gender [køn]: Definition

Angiv det køn, dit produkt er designet til, vha. attributten gender [køn]. Når du angiver disse oplysninger, kan potentielle kunder præcist filtrere produkter efter køn for at indsnævre deres søgning. Husk på, at vi også bruger oplysningerne om køn sammen med de værdier, du angiver for size [størrelse] og age_group [aldersgruppe], til at standardisere størrelserne, der vises for brugerne.

An illustration showing a person shopping online and filtering clothing options by gender

Hvornår de kan bruges

Påkrævet for alle produkter, der varierer efter køn

Påkrævet for alle produkter inden for Apparel & Accessories (166) [Tøj og tilbehør], når der målrettes mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Valgfri, men ikke påkrævet for produkter i følgende underkategorier for Apparel & Accessories [Tøj og tilbehør]:

• Pinback Buttons (4179) [Trykknapper]
  • Cufflinks & Tie Clips (505946) [Manchetknapper og slipsenåle]
  • Wristbands (1893) [Håndledsvarmere]
  • Shoe Covers (5385) [Skoovertræk]
  • Shoelaces (1856) [Snørebånd]
  • Spurs (2427) [Sporer]
  • Watch Bands (5123) [Urremme]
  • Keychains (175) [Nøgleringe]
  • Wallet Chains (5841) [Urkæder]
  • Lanyards (6271) [Nøglesnore]
  • Checkbook Covers (6460) [Checkhæfteomslag]
  • Badge & Pass Holders (6170) [Skilte- og adgangskortholdere]
  • Watch Winders ( 6870 ) [Uroptrækkere]
  • Watch Stickers & Decals ( 7471 ) [Urmærkater og -skilte]
  • Loose Diamonds & Gemstones (531005) [Løse diamanter og ædelstene]
  • Handkerchiefs (5207) [Lommetørklæder]
  • Decorative Fans (5114) [Dekorative ventilatorer]

Hvis dit produkt varierer efter køn, skal du indsende attributten gender [køn]. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sit køn (f.eks. sorte tennissko til mænd og sorte tennissko til kvinder), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier male [mand], female [kvinde] eller unisex [unisex]
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.audience.suggestedGender, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekst

male [mand]

XML-feeds <g:gender>male [mand]</g:gender>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Eksempler

Beklædningsprodukter

Køn er relevant for de fleste beklædningsprodukter. Du kan også inkludere size [størrelse], size_system [størrelsessystem) og size_type [størrelsestype], så din annonce kan blive vist i de mest relevante søgninger.

Produkt T-shirt med Google-logo
gender [køn] unisex [unisex]
size [størrelse] m
size_system [størrelsessystem] US [US]
size_type [størrelsestype] regular [normal]

Produkt Løbesko
gender [køn] male [mand]
size [størrelse] 39
size_system [størrelsessystem] US [US]
size_type [størrelsestype] regular [normal]
Varianter

Hvis dit produkt fås i forskellige udgaver til hvert køn, skal du indsende kønnet for hver variant.

Produkt Android-smartwatch
title [titel] Android-smartwatch til mænd – guld
gender [køn] male [mand]
material [materiale] guld
id [id] 9856-m-gld
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Android-smartwatch
title [titel] Android-smartwatch til kvinder – guld
gender [køn] female [kvinde]
material [materiale] guld
id [id] 9856-w-gld
item_group_id [varegruppe_id] 12345