I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'Produktegenskab' [product_highlight]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten produktegenskab [product_highlight] til at angive korte punktopstillinger med de mest relevante oplysninger om dine produkter. Hensigten med de egenskaber, du indsender, er at vise kunderne lettilgængelige oplysninger, der kan give dem et hurtigt overblik og besvare de mest almindelige forbrugerspørgsmål, eller som fokuserer på produktets vigtigste egenskaber.

Animation highlighting the importance of product highlight bullet points.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfrit for alle produkter

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænse 1-150 tegn (pr. egenskab)
Gentaget felt Ja. 4-6 anbefales (minimum 2 og maksimum 100)
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds "Understøtter iOS-, Mac OS-, Windows-, ChromeOS- og Android-enheder","Maksimal skærmopløsning på 1080p","Understøtter Wi-Fi-netværk på både 2,4 GHz og 5 GHz","Understøtter både iOS-, Mac OS-, Windows-, Chrome OS- og Android-enheder"
XML-feeds <g:product_highlight>Understøtter tusindvis af apps, bl.a. Netflix, YouTube, HBO Now, Spotify, Showtime, Pandora, Google Play Film</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Maks. skærmopløsning på 1080p</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Understøtter både Wi-Fi-netværk på 2,4 GHz og 5 GHz</g:product_highlight>
<g:product_highlight>Understøtter iOS-, Mac OS-, Windows-, ChromeOS- og Android-enheder</g:product_highlight>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Hvert produkt skal have mindst 2 og højst 100 produktegenskaber. Vi anbefaler 4-6 produktoplysninger for hvert af dine produkter.
  • Fremhævelse af flere produkter [product_highlight]. Værdier for en enkelt vare skal adskilles med kommaer.
    • Hvis en af de underordnede attributter indeholder et komma eller et kolon, skal du sætte lige dobbelte anførselstegn rundt om den pågældende underordnede attribut. Alle lige dobbelte anførselstegn i den pågældende underordnede attribut skal fordobles.
  • Beskriv kun selve produktet. Beskriv ikke andre aspekter, som f.eks. detaljer om kompatible produkter, tilbehør, andre lignende produkter, der er tilgængelige. Angiv ikke din virksomheds historie eller politik.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler og salgsfremmende tekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • Sushi er f.eks. et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter (f.eks. "Les Clés") er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam samt utroværdige annoncer og produktfortegnelser. F.eks.: (ಠ_ಠ)
  • Medtag ikke sammenligninger eller oplysninger om andre produkter. Undlad f.eks. at nævne sådan noget som "endnu bedre end X". Lad kunderne undersøge andre produkter på egen hånd.
  • Medtag ikke henvisninger til kategoriseringssystemer. Lad eksempelvis være med at medtage "Legetøj og spil > Legetøj > Dukker, legesæt og legetøjsfigurer > Dukker". Medtag disse oplysninger i attributten 'Google-produktkategori' [google_product_category] eller 'produkttype' [product_type].
  • Medtag ikke links til din butik eller andre websites. Bruglink [link] til at inkludere et link til dit produkts landingsside.
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er normalt i spam samt utroværdige annoncer og produktfortegnelser. Du bør stadig bruge store bogstaver, når det er relevant, bl.a. til forkortelser, telefonnumre, lande og valutaer. For eksempel "ADHD", "UNICEF", "1-555-CALL-NOW", "UK" og "USD".
  • Medtag ikke kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, udsalgspris, udsalgsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag i stedet disse oplysninger ved hjælp af andre attributter, f.eks. 'tilbudspris' [sale_price] eller 'forsendelse' [shipping].
  • Angiv ikke søgeord eller søgetermer. Kun relevant info og specifikationer for produktet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undlad at duplikere data inden for attributten.
  • Brug ikke søgeord til søgemaskineoptimering (SEO, search engine optimization).
  • Tjek, om der er grammatiske fejl, stavefejl eller fejl i brugen af store bogstaver.