size_system [størrelsessystem]: Definition

Med attributten size_system [størrelsessystem] kan du forklare, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger. Disse oplysninger hjælper med at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Størrelsessystemet, du indsender, påvirker søgning, filtrering, og hvordan dine varianter vises i en annonce.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis du indsender en størrelse via attributten size [størrelse], skal du indsende attributten size_system [størrelsessystem] for at forklare, hvilket system du bruger.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier
  • AU [AU]
  • BR [BR]
  • CN (China) [CN (Kina)]
  • DE [DE]
  • EU [EU]
  • FR [FR]
  • IT [IT]
  • JP [JP]
  • MEX [MEX]
  • UK [UK]
  • US [US]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

US [US]

XML-feeds <g:size_system>US</g:size_system>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend størrelsessystemet for alle beklædningsprodukter. Når du indsender dit produkts størrelsessystem, hjælper du med at sikre, at størrelsen vises korrekt.
  • Indsend det korrekte system for hvert produkt. Hvis du har forskellige produkter, der hver har forskellige størrelsessystemer, skal du sørge for at indsende det rette størrelsessystem. Hvis du ikke indsender et størrelsessystem, bruger vi standardsystemet for dit målgruppeland, som muligvis ikke er det rigtige for dit produkt.
  • Indsend attributten size [størrelse]. Sammen med størrelsessystemet skal du sørge for indsende den specifikke størrelse for dit produkt ved hjælp af attributten size [størrelse].
  • Indsend attributten size_type [størrelsestype], hvis det er relevant. Hvis dit produkt har en størrelsestype, skal du indsende attributten size_type [størrelsestype].
  • Indsend attributten gender [køn], hvis det er relevant. Du skal også indsende attributten gender [køn], for at dit produkt kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Produkt Skaterkjole
Target country [målgruppeland] Storbritannien
title [titel] Sort, polkaprikket skaterkjole, 10
size_system [størrelsessystem] Storbritannien
size_type [størrelsestype] petite [petite]
size [størrelse] 10
gender [køn] female [kvinde]

Produkt Tennissko
Target country [målgruppeland] US [US]
title [titel] Hvide tennissko, 39
size_system [størrelsessystem] US [US]
gender [køn] male [mand]
size [størrelse] 39