I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Id findes [identifier_exists]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten id findes [identifier_exists] til at angive, at der ikke findes unikke produkt-id'er (UPI, Unique Product Identifier) for dit produkt. Unikke produkt-id'er indsendes ved hjælp af attributterne GTIN [gtin], MPN [mpn] og brand [brand].

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Brug til produkter, der ikke har et GTIN, MPN eller brand.
  • Hvis dit produkt er nyt (hvilket du indsender via attributten stand [condition]), og det ikke har nogen tildelte produkt-id'er, der overholder kravene nedenfor, skal du indsende attributten id findes [identifier_exists] med værdien nej [no] eller falsk [false]. Vær opmærksom på, at denne værdi skal indsendes på engelsk.

Brug følgende regelsæt til at angive de korrekte id'er for hvert af dine produkter.

Krav til produkt-id'er
Alle kategorier

Attributten GTIN [gtin] er obligatorisk, hvis produktet er masseproduceret og har et GTIN.

Beklædning Medier Andre kategorier

Obligatoriske produkt-id'er baseret på kategori

Skal have en værdi for attributten brand [brand] Skal have en værdi for attributten GTIN [gtin] (f.eks. ISBN)

Skal have en værdi for attributten brand [brand] (hvis der ikke er noget brand, skal du angive navnet på producenten/leverandøren)

Hvis der ikke er noget GTIN, skal du angive attributten MPN [mpn].

Ellers

Hvis kravene til produkt-id'er ikke er opfyldt, kan din vares effektivitet blive begrænset.

Produkter, der ikke nødvendigvis har unikke produkt-id'er, omfatter:

• Specialfremstillede eller unikke produkter, f.eks. specialfremstillede T-shirts, kunst og håndlavede varer
  • Produkter, der er produceret, før GTIN blev indført, f.eks. vintageprodukter, antikviteter, bøger, der er udgivet før 1970, og andre særlige produkter

Denne attribut har 4 understøttede værdier:

Ja [yes] / sand [true]
Nej [no] / falsk [false]

Vær opmærksom på, at værdien skal indsendes på engelsk.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Boolesk
Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes, true, no, false
Understøttede værdier
(Content API-feeds)
true, false
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV) no
XML (feeds) <g:identifier_exists>no</g:identifier_exists>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Sørg for, at du kun angiver værdien til nej [no] eller falsk [false] for denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke er tildelt nogen unikke produkt-id'er. Vær opmærksom på, at værdien skal indsendes på engelsk.
  • Produkter genererer en advarsel, hvis attributten id findes [identifier_exists] fejlagtigt er angivet til nej [no] eller falsk [false], og det kan bevises, at der eksisterer et unikt produkt-id. Vær opmærksom på, at værdien skal indsendes på engelsk.

Eksempler

Produkter uden GTIN, MPN og brand

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for en ny, specialdesignet sort kjole i str. medium til 320.00 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Specialdesignet sort kjole
'Pris' [price] 320 DKK
Farve [color] Sort
Størrelse [size] M
'Id findes' [identifier_exists] no
'Stand' [condition] new
Pakke [is_bundle] yes
'GTIN' [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et GTIN)
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et MPN)

An illustration of a scarf that's in new condition

Produktdata for et nyt, håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker til 150.00 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker
'Pris' [price] 150 DKK
'Farve' [color] Orange/sort
'Id findes' [identifier_exists] no
'Stand' [condition] new
'GTIN' [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er håndlavet og ikke har et GTIN)
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er specialdesignet og ikke har et MPN)