expiration_date [udløbsdato]: Definition

Brug attributten expiration_date [udløbsdato] til at angive, at der ikke længere skal vises annoncer for et produkt på en bestemt dato. Du kan f.eks. anvende denne mulighed, hvis du sælger produkter i et begrænset antal eller sæsonvarer.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du vil angive en tidligere udløbsdato end standarden på 30 dage, skal du bruge attributten expiration_date [udløbsdato] til at indsende denne dato. Dine produktdata udløber efter 30 dage, fordi de ikke længere er opdaterede, og annoncer for det pågældende produkt vises ikke længere.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Kun dato, i overensstemmelse med ISO 8601

(ÅÅÅÅ-MM-DD)

Begrænsning 10 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

2016-02-24

XML-feeds <g:expiration_date>2016-02-24</g:expiration_date>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv, hvornår annoncer ikke længere skal vises for et produkt. Hvis du sælger et produkt i en kort periode, skal du bruge denne attribut til at stoppe visningen af annoncer på en bestemt dag.

Eksempler

Produktet er klar til forudbestillinger med en bestemt frigivelsesdato

An example ad showing how you can select different sizes for a product

Produkt Lederhosen
title [titel] Lederhosen – brune – L
expiration_date [udløbsdato] 2016-12-25