installment [rater]: Definition

Brug attributten installment [rater] til at fortælle brugerne om detaljerne i en månedlig afdragsordning, som du tilbyder for dit produkt.

Hvornår skal den bruges?

Denne attribut er kun tilgængelig i udvalgte lande:

• Afrika: Sydafrika
  • Asien og Stillehavsområdet: Hongkong, Indien, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Taiwan og Thailand
  • Europa: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Latinamerika: Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Mexico og Peru
  • Mellemøsten: Forenede Arabiske Emirater, Israel og Saudi-Arabien
  • Nordamerika: Canada og USA

Brug denne attribut til at fortælle brugere, om dit produkt kan betales med en månedlig afdragsordning.

Uden for Latinamerika: Attributten price [pris] (helt ned til 0) vil blive behandlet som forudbetaling (også udbetaling for enheden og aktiveringsgebyrer), og attributten installment [rater] dækker over den faste månedlige afdragsordning for din trådløse enhed. Omkostninger i forbindelse med et trådløst abonnement kan også tilføjes ved hjælp af attributten subscription_cost [abonnementspris].
Kun lande i Latinamerika: Afdragsordninger understøttes for alle produktkategorier. Et tilbud, der bruger attributten installment [rater], vil blive behandlet som et tilbud, hvor produktet kan købes enten ved at betale prisen med det samme eller ved at betale i rater. Brug attributten price [pris] til at angive det fulde betalingsbeløb og attributten installment [rater] til at angive afdragsbeløb og -hyppighed, hvis betaling med afdragsordning vælges.

Denne attribut er kun tilgængelig for mobilprodukter med følgende Google-produktkategorikoder:

• Smart-ure: 201
  • Mobiltelefoner: 267
  • Bærbare computere: 328
  • Tablets: 4745
  • Forudbetalte kort og SIM-kort til mobiltelefon: 6030
  • GPS-sporingsenheder: 6544

Attributten installment [rater] benytter to underordnede attributter:

• months [måneder] (obligatorisk)
    Heltal, det antal rater, køberen skal betale.
  • amount [beløb] (obligatorisk)
    ISO 4217, det beløb, som køberen skal betale pr. måned.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus valuta
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér værdien ved at indsende months [måneder] og amount [beløb] adskilt med et kolon ( :). Brug ikke anførselstegn. Eksempelvis skal du indsende følgende, hvis der er seks månedlige betalinger på 500 DKK:

6:500 DKK
XML-feeds

<g:installment>

<g:months>6</g:months>

<g:amount>50.00 BRL</g:amount>

</g:installment>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Match den afdragsordning, du angiver på din landingsside. Du må gerne vise andre afdragsordninger på din landingsside, men den indsendte ordning skal være let at finde på landingssiden.
  • Du må ikke kræve, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den afdragsordning, du indsender.
  • Brug ikke attributten installment [rater] til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud, og den årlige forudbetalingspris skal indsendes via attributten price [pris].
  • Medtag ikke aktiveringsgebyrer i attributten price [pris] for produkter, der sælges i USA. Abonnementer understøttes ikke i USA.
  • Brug kun i godkendte lande. Brug af attributten installment [rater] i ikke-godkendte lande vil medføre afvisning af dit produkt.
  • Brug kun til godkendte produktkategorier. Brug af attributten installment [rater] til andre produktkategorier vil medføre afvisning af dit produkt.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine ratebeløb i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK, ellers afrunder vi den indsendte værdi.
  • Hvis dit produkt kombineres med et abonnement, skal du indsende det samme antal måneder for attributten subscription_cost [abonnementspris] som for attributten installment [rater]. Hvis antallet af måneder ikke er det samme, og vi er nødt til at skrive oplysninger om din afdragsordning og dit abonnement sammen på grund af pladsbegrænsninger, bruger vi den højeste af de to værdier. Hvis din afdragsordning f.eks. løber over 12 måneder, men din abonnementskontrakt løber over 24, bruger vi 24 måneder.
    Bemærk! Attributten subscription_cost [abonnementspris] understøttes kun i lande, hvor rater understøttes.
  • Hvis afdragsbeløbet for dit produkt stiger efter en bestemt periode, skal du bruge den højeste månedlige betaling i den underordnede attribut amount [beløb]. Hvis afdragsbeløbet f.eks. stiger fra 200 DKK til 400 DKK efter seks måneder, skal du angive 400 DKK.

Eksempler

Varianter (kun Latinamerika)

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

An example of ads without placeholder images

Produktdata for grøn Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – grøn – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] grøn
størrelse [size] S
id [id] 9876-S-GRN
varegruppe-id [item_group_id] 9876

Produktdata for blå Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – blå – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] blå
størrelse [size] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Produktdata for gul Android-T-shirt
Attribut Produktdata
id [id] 9876-S-GRN
title [titel] Android-T-shirt – gul – small
price [pris] 30.00 MXN
installment [rater] 3:10.00 MXN
color [farve] gul
størrelse [size] S
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Mobiltelefon eller tablet solgt med afdragsordning

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med en månedlig afdragsordning. Få flere oplysninger om priskrav.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – dybblå – med afdragsordning
price [pris] 36.95 USD (forudbetaling ved kassen)
installment [rater] 24:29.95 USD
google_product_category [Google-produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med afdragsordning
price [pris] 0 EUR
installment [rater] 12:30 EUR
google_product_category [Google-produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet solgt med afdragsordning i kombination med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv nul i attributten price [pris], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning. Få flere oplysninger om attributten price [pris].
Bemærk! Attributten subscription_cost [abonnementspris] er ikke tilgængelig i USA og Latinamerika.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement, og som betales i 12 rater
price [pris] 40 EUR
installment [rater] 12:18 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:12:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – med abonnement, og som betales i 24 rater
price [pris] 0 EUR
installment [rater] 24:10 EUR
subscription_cost [abonnementspris] måned:24:10.00 EUR
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]

Telefon eller tablet solgt med afdragsordning (kun latinamerikanske lande)

Indsend en samlet værdi for købesummen i attributten price [pris]. Angiv også en alternativ månedlig afdragsordning med attributten installment [rater]. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt sælges med en afdragsordning. Få flere oplysninger om attributten price [pris].
An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – 12 månedlige rater
price [pris] 1.080 BRL
installment [rater] 12:95 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 – 32 GB – sort – 24 månedlige rater
price [pris] 1800.00 BRL
installment [rater] 24:10 BRL
subscription_cost [abonnementspris] (skal være tom, fordi der ikke er noget abonnement)
google_product_category [google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tablets]