size_system [størrelsessystem]: Definition

Med attributten size_system [størrelsessystem] kan du forklare, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger. Disse oplysninger hjælper med at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Størrelsessystemet, du indsender, påvirker søgning, filtrering, og hvordan dine varianter vises i en annonce.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du indsender en størrelse via attributten size [størrelse], skal du indsende attributten size_system [størrelsessystem] for at forklare, hvilket system du bruger.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier
  • AU [AU]
  • BR [BR]
  • CN (China) [CN (Kina)]
  • DE [DE]
  • EU [EU]
  • FR [FR]
  • IT [IT]
  • JP [JP]
  • MEX [MEX]
  • UK [UK]
  • US [US]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

US [US]

XML-feeds <g:size_system>US</g:size_system>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend størrelsessystemet for alle beklædningsprodukter. Når du indsender dit produkts størrelsessystem, kan du hjælpe med at sikre, at størrelsen vises korrekt i din annonce.
  • Indsend det korrekte system for hvert produkt. Hvis du har forskellige produkter, der hver har forskellige størrelsessystemer, skal du sørge for at indsende det rette størrelsessystem. Hvis du ikke indsender et størrelsessystem, bruger vi standardsystemet for dit målgruppeland, som muligvis ikke er det rigtige for dit produkt.
  • Indsend attributten size [størrelse]. Sammen med størrelsessystemet skal du sørge for indsende den specifikke størrelse for dit produkt vha. attributten size [størrelse].
  • Indsend attributten size_type [størrelsestype], hvis det er relevant. Hvis dit produkt har en størrelsestype, skal du indsende attributten size_type [størrelsestype].
  • Indsend attributten gender [køn], hvis det er relevant. Du skal også indsende attributten gender [køn], så din annonce kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Produkt Skaterkjole
Target country [målgruppeland] Storbritannien
title [titel] Sort, polkaprikket skaterkjole, 10
size_system [størrelsessystem] Storbritannien
size_type [størrelsestype] petite [petite]
size [størrelse] 10
gender [køn] female [kvinde]

Produkt Tennissko
Target country [målgruppeland] US [US]
title [titel] Hvide tennissko, 39
size_system [størrelsessystem] US [US]
gender [køn] male [mand]
size [størrelse] 39