I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Køn [gender]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Angiv det køn, dit produkt er designet til, vha. attributten 'køn' [gender]. Når du angiver disse oplysninger, kan potentielle kunder præcist filtrere produkter efter køn for at indsnævre deres søgning. Vær opmærksom på, at vi bruger oplysningerne om køn sammen med de værdier, du angiver for attributterne størrelse [size] og aldersgruppe [age_group], til at standardisere de størrelser, som vises til brugerne.

An illustration showing shopping online and filtering clothing options by gender

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for gratis fortegnelser i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (ID 166).

Required Påkrævet for Shopping-annoncer i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (ID 166), når du målretter mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Optional Valgfrit for produkter i følgende underkategorier for Tøj og tilbehør:

• Badgeknapper (id: 4179)
  • Slipsenåle (id: 180)
  • Manchetter (id: 1893)
  • Skoovertræk (id: 5385)
  • Snørebånd (id: 1856)
  • Sporer (id: 2427)
  • Urremme (id: 5123)
  • Nøgleringe (id: 175)
  • Kæder til pengepunge (id: 5841)
  • Halssnore (id: 6277)
  • Checkhæfteholdere (id: 6460)
  • Badges og adgangskortholdere (id: 6170)
  • Uroptrækkere (id: 6870)
  • Klistermærker til ure (id: 7471)
  • Lommetørklæder (id: 5207)
  • Vifter (id: 5114)

Hvis dit produkt varierer efter køn, skal du indsende attributten 'køn' [gender]. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved at være til et bestemt køn (f.eks. "sorte tennissko til mænd" og "sorte tennissko til kvinder"), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten 'varegruppe-id' [item_group_id].

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• 'Mand' [male]
  • 'Kvinde' [female]
  • 'Unisex' [unisex]

(Vær opmærksom på, at denne værdi skal indsendes på engelsk)

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier
  • male
  • female
  • unisex

Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.audience.suggestedGender, Type: Tekst
Filformat Eksempel på post
Tekst male
XML-feeds <g:gender>mand</g:gender>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Eksempler

Beklædningsgenstande

Køn er relevant for de fleste beklædningsprodukter. Du bør også inkludere attributterne størrelse [size], størrelsessystem [size_system] og størrelsestype [size_type], så dine produkter kan blive vist ved de mest relevante søgninger.

Produktdata for T-shirt med Google-logo, unisex, størrelse medium
Attribut Værdi
'Køn' [gender] unisex
'Størrelse' [size] M
'Størrelsessystem' [size_system] US
Størrelsestype [size_type] regular

Produktdata for løbesko til herrer, størrelse 8.5
Attribut Værdi
'Køn' [gender] male
'størrelse' [size] 8.5
'størrelsessystem' [size_system] US
Størrelsestype [size_type] regular
Varianter

Hvis dit produkt fås i forskellige udgaver til hvert køn, skal du indsende kønnet for hver variant.

Produktdata for Android-smartwatch til mænd i guld
Attribut Værdi
'Titel' [title] Android-smartwatch til mænd – guld
'Køn' [gender] male
'Materiale' [material] Guld
'Id' [id] 9856-m-gld
'Varegruppe-id' [item_group_id] 12345

Produktdata for Android-smartwatch til kvinder i guld
Attribut Værdi
'Titel' [title] Android-smartwatch til kvinder – guld
'Køn' [gender] female
'Materiale' [material] Guld
'Id' [id] 9856-w-gld
'Varegruppe-id' [item_group_id] 12345