I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilgængelighedsdato [availability_date]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten tilgængelighedsdato [availability_date] til at fortælle kunderne, hvornår et forudbestilt produkt eller en vare i restordre afsendes.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

• Optional Valgfrit for hvert produkt
  • Required Påkrævet hvis du angiver værdien for attributten tilgængelighed [availability] til preorder eller backorder. Du kan derefter angive datoen (op til 1 år ude i fremtiden), hvor dit produkt bliver tilgængeligt og sendes, ved hjælp af attributten tilgængelighedsdato [availability_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Type Dato, tidspunkt og tidszone, i overensstemmelse med ISO 8601
(YYYY-MM-DDTtt:mm[±hhmm] eller YYYY-MM-DDTtt:mmZ​)
Grænser 1-25 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.availabilityStarts, Type: DateTime

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) 2016-12-25T13:00-0800
XML (feeds) <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.
Bemærk: Tilgængelighedsdatoen skal også tilføjes til produktets landingsside, og den skal være tydelig for dine kunder (f.eks. "6. maj 2023"). Hvis du ikke kan angive en nøjagtig dato, kan du bruge en anslået dato (f.eks. "maj 2023").

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend attributten tilgængelighedsdato for produkter, hvor værdien for attributten tilgængelighed [availability] er angivet til preorder.
  • Ud over datoen skal du også angive et tidspunkt og en tidszone. Hvis ikke du gør det, anvendes standardtiden, som er 00.00 i tidszonen UTC.
  • Undlad at angive datointervaller. Da attributten er påkrævet for produkter, hvor værdien for attributten tilgængelighed [availability] er angivet til preorder, anbefaler Google at tilføje en estimeret dato (op til 1 år ude i fremtiden) og opdatere værdien, så snart den forventede dato, hvor produktet kan sendes til forbrugeren, er blevet bekræftet.

Eksempler

Produktet kan forudbestilles

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
Tilgængelighed [availability] Forudbestilling
Tilgængelighedsdato [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er i restordre

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
Tilgængelighed [availability] I restordre
Tilgængelighedsdato [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Bliv klar til udgivelsesdatoen

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Status for udgivelse Ikke udgivet
Attribut Værdi
Tilgængelighed [availability]

Forudbestilling

Tilgængelighedsdato [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800