availability_date [tilgængelighedsdato]: Definition

Brug attributten availability_date [tilgængelighedsdato] til at fortælle brugerne, hvornår et forudbestilt produkt bliver afsendt.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du angiver attributten availability [tilgængelighed] som preorder [forudbestil], kan du angive den dato, dit produkt afsendes, ved hjælp af availability_date [tilgængelighedsdato].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Dato og tidspunkt, i overensstemmelse med ISO 8601

(ÅÅÅÅ-MM-DD, ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ss eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ssZ)

Grænser 1-25 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.availabilityStarts, Offer.availabilityEnds, Type: DateTime

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

2016-12-25T13:00-0800

XML-feeds <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend kun attributten availability_date [tilgængelighedsdato] for produkter, hvor availability [tilgængelighed] er angivet som preorder [forudbestil]
  • Angiv et tidspunkt ud over datoen. Hvis du ikke gør det, er standardtidspunktet kl. 24.00 i tidszonen for dit målgruppeland.
  • Lad være med at angive en anslået dato eller et datointerval. Vi anbefaler, at du kun angiver en frigivelsesdato, hvis det giver brugerne præcise oplysninger om, hvornår produktet er tilgængeligt. Attributten er valgfri, ikke obligatorisk, og der er ingen grund til at angive en dato, som kan forvirre brugerne.

Eksempler

Produktet er klar til forudbestillinger med en bestemt frigivelsesdato

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] preorder [forudbestil]
availability_date [tilgængelighedsdato] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er klar til forudbestillinger med ingen bestemt frigivelsesdato

An illustration of an android plush

Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] preorder [forudbestil]
availability_date [tilgængelighedsdato] Ingen, da datoen er ikke er tilgængelig
Bliv klar til frigivelsesdatoen

An illustration of an android plush

Status for frigivelse Ikke frigivet
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] preorder [forudbestil]
availability_date [tilgængelighedsdato] 2016-12-25T13:00-0800

Status for frigivelse Frigivet
Produkt Android-bamse
availability [tilgængelighed] in stock [på lager]
availability_date [tilgængelighedsdato] Ingen, da produktet ikke længere kan forudbestilles