (:). Du må ikke bruge anførselstegn. Hvis du f.eks. tilbyder 6 månedlige betalinger af 50 BRL, angiver du:

6:50.00 BRL

XML-feeds

<g:installment>

<g:months>6</g:months>

<g:amount>50.00 BRL</g:amount>

</g:installment>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Match den afdragsordning, du angiver på din landingsside. Du må gerne vise andre afdragsordninger på din landingsside, men den indsendte ordning skal være let at finde på landingssiden.
  • Kræv ikke, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den afdragsordning, du indsender.
  • Brug ikke attributten installment [rater] til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud, og den årlige forudbetalingspris skal indsendes via attributten price [pris].

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine ratepriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend f.eks. 1.01 MXN i stedet for 1.0012 MXN, da vi ellers afrunder den indsendte værdi.

Eksempler

Varianter (kun Latinamerika)

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

An example of ads without placeholder images

Produktdata for grøn Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – grøn – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] grøn
størrelse [size] S
id [id] 9876-S-GRN
varegruppe-id [item_group_id] 9876

Produktdata for blå Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – blå – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] blå
størrelse [size] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produktdata for gul Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – gul – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] gul
størrelse [size] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Mobiltelefon eller tablet solgt med afdragsordning

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med en månedlig afdragsordning. Få flere oplysninger om priskrav.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – dybblå – med afdragsordning
price [pris] 36.95 USD (forudbetaling ved kassen)
installment [rater] 24:29.95 USD
google_product_category [Google-produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med afdragsordning
price [pris] 0 EUR
installment [rater] 12:30 EUR
google_product_category [Google-produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet solgt med afdragsordning i kombination med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Indsend nul i attributten price [pris], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning. Få flere oplysninger om prisattributten

Bemærk! subscription_cost [abonnementspris] er ikke tilgængelig i USA eller Latinamerika.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement, og som betales i 12 rater
price [pris] 40 EUR
installment [rater] 12:18 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:12:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med abonnement, og som betales i 24 rater
price [pris] 0 EUR
installment [rater] 24:10 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:24:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet solgt med afdragsordning (kun latinamerikanske lande)

Indsend en samlet værdi for købesummen i attributten price [pris]. Angiv også en alternativ månedlig afdragsordning med attributten installment [rater]. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt sælges med en afdragsordning. Få flere oplysninger om prisattributten
An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – 12 månedlige rater
price [pris] 1.080 BRL
installment [rater] 12:95 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – 24 månedlige rater
price [pris] 1800.00 BRL
installment [rater] 24:10 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]