included_destination [inkluderet_destination]: Definition

Brug attributten included_destination [inkluderet_destination] til at kontrollere, hvilken type annoncer dine produkter deltager i. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et bestemt produktbrand vist i en kampagne med displayannoncer til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du kun vil have dit produkt vist i bestemte typer annoncer, skal du bruge attributten included_destination [inkluderet_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

Shopping-annoncer, Shopping Actions, displayannoncer, Googles brugerflader

Gentaget felt Ja

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Display Ads

XML-feeds <g:included_destination>Displayannoncer</g:included_destination>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne excluded_destination [udelukket_destination] og included_destination [inkluderet_destination], vil værdien excluded_destination [udelukket_destination] altid have forrang over værdien included_destination [inkluderet_destination].