sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud]: Definition

Brug attributten sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] til at fortælle os, hvor længe du ønsker, at en bestemt tilbudspris skal vises for brugerne.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Hvis du har brugt attributten sale_price [tilbudspris] til at angive, at et produkt er på tilbud, kan du fortælle os, hvor længe tilbuddet vil køre ved at bruge attributten sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Datointerval (brug standarden ISO 8601). Indsend en startdato og en slutdato adskilt af en skråstreg (/) (f.eks. 2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800)
Grænser 1-50 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Offer.priceSpecification.validFrom,
Offer.priceSpecification.validThrough, Type: DateTime

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800

XML-feeds <g:sale_price_effective_date>2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800</g:sale_price_effective_date>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Medtag start- og sluttidspunkter (herunder tidszoner) sammen med datoen. Hvis du ikke medtager et tidspunkt, vil tilbudsprisen starte kl. 00:00, midnat, på startdatoen og slutte kl 23:59 på slutdatoen. Disse tidspunkter vil blive baseret på målgruppelandets tidszone.

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, varierer din pris måske for hver af disse varianter. F.eks.:

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – grøn – small
price [pris] 109.90 DKK
sale_price [tilbudspris] 99.90 DKK
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [farve] grøn
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GRØN
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – blå – small
price [pris] 89.90 DKK
sale_price [tilbudspris] 59.90 DKK
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] 2018-06-23T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [farve] blå
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-BLÅ
item_group_id [varegruppe_id] 9876

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – gul – small
price [pris] 105.00 DKK
sale_price [tilbudspris] 89.90 DKK
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] 2018-06-23T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [farve] gul
size [størrelse] s
id [id] 9876-S-GUL
item_group_id [varegruppe_id] 9876
Telefon eller tablet med et abonnement

Du kan indsende en pris så lav som 0 for mobiltelefoner eller tablets, der har et abonnement. Få flere oplysninger om kravene.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 - 32 GB - Midnight Blue - med abonnement
price [pris] 2990 DKK
sale_price [tilbudspris] 0 DKK
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
Beklædning

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Sort skaterkjole
title [titel] Sort skaterkjole - S
price [pris] 459.00 DKK
sale_price [tilbudspris] 250.00 DKK
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [farve] sort
size [størrelse] s