included_destination [inkluderet_destination]: Definition

Brug attributten included_destination [inkluderet_destination] til at kontrollere, hvilken type annoncer dine produkter deltager i. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et bestemt produktbrand vist i en kampagne med displayannoncer til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du kun vil have dit produkt vist i bestemte typer annoncer, skal du bruge attributten included_destination [inkluderet_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

Shopping-annoncer, Shopping Actionsdisplayannoncer, Googles platforme

Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Displayannoncer

XML-feeds <g:included_destination>Displayannoncer</g:included_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal medtages, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). For eksempel:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
included_destination [inkluderet_destination] Displayannoncer
included_destination [inkluderet_destination] Shopping-annoncer
included_destination [inkluderet_destination] Shopping Actions

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Displayannoncer, Shopping-annoncer, Shopping Actions

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal medtages i et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:included_destination>Displayannoncer</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Actions</g:included_destination>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne excluded_destination [udelukket_destination] og included_destination [inkluderet_destination], vil værdien excluded_destination [udelukket_destination] altid have forrang over værdien included_destination [inkluderet_destination].