'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date]

Brug attributten 'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] til at angive, hvor længe brugerne skal have vist en bestemt tilbudspris.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Hvis du har brugt attributten 'tilbudspris' [sale_price] til at angive, at et produkt er på tilbud, kan du fortælle os, hvor længe tilbuddet kører ved hjælp af attributten 'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Datointerval (brug standarden ISO 8601). Indsend en startdato og en slutdato med tidspunkt og tidszone i formatet ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±ttmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ. Startdatoen og slutdatoen skal være adskilt af en skråstreg ( / ) (f.eks. 2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800)
Grænser 1-50 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800

XML-feeds <g:sale_price_effective_date>2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800</g:sale_price_effective_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Medtag start- og sluttidspunkter (også tidszoner) sammen med datoen. Hvis du ikke medtager et tidspunkt, vil tilbudsprisen starte kl. 00:00, midnat, på startdatoen og slutte kl 23:59 på slutdatoen. Hvis du ikke medtager en tidszone, indstiller vi den til UTC som standard.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for grøn Google-T-shirt i str. small, der koster 109,90 DKK, på udsalg til 99,90 DKK
Attribut Værdi
'titel' [title] Google-T-shirt – grøn – small
'pris' [price] 109.90 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 99.90 DKK
'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-02-24T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] grøn
'størrelse' [size] S
'id' [id] 9876-S-GRN
'varegruppe-id' [item_group_id] 9876

Produktdata for blå Google-T-shirt i str. small, der koster 89,90 DKK, på udsalg til 59,90 DKK
Attribut Værdi
'titel' [title] Google-T-shirt – blå – small
'pris' [price] 89.90 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 59.90 DKK
'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] blå
'størrelse' [size] S
'id' [id] 9876-S-BLU
'varegruppe-id' [item_group_id] 9876

Produktdata for gul Google-T-shirt, der koster 105,00 DKK, på udsalg til 89,90 DKK
Attribut Værdi
'titel' [title] Google-T-shirt – gul – small
'pris' [price] 105.00 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 89.90 DKK
'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2016-06-23T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800
'farve' [color] gul
'størrelse' [size] S
'id' [id] 9876-S-YELLOW
'varegruppe-id' [item_group_id] 9876
Telefon eller tablet med abonnement

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med abonnement. Få flere oplysninger om kravene.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for Google Nexus 6, 32 GB Midnight Blue med abonnement
Attribut Værdi
'titel' [title] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement
'pris' [price] 2990 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 0 DKK
'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-03-14T13:00-0800/2018-04-29T15:30-0800
'google-produktkategori' [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner
Beklædning

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for sort skaterkjole i str. small, der koster 459,00 DKK, på udsalg til 250,00 DKK
Attribut Værdi
'titel' [title] Sort skaterkjole - S
'pris' [price] 459.00 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 250.00 DKK
'startdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] sort
'størrelse' [size] S