I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'størrelsessystem' [size_system]

Med attributten størrelsessystem [size_system] kan du forklare, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Det størrelsessystem, du indsender, påvirker søgning, filtrering, og hvordan varianter vises.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du indsender en størrelse via attributten størrelse [size], skal du også indsende attributten størrelsessystem [size_system] for at forklare, hvilket system du bruger.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier
  • AU
  • BR
  • CN
  • DE
  • EU
  • FR [FR]
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK [UK]
  • US
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?)

Product.size, Type: SizeSpecification

Specificer 1 værdi af typen WearableSizeSystemEnumeration for ejendom sizeSystem.

Understøttede værdier:

Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV)

US

XML (feeds) <g:size_system>US</g:size_system>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend denne attribut for alle beklædningsgenstande. Når du indsender dit produkts størrelsessystem, hjælper du med at sikre, at størrelsen vises korrekt.
  • Indsend det korrekte system for hvert produkt. Hvis du har forskellige produkter, der hver har forskellige størrelsessystemer, skal du sørge for at indsende det rette størrelsessystem. Hvis du ikke indsender et størrelsessystem, bruger Google standardsystemet for dit målgruppeland, som muligvis ikke er det rigtige for dit produkt.
  • Indsend størrelsen. Sammen med størrelsessystemet skal du sørge for indsende den specifikke størrelse for dit produkt ved hjælp af attributten 'størrelse' [size].
  • Indsend størrelsestypen, hvis det er relevant. Hvis dit produkt også har en størrelsestype, skal du indsende attributten 'størrelsestype' [size_type].
  • Indsend køn, hvis det er relevant. Du skal også indsende attributten køn [gender], for at dit produkt kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Produktdata for en kort kjole med sorte polkaprikker, til kvinder, str. 10
(Land, der målrettes mod: Storbritannien)

Attribut Værdi
'titel' [title] Sort, polkaprikket skaterkjole, 10
'størrelsessystem' [size_system] UK
'størrelsestype' [size_type] petite
'størrelse' [size] 10
'køn' [gender] female

Produktdata for et par hvide tennissko til mænd i str. 8.5
(Land, der målrettes mod: USA)

Attribut Værdi
'titel' [title] Hvide tennissko, 8.5
'størrelsessystem' [size_system] US
'størrelsestype' [size_type] mand
'størrelse' [size] 8.5