identifier_exists [id_findes]: Definition

Brug attributten identifier_exists [id_findes] til at angive, at der ikke findes unikke produkt-id'er for dit produkt. Unikke produkt-id'er indsendes ved hjælp af attributterne gtin [GTIN], mpn [producentens_varenummer] og brand [brand].

Hvornår de kan bruges

Brug til produkter, der ikke har et GTIN, MPN eller brand.

• Hvis dit produkt er nyt (hvilket du indsender via attributten condition [stand]), og det ikke har nogen tildelte produkt-id'er, der opfylder nedenstående krav, skal du indsende identifier_exists [id_findes] med værdien no [nej] eller false [falsk].

Brug følgende regelsæt til at angive de korrekte id'er for hvert af dine produkter.

Krav til produkt-id'er
Alle kategorier

Attributten gtin [GTIN] er obligatorisk, hvis produktet er masseproduceret og har et GTIN.

Beklædning Medier Andre kategorier

Obligatoriske produkt-id'er baseret på kategori

Skal have en værdi for attributten brand [brand] Skal have en værdi for attributten gtin [GTIN] (f.eks. ISBN)

Skal have en værdi for attributten brand [brand] (hvis der ikke er noget brand, skal du angive navnet på producenten/leverandøren)

Hvis der ikke er noget GTIN, skal du angive attributten mpn [producentens_varenummer].

Ellers Hvis kravene til produkt-id'er ikke er opfyldt, kan din vares effektivitet blive begrænset.

Produkter, der ikke nødvendigvis har unikke produkt-id'er, omfatter:

• Specialfremstillede eller unikke varer, f.eks. specialfremstillede T-shirts, kunst og håndlavede varer
  • Produkter, der er produceret, før GTIN blev indført, f.eks. vintageprodukter, antikviteter, bøger, der er udgivet før 1970, og andre særlige varer.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

no [nej]

XML-feeds <g:identifier_exists>nej</g:identifier_exists>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Ensure that you only use this attribute if you are sure that your product doesn’t have any assigned unique product identifiers.
  • Products for which the identifier_exists attribute is incorrectly set to no or false and for which there is evidence that a unique product identifier exists, will be disapproved.

Eksempler

Produkter uden GTIN, MPN (producentens varenummer) og brand

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Skræddersyet sort kjole
title [titel] Skræddersyet sort kjole
price [pris] 320 DKK
color [farve] sort
size [størrelse] M
identifier_exists [id_findes] no [nej]
condition [stand] new [ny]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produkt Uldtørklæde
title [titel] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte polkaprikker
identifier_exists [id_findes] no [nej]
price [pris] 150 DKK
color [farve] orange/sort
condition [stand] new [ny]
gtin [gtin] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et GTIN)
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))