'Tilgængelighedsdato' [availability_date]

Brug attributten 'tilgængelighedsdato' [availability_date] til at fortælle kunderne, hvornår et forudbestilt produkt eller en vare i restordre afsendes.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt
  • Påkrævet, hvis du angiver attributten 'tilgængelighed' [availability] til preorder eller backorder. Du kan derefter angive datoen (op til 1 år ude i fremtiden), hvor dit produkt bliver sendt, ved hjælp af attributten 'tilgængelighedsdato' [availability_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Dato, tidspunkt og tidszone, i overensstemmelse med ISO 8601
(ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±hhmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ)
Grænser 1-25 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.availabilityStart, Type: DateTime

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) 2016-12-25T13:00-0800
XML (feeds) <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Angiv en dato på op til 1 år ude i fremtiden.
Bemærk! Tilgængelighedsdatoen skal også tilføjes til produktets landingsside, og den skal være tydelig for dine kunder (f.eks. "6. maj 2023"). Hvis du ikke kan angive en nøjagtig dato, kan du bruge en anslået dato (f.eks. "maj 2023").

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend kun attributten 'tilgængelighedsdato' for produkter, hvor værdien for attributten 'tilgængelighed' [availability] er angivet til preorder eller backorder.
  • Ud over datoen skal du også angive et tidspunkt og en tidszone. Hvis ikke du gør det, anvendes standardtiden, som er 00.00 i tidszonen UTC.
  • Undlad at angive datointervaller. Da attributten er påkrævet for produkter, hvor værdien for attributten 'tilgængelighed' [availability] er angivet til preorder eller backorder, anbefaler Google at tilføje en estimeret dato (op til 1 år ude i fremtiden) og opdatere værdien, så snart den forventede dato, hvor produktet kan sendes til forbrugeren, er blevet bekræftet.

Eksempler

Produktet kan forudbestilles

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability] 'forudbestilling' [preorder]
'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er i restordre

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability] 'i restordre' [backorder]
'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Bliv klar til udgivelsesdatoen

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Status for udgivelse Ikke udgivet
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability]

'forudbestilling' [preorder]

'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800