included_destination [inkluderet_destination]: Definition

Brug attributten included_destination [inkluderet_destination] til at kontrollere, hvilken type annoncer dine produkter deltager i. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du vil have et bestemt produktbrand vist i en kampagne med displayannoncer til dynamisk remarketing, men ikke i en Shopping-annoncekampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du kun vil have dit produkt vist i bestemte typer annoncer, skal du bruge attributten included_destination [inkluderet_destination].

Understøttede værdier:

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

Shopping-annoncer, Shopping Actionsdisplayannoncer, Googles platforme

Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Displayannoncer

XML-feeds <g:included_destination>Displayannoncer</g:included_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal medtages, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). For eksempel:

Produkt Ortopædisk hundeseng
title [titel] XXL Ortopædisk hundeseng
included_destination [inkluderet_destination] Displayannoncer
included_destination [inkluderet_destination] Shopping-annoncer
included_destination [inkluderet_destination] Shopping Actions

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Displayannoncer, Shopping-annoncer, Shopping Actions

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal medtages i et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:included_destination>Displayannoncer</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Ads</g:included_destination>
<g:included_destination>Shopping Actions</g:included_destination>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Hvis du angiver modstridende oplysninger for attributterne excluded_destination [udelukket_destination] og included_destination [inkluderet_destination], vil værdien excluded_destination [udelukket_destination] altid have forrang over værdien included_destination [inkluderet_destination].