'energiklasse' [energy_efficiency_class], 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class], 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class]

Brug 'energiklasse' [energy_efficiency_class], 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] og 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] til at fortælle kunderne om dit produkts energimærke.

• Værdien for 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] angiver den laveste energiklasse (mindst effektiv) på skalaen for energiforbrug i den produktkategori, som dit produkt tilhører.
  • Værdien for 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] angiver den højeste energiklasse (mest effektiv) på skalaen for energiforbrug i den produktkategori, som dit produkt tilhører.

Product attribute: energy efficiency class example

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Attributterne 'energiklasse' [energy_efficiency_class], 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] og 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] er valgfrie, men lokale love eller regler kan kræve, at du angiver disse oplysninger. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod et EU-land eller Schweiz, bør du undersøge de juridiske krav i henhold hertil i den nationale implementering af EU-direktiv 2017/1369 og andre gældende lokale love.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du indsender attributterne 'energiklasse' [energy_efficiency_class], 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] og 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] for de relevante produkter. Du skal muligvis angive denne klasse for disse typer produkter:

køleskab Fryser centrer Tørretumblere Kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere
Vinopbevaringsudstyr Opvaskemaskine Ovne Vandvarmere Udstyr til opbevaring af varmt vand
aircondition Elektriske lamper Belysningsarmaturer Fjernsyn

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Understøttede værdier

[Energiklasse] A+++ [Energiklasse] A++ [Energiklasse] A+ [Energiklasse] A++ [Energiklasse] B
[Energiklasse] C [Energiklasse] B [Energiklasse] E [Energiklasse] F [Energiklasse] G
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Product.hasEnergyConsumptionDetails,

Type: EnergyConsumptionDetails

Gentaget felt Nej

Formatering af energiklasser

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Formatering af 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:min_energy_efficiency_class>A</g:min_energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Formatering af 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

D

XML-feeds
<g:max_energy_efficiency_class>D</g:max_energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Værdien for 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] angiver den laveste energiklasse (mindst effektiv) på skalaen for energiforbrug i den produktkategori, som dit produkt tilhører, mens værdien for 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] angiver den højeste energiklasse (mest effektiv) på skalaen.
    Eksempel: For et produkt med energimærket "C" på en skala fra "A+++" til "D" skal du angive 'energiklasse' [energy_efficiency_class]=C med [max_energy_efficiency_class]=A+++ og [min_energy_efficiency_class]=D
  • Den værdi, du angiver for 'energiklasse' [energy_efficiency_class], skal være inden for intervallet mellem værdien for 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] og 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class].
    Hvis dit interval går fra A (mest effektiv, 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class]) til D (mindst effektiv, 'laveste energiklasse' [min_efficiency_class]), kan din værdi for attributten 'energiklasse' [energy_efficiency_class] ikke være G.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend enten attributten 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] eller 'energiklasse' [energy_efficiency_class]. Indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun 'energiklasse' [energy_efficiency_class].

Eksempler

Køleskab
Produktdata for et køleskab i rustfrit stål
Attribut Værdi
'titel' [title] Køleskab i rustfrit stål – 240 liter
'energiklasse' [energy_efficiency_class] A+
'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] D
'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] A+++

Opvaskemaskine
Produktdata for en opvaskemaskine til indbygning
Attribut Værdi
'titel' [title] Opvaskemaskine til indbygning – bredde: 60 cm, dybde: 55 cm
'energiklasse' [energy_efficiency_class] A++
'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] G
'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] A+++

Vinkøler
Produktdata for et køleskab i rustfrit stål
Attribut Værdi
'titel' [title] Vinkøler – bredde: 45 cm, dybde: 52 cm
'energiklasse' [energy_efficiency_class] B
'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class] F
'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class] A