sale_price [tilbudspris]: Definition

Brug attributten sale_price [tilbudspris] til at informere brugerne om, hvor meget du tager for dit produkt under et udsalg. Under et udsalg bliver din tilbudspris vist i annoncer som den aktuelle pris. Hvis din oprindelige pris og tilbudspris opfylder visse krav, kan din oprindelige pris vises sammen med tilbudsprisen, så folk kan se forskellen mellem de to.

Bemærk! Annoncer, der viser den oprindelige pris og tilbudsprisen, understøttes i øjeblikket kun på mobil.

Billedet ovenfor kan indeholde engelsk eller USD. Når tilbudsprisen anvendes til annonceenheden for dit produkt, vises den med den lokale valuta og det lokale sprog.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis dit produkt er på tilbud, skal du indsende den nye pris ved hjælp af attributten sale_price [tilbudspris]. For at indsende datoerne for dit tilbud skal du bruge attributten sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal plus valuta (brug ISO 4217)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Offer.priceSpecification, Type: Tekst
(til afgifter) valueAddedTaxIncluded, Type: Boolean

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

150.00 DKK

XML-feeds <g:sale_price>150.00 DKK</g:sale_price>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Overhold kravene til attributten price [pris] med nogle undtagelser.

• Tilbudsprisen behøver ikke at være den mest fremtrædende pris på landingssiden. Hvis du f.eks. viser pris og tilbudspris, kan den oprindelige pris stadig være med en større skrifttype.
    • Vis både standardpriser og tilbudspriser tydeligt på dine landingssider.
  • Brug en værdi for sale_price [tilbudspris] der svarer til den tilbudspris, du viser på din destinationsside.
  • Indsend attributten price [pris] med den fulde pris for dit produkt (prisen, når det ikke er på tilbud), selv når du indsender sale_price [tilbudspris]. Hvis dit produkt er på tilbud, og du ikke indsender attributten sale_price [tilbudspris], skal du indsende tilbudsprisen som værdien af attributten price [pris].
  • Brug en værdi, der er mindre end den værdi, du indsender som price [pris].
  • Angiv ikke mere end to cifre efter et decimalkomma. Hvis du inkluderer mere end to cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel vil 1.0234 blive afrundet til 1.02 og 29.8999 vil blive afrundet til 29.90.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en pris, der kan repræsenteres i dit målgruppelands valuta (i henhold til ISO 4217). I stedet for 10.012 DKK kan du f.eks. indsende 10.01 DKK. Hvis din pris ikke kan repræsenteres i dit målgruppelands valuta, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Indsend sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] med det datointerval, der gælder for tilbudsprisen. Hvis du indsender attributten sale_price [tilbudspris], og ikke også indsender attributten sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud], vil sale_price [tilbudspris] blive brugt for din vare med det samme.
  • Indsend korrekte basispriser for at aktivere tilbudsprisannoteringer. Når du sænker prisen på en vare i forbindelse med et udsalg, skal du indsende tilbudsprisen i attributten sale_price [tilbudspris]. Fortsæt med at indsende den oprindelige basispris, som du tidligere har taget, i attributten price [pris]. Få flere oplysninger om kravene i forbindelse med visning af tilbudsprisannoteringer for dine tilbud.

Eksempler

Varianter

Hvis du sælger et produkt, der findes i flere farver og størrelser, kan du vælge at sætte nogle af farverne på tilbud.

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – grøn – small
price [pris] 109,90 DKK
sale_price [tilbudspris] 99.90 DKK
color [farve] grøn
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GRØN
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – blå – small
price [pris] 89.90 DKK
sale_price [tilbudspris] 59.90 DKK
color [farve] blå
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-BLÅ
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – gul – small
price [pris] 105.00 DKK
sale_price [tilbudspris] 89.90 DKK
color [farve] gul
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GUL
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Telefon eller tablet med abonnement

Du kan indsende en pris så lav som 0 for mobiltelefoner eller tablets, der har et abonnement. Få flere oplysninger om kravene.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 - 32 GB - Midnight Blue - med abonnement
price [pris] 2990 DKK
sale_price [tilbudspris] 0 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
Produkt Google Nexus 9
title [titel] Google Nexus 9 - 32 GB - sort - med abonnement
price [pris] 4990 DKK
sale_price [tilbudspris 0 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Computers > Tablet Computers [Elektronik > Computere > Tabletcomputere]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]