availability_date [tilgængelighedsdato]: Definition

Brug attributten tilgængelighedsdato til at fortælle brugerne, hvornår et produkt, der er forudbestilt eller i restordre, bliver afsendt.

Hvornår de kan bruges

• Valgfri for hvert produkt

• Obligatorisk, hvis du indsender værdien preorder [forudbestil] eller backorder [i restordre] for attributten availability [tilgængelighed]. Gør du det, kan du angive afsendelsesdatoen for dit produkt ved hjælp af attributten availability_date [tilgængelighedsdato]).

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Dato, tidspunkt og tidszone i overensstemmelse med ISO 8601

(ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±ttmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ)

Grænser 1-25 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.availabilityStart, Type: DateTime

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

2016-12-25T13:00-0800

XML-feeds <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend kun attributten availability_date [tilgængelighedsdato] for produkter, hvor availability [tilgængelighed] er indstillet til preorder [forudbestil] eller backorder [i restordre].
  • Ud over datoen skal du også angive et tidspunkt og en tidszone. Hvis ikke du gør det, anvendes standardtiden, som er 00.00 i tidszonen UTC.
  • Undlad at angive datointervaller. Da attributten er obligatorisk for værdierne preorder [forudbestil] og backorder [i restordre], anbefaler vi, at du angiver en estimeret dato og opdaterer værdien, så snart den forventede dato, hvor produktet kan sendes til forbrugeren, er blevet bekræftet.

Eksempler

Produktet kan forudbestilles

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] preorder [forudbestil]
availability_date [tilgængelighedsdato] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er i restordre

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] backorder [i restordre]
availability_date [tilgængelighedsdato] 2016-12-25T13:00-0800
Bliv klar til udgivelsesdatoen

An illustration of an android plush

Status for udgivelse Ikke udgivet
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] preorder [forudbestil]
availability_date [tilgængelighedsdato] 2016-12-25T13:00-0800