unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål]: Definition

Attributten unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål] giver dig mulighed for at medtage nævneren for din enhedspris. For eksempel sælge du måske 150 ml parfume, men brugerne er interesserede i at se prisen pr. 100 ml.

Hvornår de kan bruges

Hvis du bruger unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål], skal du bruge unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål] til at medtage nævneren for din enhedspris. For at gøre enhedspriserne mere sammenlignelige for alle annoncer på en side kan din annonce vise et andet basismål, end det du angiver her.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Understøttet heltal plus enhed
Understøttede enheder
  • Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Amerikanske volumenenheder: floz, pt, qt, gal
  • Metriske volumenenheder: ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct
Understøttede heltal 1, 10, 100, 2, 4, 8
Yderligere understøttede kombinationer af metrisk heltal + enhed 75 cl, 750 ml, 50 kg, 1000 kg

Gentaget felt

Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Offer.priceSpecification.referenceQuantity, Type: QuantitativeValue

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

100 oz

XML-feeds <g:unit_pricing_base_measure>100 oz</g:unit_pricing_base_measure>

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

100 oz

XML-feeds <g:unit_pricing_base_measure>100 oz</g:unit_pricing_base_measure>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Angiv ikke mere end to cifre efter et decimalkomma. Hvis du inkluderer mere end to cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel vil 1,0234 blive afrundet til 1,02 og 29,8999 vil blive afrundet til 29,90.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug de samme typer enheder, som du brugte ved unit_pricing_measure [enhedsprisens mål]. Hvis du f.eks. bruger m² til unit_pricing_measure [enhedsprisens mål], skal du bruge m² til unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål].

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kun Storbritannien
  • Indsend metriske værdier, når du målretter mod Storbritannien. De britiske enheder (f.eks floz, pt, qt, gal) tolkes som amerikanske enheder, som er anderledes end de enheder, der anvendes i Storbritannien.

Eksempler

Drikkevarer

Produkt Rødvin
title [titel] Pinot Noir – 2007 – Californien – 9 l
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 9 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 l
price [pris] 699.90 DKK
Vist i din annonce 77.80 DKK/1 l

Produkt 10 flasker rødvin
title [titel] 10 flasker rødvin
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 7.5 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 750 ml
price [pris] 650.00 DKK
Vist i din annonce 65.00 DKK/750 ml

Gulvbelægning

Produkt Valnøddetrægulv
title [titel] Antikbehandlet naturligt valnøddetrægulv
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 2.38 sqm
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 sqm
price [pris] 1131.90 DKK
Vist i din annonce 475,60 DKK/1 m²

Visitkort

Produkt Visitkort
title [titel] 50 specialfremstillede visitkort
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 50
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1
price [pris] 133.80 DKK
Vist i din annonce 2,70 DKK/1 ct

Parfume

Produkt Parfume
title [titel] Eau de toilette, 125 ml
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 125 ml
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 100 ml
price [pris] 199.00 DKK
Vist i din annonce 159,20 DKK/100 ml