product_highlight [produkt_fremhævet]: Definition

Brug attributten product_highlight [produkt_fremhævet] til at angive korte punktopstillinger med de mest relevante oplysninger om dine produkter. Hensigten med product_highlight [produkt_fremhævet] er at vise kunderne lettilgængelige oplysninger, der kan give dem et hurtigt overblik og besvare de mest almindelige forbrugerspørgsmål, eller som fokuserer på produktets vigtigste egenskaber.
Animation highlighting the importance of product highlight bullet points.

Hvornår skal den bruges?

Valgfrit for alle produkter.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænse 1-150 tegn (pr. oplysning)
Gentaget felt Ja. 4-6 anbefales (minimum 2 og maksimum 10)
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds "Supports thousands of apps, including Netflix, YouTube, HBO Now, Spotify, Showtime, Pandora, Google Play Movies","1080p maximum display resolution","Supports both 2.4 Ghz and 5 Ghz Wi-Fi networks","Supports iOS, Mac OS, Windows, Chrome OS and Android devices"
XML-feeds <g:product_highlight>Supports thousands of apps, including Netflix, YouTube, HBO Now, Spotify, Showtime, Pandora, Google Play Movies</g:product_highlight>
<g:product_highlight>1080p maximum display resolution</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Supports both 2.4 Ghz and 5 Ghz Wi-Fi networks</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Supports iOS, Mac OS, Windows, Chrome OS and Android devices</g:product_highlight>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Hvert produkt skal have mindst 2 og højst 10 produktoplysninger. Vi anbefaler 4-6 produktoplysninger for hvert af dine produkter.
  • Hvis der er flere værdier for product_highlight for en enkelt vare, skal de adskilles med kommaer.
    • Hvis en af underattributterne indeholder et komma eller et kolon, skal du omkranse den pågældende underattribut i lige dobbelte anførselstegn. Alle lige dobbelte anførselstegn i den pågældende underattribut skal fordobles.
  • Beskriv kun selve produktet. Beskriv ikke andre aspekter, som f.eks. detaljer om kompatible produkter, tilbehør, andre lignende produkter, der er tilgængelige. Angiv ikke din virksomheds historie eller politik.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler og kampagnetekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • Sushi er f.eks. et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter, f.eks. "Les Clés", er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam og utroværdige annoncer. F.eks.: (ಠ_ಠ)
  • Medtag ikke sammenligninger eller oplysninger om andre produkter. Undlad f.eks. at nævne sådan noget som "endnu bedre end X". Lad kunderne undersøge andre produkter på egen hånd.
  • Medtag ikke henvisninger til kategoriseringssystemer. Lad eksempelvis være med at medtage "Legetøj og spil > Legetøj > Dukker, legesæt og legetøjsfigurer > Dukker". Medtag disse oplysninger ved hjælp af attributten google_product_category eller product_type.
  • Medtag ikke links til din butik eller andre websites. Medtag kun et link til dit produkts landingsside med attributten link [link].
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er normalt i spam og utroværdige annoncer. Du bør stadig bruge store bogstaver, når det er relevant, herunder til forkortelser, telefonnumre, lande og valuta. For eksempel ADHD, UNICEF, 1-555-CALL-NOW, UK, og USD.
  • Medtag ikke kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, udsalgspris, udsalgsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter, f.eks. udsalgspris eller forsendelse.
  • Angiv ikke søgeord eller søgetermer. Kun relevant info og specifikationer for produktet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undlad at duplikere data inden for attributten.
  • Brug ikke søgeord til søgemaskineoptimering (SEO).
  • Tjek, om der er grammatiske fejl, stavefejl eller fejl i brugen af store bogstaver.