I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date] til at angive, hvor længe brugerne skal have vist en bestemt tilbudspris.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du har brugt attributten tilbudspris [sale_price] til at angive, at et produkt er på tilbud, kan du fortælle os, hvor længe tilbuddet kører ved hjælp af attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Datointerval (brug standarden ISO 8601). Indsend en startdato og en slutdato med tidspunkt og tidszone i formatet YYYY-MM-DDThh:mm[±hhmm] or YYYY-MM-DDThh:mmZ, adskilt af en skråstreg ( / ) (f.eks. 2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800)
Grænser 0-51 tegn
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800

XML-feeds <g:sale_price_effective_date>2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800</g:sale_price_effective_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Følg retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Medtag start- og sluttidspunkter (også tidszoner) sammen med datoen. Hvis du ikke medtager et tidspunkt, vil tilbudsprisen starte kl. 00:00, midnat, på startdatoen og slutte kl 23:59 på slutdatoen. Hvis du ikke medtager en tidszone, bruger vi UTC som standardtidszone.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. Eksempel:

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for grøn Google-T-shirt i str. small, der koster 109,90 DKK, på udsalg til 99,90 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google-T-shirt – grøn – small
'pris' [price] 109.90 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 99.90 DKK
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-02-24T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] grøn
'størrelse' [size] S
'id' [id] 9876-S-GRN
'Varegruppe-id' [item_group_id] 9876

Produktdata for blå Google-T-shirt i str. small, der koster 89,90 DKK, på udsalg til 59,90 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google-T-shirt – blå – small
'pris' [price] 89.90 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 59.90 DKK
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] blå
'størrelse' [size] S
'id' [id] 9876-S-BLU
'Varegruppe-id' [item_group_id] 9876

Produktdata for gul Google-T-shirt, der koster 105,00 DKK, på udsalg til 89,90 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google-T-shirt – gul – small
'pris' [price] 105.00 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 89.90 DKK
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2016-06-23T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800
'farve' [color] gul
'størrelse' [size] s
'Id' [id] 9876-S-YELLOW
'Varegruppe-id' [item_group_id] 9876
Telefon eller tablet med abonnement

Du kan indsende en pris helt ned til 0 for mobiltelefoner eller tablets, der sælges med abonnement. Få flere oplysninger om priskrav.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for Google Nexus 6, 32 GB Midnight Blue med abonnement
Attribut Værdi
'titel' [title] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – med abonnement
'pris' [price] 2990 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 0 DKK
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-03-14T13:00-0800/2018-04-29T15:30-0800
'google-produktkategori' [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner
Beklædning

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for sort skaterkjole i str. small, der koster 459,00 DKK, på udsalg til 250,00 DKK
Attribut Værdi
'titel' [title] Sort skaterkjole - S
'pris' [price] 459.00 DKK
'tilbudspris' [sale_price] 250.00 DKK
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
'farve' [color] sort
'størrelse' [size] s