'link' [link]

Når brugere klikker på dit produkt, sendes de til en landingsside på dit website for det pågældende produkt. Angiv webadressen for denne landingsside med attributten 'link' [link].

An illustration showing how an ad click leads to the product

Hvornår skal den bruges?

Obligatorisk for alle produkter, bortset fra dem, du sælger via Køb på Google.

Hvis du kun indsender attributten 'link' [link], bliver alle brugere på computere og mobilenheder ført videre til den landingsside, der er angivet i attributten. Husk, at når du indsender en sporingswebadresse i attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], bliver brugere, der klikker på Shopping-annoncer, sendt til denne webadresse frem for den værdi, du indsender i attributten 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link]. Brugere, der klikker på gratis produktfortegnelser, bliver stadig omdirigeret til den webadresse, der er angivet i attributten 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link]. Få flere oplysninger om, hvordan attributterne 'link' [link], 'mobillink' [mobile_link] og 'annonceomdirigering' [ads_redirect] fungerer sammen

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Offer.url, Type: URL
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds https://www.example.com/writing/google-pens
XML-feeds <link>https://www.example.com/writing/google-pens</link>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at din landingsside er mobilvenlig. Sørg for, at den landingsside, du har angivet, fungerer på computere og mobilenheder. Din landingsside skal opfylde dette krav, selvom du også bruger attributten mobillink [mobile_link].
  • Start med http eller https, og sørg for at overholde RFC 3986. For eksempel: https://www.example.com/writing/fiji-pens.
  • Brug dit bekræftede domænenavn. Sørg for at bruge det domænenavn, du har bekræftet (under kontooprettelsen eller på fanen Websitebekræftelse). Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter og gør krav på dit domænenavn
  • Sørg for, at din webadresse kan crawles af Google. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer
  • Udskift symboler eller mellemrum med webadressekodede enheder. Hvis din webadresse f.eks. indeholder et &-tegn ( & ), skal du udskifte det med %26.
  • Undlad at kræve, at brugerne skal tilmelde sig, logge ind eller udføre andre handlinger for at se oplysninger om dit produkt. Sørg for, at brugerne ser din endelige landingsside umiddelbart efter at have klikket på dit produkt.
  • Indsend kun én attribut pr. produkt eller produktvariant. Hvis du angiver flere linkattributter for samme produkt, vil kun én blive anvendt.
  • Brug lovpligtige omdirigeringer. For visse produkter kan lokale love kræve, at dine brugere lander på en separat side, før de kommer til din landingsside. Du kan f.eks. være nødt til at kontrollere alder, før brugerne kan få adgang til dit website. Når brugerne er kommet forbi denne side, skal du sørge for, at din landingsside opfylder alle de samme retningslinjer, der blev beskrevet tidligere. Få flere oplysninger om krav til landingssider

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en stabil webadresse. Den webadresse, du inkluderer, må ikke ændres, medmindre din landingsside flyttes. Du bør f.eks. ikke bruge webadresser med tidsstempler eller dele, der kan ændre sig, hver gang du indsender dine produktdata. Hver gang du ændrer din webadresse, skal din landingsside evalueres og crawles. Denne proces kan forårsage unødig belastning på dine servere.
  • Vælg den korrekte variant på forhånd. Link til din landingsside med den korrekte variant valgt. Brugere, der ser det produkt, de har klikket på, er mere tilbøjelige til at købe det. Det er stadig vigtigt at indsende dine variantoplysninger via de relevante attributter, f.eks. 'farve' [color], 'størrelse' [size] og 'aldersgruppe' [age_group].
  • Brug attributten 'mobillink' sammen med attributten 'link', hvis du har en separat landingsside, der er designet til mobilenheder. Få flere oplysninger om 'mobillink'
  • Medtag ikke ValueTrack-parametre til Google Ads i webadressen, du angiver som henholdsvis 'link' og 'mobillink'. Hvis det er nødvendigt at bruge ValueTrack-parametre, skal du bruge attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect] til at angive webadressen for din landingsside med sporingsparametre. Du kan desuden bruge Google Ads-sporingsskabelonen eller automatisk sporing til at administrere sporing i Google Ads. Få flere oplysninger om attributten 'annonceomdirigering' eller Google Ads-sporingsskabelonen
  • Brug så få omdirigeringer som muligt. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på dit produkt, til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver dine brugere en negativ oplevelse.
  • Sørg for, at alle omdirigeringer er konfigureret til det samme bekræftede domæne for at undgå fejl.
  • Brug Schema.org-mikrodata. Brug mikrodata til at angive, hvordan elementer på din landingsside svarer til dine produktdata. Helt konkret skal du sørge for, at dine mikrodata matcher den variant, der vises på din landingsside. Få flere oplysninger om mikrodata
  • Hvis du bruger sporingsparametre i attributten 'link' [link], anbefaler vi at bruge attributten 'link i Googles søgeindeks' [canonical_link] i dit feed for at angive en kanonisk webadresse. Brug attributten 'link i Googles søgeindeks' [canonical_link] til at sikre, at produkter er tilknyttet den korrekte webadresse i Googles søgeindeks, da det vil forbedre Googles forståelse af produktet. Få flere oplysninger om kanoniske links

Eksempler

Indsend kun attributten 'link'
Produktdata for Google-kuglepenne
Attribut Værdi
'link' [link] www.test.com/123
'annonceomdirigering'[ads_redirect] (Skal ikke udfyldes)
'mobillink' [mobile_link] (Skal ikke udfyldes)

Brugere på computer og mobil, der klikker på dit produkt, videresendes til: https://www.test.com/123.

Produkt uden varianter
Produktdata for Google-kuglepenne
Attribut Værdi
'link' [link] https://www.example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produktdata for Google-kuglepenne med sort blæk
Attribut Værdi
'link' [link] https://www.example.com/writing/google-pens?color=black

Produktdata for Google-kuglepenne med rødt blæk
Attribut Værdi
'link' [link] https://www.example.com/writing/google-pens?color=red