I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilbudspris [sale_price]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten tilbudspris [sale_price] til at informere kunderne om, hvor meget du tager for dit produkt under et udsalg. Under et udsalg bliver din tilbudspris vist som den aktuelle pris. Hvis din oprindelige pris og tilbudspris opfylder visse krav, kan din oprindelige pris vises sammen med tilbudsprisen, så folk kan se forskellen mellem priserne.

Annonceeksempel med en tilbudspris

Billedet ovenfor kan indeholde engelsk eller USD. Når der anvendes en tilbudspris til dit produkt, vises den med den lokale valuta og på det lokale sprog.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis dit produkt er på tilbud, skal du indsende den nye pris ved hjælp af attributten 'tilbudspris' [sale_price]. Du kan angive datoerne for dit udsalg ved hjælp af attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Tal plus valuta (brug ISO 4217)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV) 150.00 DKK
XML (feeds) <g:sale_price>150.00 DKK</g:sale_price>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Med nogle få undtagelser skal du opfylde de samme krav som dem, der er for at vise priser ved hjælp af attributten pris.
  • Tilbudsprisen behøver ikke at være den mest fremtrædende pris på landingssiden. Hvis du f.eks. viser pris og tilbudspris, kan den oprindelige pris stadig være med en større skrifttype.
  • Vis både standardpriser og tilbudspriser tydeligt på dine landingssider, og vis kun tilbudsprisen ved kassen. Hvis du annoncerer for en kuponkode, skal du sikre dig, at den er tilgængelig for alle brugere. Vis både standardprisen og tilbudsprisen, efter kuponkoden er blevet indløst. Sørg også for, at tilbudsprisen er den samme hele vejen gennem betalingsprocessen.
  • Indsend en værdi, der matcher den tilbudspris, du viser på din landingsside og ved kassen.
  • Indsend den fulde pris på dit produkt (prisen, når det ikke er på tilbud) ved også at indsende attributten pris [price], når du indsender attributten tilbudspris [sale_price]. Hvis dit produkt er på tilbud, og du ikke indsender attributten tilbudspris, skal du indsende tilbudsprisen som værdien af attributten pris [price].
  • Tilbudsprisen på produktet skal være lavere end prisen på produktet, og prisforskellen skal være afspejlet i dine produktdata.
  • Angiv ikke mere end 2 cifre efter et decimaltegn. Hvis du inkluderer mere end 2 cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel afrundes 1.0234 til 1.02, og 29.8999 afrundes til 29.90.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en værdi, der kan vises i valutaen for det land, der målrettes mod (i henhold til ISO 4217). Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK. Hvis din pris ikke kan repræsenteres i valutaen for det land, der målrettes mod, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Indsend det datointerval, hvor tilbudsprisen gælder. Indsend attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date] for at angive, hvornår tilbudsprisen skal træde i kraft. Hvis du ikke indsender denne attribut, træder tilbudsprisen for dit produkt i kraft med det samme.
  • Indsend korrekte basispriser for at aktivere tilbudsprisannoteringer. Hvis du vil sænke prisen på et produkt i forbindelse med et udsalg, skal du indsende tilbudsprisen ved hjælp af attributten 'tilbudspris' [sale_price]. Fortsæt med at indsende den oprindelige basispris, som du tidligere har taget for produktet, ved hjælp af attributten pris [price].

Eksempler

Varianter

Hvis du sælger et produkt, der findes i flere farver og størrelser, kan du vælge at sætte nogle af farverne på tilbud.

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for en grøn Google-T-shirt i str. small, der er prissat til 109,90 DKK, og som sælges til 99,90 DKK
Attribut Værdi

Titel [title]

Pris [price]

Google-T-shirt – grøn – small

109.90 DKK

'tilbudspris' [sale_price] 99.90 DKK
'farve' [color] Grøn
'Størrelse' [size] S

Produktdata for en blå Google-T-shirt i str. small, der er prissat til 89,90 DKK, og som sælges til 59,90 DKK

Attribut Værdi
'Titel' [title] Google-T-shirt – blå – small
'pris' [price] 89.90 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 59.90 DKK
'farve' [color] Blå

Størrelse [size]

Id [id]

Varegruppe-id [item_group_id]

S

9876-S-BLU

9876

Produktdata for en gul Google-T-shirt i str. small, der er prissat til 105,00 DKK, og som sælges til 89,90 DKK

Attribut Værdi
'Titel' [title] Google-T-shirt – gul – small
'pris' [price] 105.00 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 89.90 DKK
'farve' [color] Gul
'Størrelse' [size] S

'id' [id]

'varegruppe-id' [item_group_id]

9876-S-YELLOW

9876

Telefon eller tablet med abonnement

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med abonnement. Få flere oplysninger om priskravene.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en Midnight Blue, 32 GB Google Nexus 6 med abonnement

Attribut Værdi
'titel' [title] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement
'pris' [price] 2990 DKK

'tilbudspris' [sale_price]

'google-produktkategori' [google_product_category]

0 DKK

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

Produktdata for en sort 32 GB Google Nexus 9 med abonnement

Attribut Værdi
'titel' [title] Google Nexus 9 – 32 GB – Sort – med abonnement
'pris' [price] 4990 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 0 DKK
'google-produktkategori' [google_product_category] Elektronik > Computere > Tabletcomputere