I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'udløbsdato' [expiration_date]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten udløbsdato [expiration_date] til at angive, at der ikke længere skal vises annoncer for et produkt på en bestemt dato. Du kan f.eks. bruge denne attribut til begrænset lager eller sæsonvarer.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Alle produkter udløber fra din Merchant Center-konto 30 dage efter den sidste opdatering. Produkter, der er tilføjet direkte i Merchant Center, udløber ikke. Få flere oplysninger om, hvordan du hurtigt tilføjer eller opdaterer dine produkter direkte i Merchant Center. Produkter kan opdateres ved at genindsende dit feed eller planlægge regelmæssige uploads af feeds. Google tjekker også regelmæssigt dit website og opdaterer dine produkter automatisk, hvis produktdataene kan valideres, f.eks. ved crawl af schema.org-strukturerede data på dine produkters landingssider.

Hvis du vil angive en bestemt udløbsdato, skal du bruge attributten udløbsdato [expiration_date] til at indsende denne dato. Dit produkt udløber på den angivne dato eller 30 dage efter den sidste opdatering, alt efter hvad der kommer først.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type

Dato, tidspunkt og tidszone i overensstemmelse med ISO 8601

(ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±ttmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ)

Grænser 25 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds 2016-02-24T00:30-0800
XML-feeds <g:expiration_date>2016-02-24T00:30-0800</g:expiration_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Angiv en dato op til et år ude i fremtiden.
  • Bemærk! Selvom formålet med denne attribut er at stoppe visningen af dit produkt på det nøjagtige tidspunkt, som du indsender, kan der gå flere timer, før det sker.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Ud over datoen skal du også angive et tidspunkt og en tidszone. Hvis ikke du gør det, anvendes standardtiden, som er 00.00 i tidszonen UTC.
  • Angiv, hvornår dit produkt ikke længere skal vises. Hvis du sælger et produkt i en kort periode, skal du bruge denne attribut til at stoppe visningen af det på en bestemt dag.

Eksempel

Produktet er klar til forudbestillinger med en bestemt udgivelsesdato

An example ad showing how you can select different sizes for a product

Produktdata for brune lederhosen
Attribut Værdi
'Titel' [title] Lederhosen – brune – L
'Udløbsdato' [expiration_date] 2016-12-25T00:01-0800