'tilgængelighedsdato' [availability_date]

Brug attributten 'tilgængelighedsdato' [availability_date] til at fortælle kunderne, hvornår et forudbestilt produkt eller en vare i restordre afsendes.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt
  • Obligatorisk, hvis du angiver attributten 'tilgængelighed' [availability] til 'forudbestilling' [preorder] eller 'i restordre' [backorder]. I disse tilfælde kan du angive den dato, hvor dit produkt sendes, ved hjælp af attributten 'tilgængelighedsdato' [availability_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Dato, tidspunkt og tidszone, i overensstemmelse med ISO 8601
(ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±hhmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ)
Grænser 1-25 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.availabilityStart, Type: DateTime

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) 2016-12-25T13:00-0800
XML (feeds) <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend kun attributten 'tilgængelighedsdato' [availability_date] for produkter med attributten 'tilgængelighed' [availability] attributværdien er angivet til 'forudbestilling' [preorder] eller 'i restordre' [backorder]
  • Ud over datoen skal du også angive et tidspunkt og en tidszone. Hvis ikke du gør det, anvendes standardtiden, som er 00.00 i tidszonen UTC.
  • Undlad at angive datointervaller. Da attributten er påkrævet for produkter, hvor attributten 'tilgængelighed' [availability] er angivet til 'forudbestilling' [preorder] eller 'i restordre' [backorder], anbefaler Google at tilføje en estimeret dato og opdaterer værdien, så snart den forventede dato, hvor produktet kan sendes til forbrugeren, er blevet bekræftet.

Eksempler

Produktet kan forudbestilles

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability] 'forudbestilling' [preorder]
'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er i restordre

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability] 'i restordre' [backorder]
'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Bliv klar til udgivelsesdatoen

An illustration of an android plush

Produktdata for en Android-bamse
Status for udgivelse Ikke udgivet
Attribut Værdi
'tilgængelighed' [availability]

'forudbestilling' [preorder]

'tilgængelighedsdato' [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800