energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse], max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]: Definition

Brug attributterne energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] til at fortælle brugerne om dit produkts energimærke.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Attributterne energy_efficiency_class [energiklasse]min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse], og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] er valgfrie, men lokale love eller regler kan kræve, at du angiver disse oplysninger. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod et EU-land eller Schweiz, bør du undersøge de juridiske krav i henhold til dette i den nationale implementering af EU-direktiv 2017/1369 og andre relevante lokale love.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du indsender energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] for de relevante produkter. Du skal muligvis angive denne klasse for disse typer produkter:

refrigerator Freezer center-align Tumble dryers Combined washer dryers
Wine-storage appliances Dishwasher Ovens Water heaters Hot water storage appliances
Klimaanlæg Elektriske lamper Belysningsarmaturer Fjernsyn

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

[Energy Format] A+++ [Energy Format] A++ [Energy Format] A+ [Energy Format] A++ [Energy Format] B
[Energy Format] C [Energy Format] B [Energy Format] E [Energy Format] F [Energy Format] G
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Product.hasEnergyConsumptionDetails

Type: EnergyConsumptionDetails

Formateringen energy_efficiency_class [energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Formateringen min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:min_energy_efficiency_class>A</g:min_energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Formateringen max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

D

XML-feeds
<g:max_energy_efficiency_class>D</g:max_energy_efficiency_class>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Værdien for min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] skal være mindre end værdien for max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]. Din skala skal for eksempel gå fra A til D i stedet for fra D til A.
  • Den værdi for energy_efficiency_class [energiklasse], du angiver, skal være inden for intervallet for værdien for min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og værdien for max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]. Hvis dit interval går fra A til D, må din værdi for energy_efficiency_class [energiklasse] ikke være G.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend enten attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] eller energy_efficiency_class [energiklasse] – indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun energy_efficiency_class [energiklasse].

Eksempler

Køleskab
Produkt Køleskab i rustfrit stål
title [titel] Køleskab i rustfrit stål – 240 liter
energy_efficiency_class [energiklasse] A+
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]     A+++
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]     D
Opvaskemaskine
Produkt Opvaskemaskine
title [titel] Opvaskemaskine til indbygning – bredde: 60 cm, dybde: 55 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] A++
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]     A+++
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]     G
Vinkøler
Produkt Vinkøler
title [titel] Vinkøler – bredde: 45 cm, dybde: 52 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] B
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]    A
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]   F