'id findes' [identifier_exists]

Brug attributten 'id findes' [identifier_exists] til at angive, at der ikke findes unikke produkt-id'er (UPI, Unique Product Identifier) for dit produkt. Unikke produkt-id'er indsendes ved hjælp af attributterne 'GTIN' [gtin], 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] og 'brand' [brand].

Hvornår skal den bruges?

Brug til produkter, der ikke har et GTIN, MPN eller brand.
  • Hvis dit produkt er nyt (hvilket du indsender via attributten 'stand' [condition]), og det ikke har nogen tildelte produkt-id'er, der overholder kravene nedenfor, skal du indsende attributten 'id findes' [identifier_exists] med værdien no eller false.

Brug følgende regelsæt til at angive de korrekte id'er for hvert af dine produkter

Krav til produkt-id'er

Alle kategorier

Attributten 'GTIN' [gtin] er obligatorisk, hvis produktet er masseproduceret og har et GTIN.

Beklædning

Obligatoriske produkt-id'er baseret på kategori

Skal have en værdi for attributten 'brand' [brand]

Ellers

Hvis kravene til produkt-id'er ikke er opfyldt, kan dit produkts effektivitet blive begrænset.

Produkter, der ikke nødvendigvis har unikke produkt-id'er, omfatter:

• Specialfremstillede eller unikke produkter, f.eks. specialfremstillede T-shirts, kunst og håndlavede varer
  • Produkter, der er produceret, før GTIN blev indført, f.eks. vintageprodukter, antikviteter, bøger, der er udgivet før 1970, og andre særlige produkter.

Denne attribut har fire understøttede værdier:

yes/true
no/false

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type

Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes [ja], true [sand], no [nej], false [falsk]

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true [sand], false [falsk]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

no [nej]

XML-feeds <g:identifier_exists>nej</g:identifier_exists>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke er tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises, hvis attributten 'id findes' [identifier_exists] fejlagtigt er angivet til 'nej' [no] eller 'falsk' [false], og det kan bevises, at der eksisterer et unikt produkt-id.

Eksempler

Produkter uden GTIN, MPN (producentens varenummer) og brand

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for en ny, specialdesignet sort kjole i str. medium til 320.00 DKK

Attribut

Værdi

'titel' [title]

Specialdesignet sort kjole

'pris' [price]

320 DKK

'farve' [color]

Sort

'størrelse' [size]

M

'id findes' [identifier_exists]

no

'stand' [condition]

new

'pakke' [is_bundle]

yes

'GTIN' [gtin]

(Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et GTIN)

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

(Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produktdata for et nyt, håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker til 150.00 DKK

Attribut

Værdi

'titel' [title]

Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker

'pris' [price]

150 DKK

'farve' [color]

Orange/sort

'stand' [condition]

new

'GTIN' [gtin]

(Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er håndlavet og ikke har et GTIN)

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

(Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er håndlavet og ikke har et MPN (producentens varenummer))