link [link]: Definition

Når brugere klikker på dit produkt, sendes de til en landingsside på dit website for det pågældende produkt. Angiv webadressen til denne landingsside med attributten link [link].

An illustration showing how an ad click leads to the product

Hvornår skal den bruges?

Obligatorisk for hvert produkt

Obligatorisk for alle programmer undtagen Shopping Actions.

Hvis du kun indsender attributten link [link], bliver alle brugere på computere og mobilenheder ført videre til den landingsside, der er angivet her. Husk! Når du indsender en sporingswebadresse for attributten ads_redirect [ads_omdirigering], sendes brugere af Shopping-annoncer til denne webadresse i stedet for den værdi, du indsender for attributterne link [link] eller mobile_link [mobillink]. Få flere oplysninger om, hvordan link [link], mobile_link [mobillink] og ads_redirect [ads_omdirigering] fungerer sammen

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Offer.url, Type: URL
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds https://www.example.com/writing/google-pens
XML-feeds <link>https://www.example.com/writing/google-pens</link>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at din landingsside er mobilvenlig. Sørg for, at den landingsside, du har angivet, fungerer på computere og mobilenheder. Din landingsside skal opfylde dette krav, selvom du også bruger attributten mobile_link [mobillink].
  • Start med http eller https, og sørg for at overholde RFC 3986. For eksempel: https://www.example.com/writing/fiji-pens.
  • Brug dit bekræftede domænenavn. Sørg for at bruge det domænenavn, du har bekræftet (under kontooprettelsen eller på fanen Websitebekræftelse). Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter og gør krav på dit domænenavn
  • Sørg for, at din webadresse kan crawles af Google. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer
  • Udskift symboler eller mellemrum med webadressekodede enheder. Hvis din webadresse f.eks. indeholder &, skal du udskifte det med %26.
  • Undlad at kræve, at brugerne skal tilmelde sig, logge ind eller udføre andre handlinger for at se oplysninger om dit produkt. Sørg for, at brugerne ser din endelige landingsside umiddelbart efter at have klikket på dit produkt.
  • Indsend kun én attribut pr. vare. Hvis du angiver flere linkattributter for samme vare, vil kun én blive anvendt.
  • Brug lovpligtige omdirigeringer. For visse produkter kan lokale love kræve, at dine brugere lander på en separat side, før de kommer til din landingsside. Du kan f.eks. være nødt til at kontrollere alder, før brugerne kan få adgang til dit website. Når brugerne er kommet forbi denne side, skal du sørge for, at din landingsside opfylder alle de samme retningslinjer, der blev beskrevet tidligere. Få flere oplysninger om krav til landingssider for Shopping-annoncer

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en stabil webadresse. Den webadresse, du inkluderer, må ikke ændres, medmindre din landingsside flyttes. Du bør f.eks. ikke bruge webadresser med tidsstempler eller dele, der kan ændre sig, hver gang du indsender dine produktdata. Hver gang du ændrer din webadresse, skal din landingsside evalueres og gennemgås. Denne proces kan forårsage unødig belastning på dine servere.
  • Vælg den korrekte variant på forhånd. Link til din landingsside med den korrekte variant valgt. Brugere, der ser det produkt, de klikkede på, er mere tilbøjelige til at købe det. Husk at indsende dine variantoplysninger via de relevante attributter, f.eks. color [farve], size [størrelse] og age_group [aldersgruppe].
  • Brug attributten mobile_link [mobillink] sammen med attributten link [link], hvis du har en separat landingsside, der er designet til mobilenheder. Få flere oplysninger om mobile_link [mobillink]
  • Hvis din webadresse indeholder Google Ads-sporingsparametre, skal du bruge attributten ads_redirect [ads_omdirigering] til at angive sporingsparametre til din webadresse for landingssiden. Du kan desuden bruge Google Ads-sporingsskabelonen eller automatisk sporing til at administrere sporing i Google Ads. Få flere oplysninger om ads_redirect [ads_omdirigering] eller Google Ads-sporingsskabelonen
  • Brug så få omdirigeringer som muligt. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på dit produkt, til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver dine brugere en negativ oplevelse.
  • Sørg for, at alle omdirigeringer er til det samme bekræftede domæne for at undgå fejl.
  • Brug Schema.org-mikrodata. Brug mikrodata til at angive, hvordan elementer på din landingsside svarer til dine produktdata. Helt konkret skal du sørge for, at dine mikrodata matcher den variant, der vises på din landingsside. Få flere oplysninger om mikrodata

Eksempler

Indsend attributten link [link] uden mobile_link [mobillink] og ads_redirect [ads_omdirigering]
Produkt Google-penne
link [link] www.test.com/123
ads_redirect [ads_omdirigering] Ingen
mobile_link [mobillink] Ingen

Brugere på computer og mobil, der klikker på dit produkt, videresendes til: https://www.test.com/123.

Produkt uden varianter
Produkt Google-penne
link [link] https://www.example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produkt Google-penne, sort blæk
link [link] https://www.example.com/writing/google-pens?color=black

Produkt Google-penne, rødt blæk
link [link] https://www.example.com/writing/google-pens?color=red