I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten link til ekstra billede [additional_image_link] til at stille flere billeder af dit produkt til rådighed foruden det primære billede, du stiller til rådighed med attributten billedlink [image_link]. Ekstra billeder af dit produkt kan vises til potentielle kunder og bruges ofte til at vise et produkt fra forskellige vinkler eller med produktopstillingselementer.
Example ad that shows where additional images can appear with your product

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 0–2.000 tegn
Understøttede filformater

JPEG (.jpg/.jpeg), WebP (.webp), PNG (.png), GIF (.gif), BMP (.bmp) og TIFF (.tif/.tiff)

Filtypen for disse billeder skal svare til deres format.

Gentaget felt (Hvad er dette?) Du kan medtage op til ti ekstra billeder
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

For at indsende ét billede skal du indsende den (kodede) webadresse:

For at indsende mere end ét billede (op til 10) skal hver webadresse være adskilt af et komma (,):

Sørg for, at alle kommaer indkodes (som %2C) i selve webadressen, men undlad at indkode de kommaer, som du bruger til at adskille hver billedewebadresse:

Hvis du vil indsende flere billedwebadresser som en enkelt værdi, skal du sætte anførselstegn ("") omkring de kommaseparerede webadresser:

“https://www.example.com/image2.jpg,https://www.example.com/image3.jpg”

Bemærk! Værdier i anførselstegn behandles som en enkelt værdi, hvilket betyder, at værdierne inden for anførselstegnene ikke opfattes som separate yderligere værdier. Få flere oplysninger om attributter i anførselstegn.

XML-feeds

<g:additional_image_link>https://www.example.com/image2.jpg </g:additional_image_link> <g:additional_image_link>https://www.example.com/image3.jpg </g:additional_image_link>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping. Få flere oplysninger om attributten additional_image_link i Content API.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Green checkmark Overhold kravene til attributten billedlink [image_link]. Det ekstra billede kan også:
  • Indeholde produktopstilling eller vise produktet i brug.
  • Fremhæve dele af produktet uden at vise hele produktet.
  • Vise dele af en pakke i stedet for at vise alle produkter i pakken. Når du indsender en tilpasset pakke med produkter, skal du bruge attributten pakke [is_bundle].
  • Vise hele multipacken. Når du indsender en tilpasset multipack med produkter, skal du bruge attributten multipack [multipack].
Red X

Alle billeder, der er oprettet med generativ AI, skal indeholde metadata, der angiver, at billedet er AI-genereret (f.eks. metadatatagget IPTC DigitalSourceTypeTrainedAlgorithmicMedia). Undlad at fjerne indlejrede metadatatags som f.eks. IPTC DigitalSourceType fra billeder, der er oprettet ved hjælp af generative AI-værktøjer, f.eks. Project Studio. Følgende IPTC NewsCodes angiver den type digitale kilde, der blev brugt til at oprette billedet, og bør bevares:

• TrainedAlgorithmicMedia: Billedet blev oprettet ved hjælp af en model, der blev trænet med samplet indhold.
  • CompositeSynthetic: Billedet er en sammensætning, der indeholder syntetiske elementer.
  • AlgorithmicMedia: Billedet blev oprettet udelukkende af en algoritme, der ikke er baseret på samplet indlæringsdata (f.eks. et billede, som er oprettet af software ved hjælp af en matematisk formel).

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Følg de bedste fremgangsmåder for attributten billedlink [image_link].
    Du må for eksempel ikke indsende:
    • Billeder, der kun er et brand eller logo
    • Slørede eller deforme billeder
    • Billeder, der indeholder et vandmærke eller tekst, der ikke er relevant for billedet, såsom et varemærke eller butiksoplysninger
  • Indsend billeder, der opfylder kravene til størrelse. Hvis du inkluderer billeder, der er under minimumsstørrelsen, bliver dit produkt ikke afvist, men dine billeder vises ikke.
  • Brug ekstra billeder for at vise produktet fra forskellige vinkler eller for at vise produktet i brug. Hvis det primære billede f.eks. viser produktemballagen, kan billeder af selve emballagens indhold i de ekstra billeder give kunderne en bedre idé om, hvad de køber.
  • Brug livsstilsbilleder. Livsstilsbilleder, der er indsendt med attributten link til livsstilsbillede [lifestyle_image_link], bruges til at fremvise dit produkt i virkelige omgivelser, f.eks. tøj, der bæres af en model, møbler, der står i et rum, flere produkter fremvist som et komplet sæt eller produkter, der vises med klare baggrundsfarver eller præsenteres på en sjov måde. Læs mere om livsstilsbilleder.

Eksempler

Produkt med ét ekstra billede

Attribut

Værdi

Yderligere produktoplysninger

'billedlink' [image_link]

Kun sofaen på en hvid baggrund

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Sofaen med to puder placeret i en stue

Produkt med tre ekstra billeder

Attribut

Værdi

Yderligere produktoplysninger

'billedlink' [image_link]

Kun ringen på en hvid baggrund

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Kun ringen på en hvid baggrund fra en anden vinkel

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Ringen på en model iført matchende tøj

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Ringen i den tilhørende gaveæske

Et eksempel, der viser, hvordan ekstra billeder kan vises sammen med det primære billede

Attribut

Værdi

Yderligere produktoplysninger

'billedlink' [image_link]

Kun tærteformen på en hvid baggrund

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Slutproduktet – et stykke tærte på en tallerken

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Bageren, der holder den færdige tærte i formen

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Tærteformen i nærbillede, der viser den færdige tærte

Pakke

Attribut

Værdi

Yderligere produktoplysninger

'pakke' [is_bundle]

yes

'billedlink' [image_link]

Alle produkter i pakken på en hvid baggrund

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Kun kamerahuset på en hvid baggrund

Multipack

Attribut

Værdi

Yderligere produktoplysninger

'multipack' [multipack]

'billedlink' [image_link]

Kun ét stykke sæbe på en hvid baggrund

'link til ekstra billede' [additional_image_link]

Tre stykker sæbe på en hvid baggrund