'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure]

Brug attributten 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] til at angive omfang, mål og volumen for dit produkt. Denne værdi gør det muligt for brugerne at forstå den nøjagtige pris pr. enhed for dit produkt.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis kunderne kunne være interesseret i prisen pr. enhed for dit produkt, og det tilhører en af følgende kategorier, anbefaler vi, at du indsender attributten 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure].

Denne attribut er valgfri, men lokale love eller regler kan kræve, at du angiver disse oplysninger.

Nogle produkter, der ofte bruger denne attribut:

• Isenkram
  • Kontorartikler
  • Fødevarer
  • Drikkevarer
  • Gulvbelægning
  • Visitkort
  • Parfume

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Positivt tal plus enhed
Understøttede enheder
  • Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Volumen (amerikanske enheder): floz, pt, qt, gal
  • Volumen (metriske): ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct

Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

750 ml

XML-feeds <g:unit_pricing_measure>750 ml</g:unit_pricing_measure>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend det samlede beløb (tal) og antal enheder, der udgør dit produkt. Hvis du f.eks. indsender "30 DKK" for 'pris' [price] "150 fl oz" for 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] og "100 fl oz" for 'enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure], vil enhedsprisen være 20 DKK/100 fl oz.
  • Medtag nævneren for din enhedspris. Denne attribut er nyttig, når produkter som dine typisk vises som prisen for et bestemt antal enheder. Det kan f.eks. være, at du sælger "150 ml" af en specifik parfume, men brugerne er interesserede i at se prisen pr. "100 ml".
  • Indsend en pris, der kan vises i dit salgslands valuta (i henhold til ISO 4217). Indsend for eksempel "10.01 DKK" i stedet for "10.012 DKK". Hvis din pris ikke kan repræsenteres i dit salgslands valuta, afrunder vi den til en værdi, der kan.
  • Indsend enten 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] ELLER 'energiklasse' [energy_efficiency_class] (ved hjælp af attributten 'energiklasse' [energy_efficiency_class]). Indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun 'energiklasse' [energy_efficiency_class].
  • Angiv ikke mere end 2 cifre efter et decimaltegn. Hvis du inkluderer mere end to cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel vil 1.0234 blive afrundet til 1.02 og 29.8999 vil blive afrundet til 29.90.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kun Storbritannien
  • Indsend metriske værdier, når du målretter mod Storbritannien. De britiske enheder (f.eks. fl oz, pt, qt, gal) tolkes som amerikanske enheder, som er anderledes end de britiske enheder, der anvendes i Storbritannien.

Eksempler

Drikkevarer
Produktdata for 9 l California Pinot Noir, der koster 699.90 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Pinot Noir – 2007 – Californien – 9 l
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 9 l
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 l
'Pris' [price] 699.90 DKK
Vist værdi: 77,80 DKK/1 l

Produktdata for 10 flasker rødvin, der koster 650.00 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] 10 flasker rødvin
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 7,5 l
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 750 ml
'Pris' [price] 650.00 DKK
Vist værdi: 65,00 DKK/750 ml
Gulvbelægning
Produktdata for antikbehandlet valnøddetrægulv
Attribut Værdi
'Titel' [title] Antikbehandlet naturligt valnøddetrægulv
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 2.38 sqm
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 sqm
'Pris' [price] 1131.90 DKK
Vist værdi: 475,60 DKK/1 m²
Visitkort
Produktdata for 50 visitkort, der koster 133.80 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] 50 specialfremstillede visitkort
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 50 ct
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 ct
'Pris' [price] 133.80 DKK
Vist værdi: 2,70 DKK/1 ct
Parfume
Produktdata for 125 ml parfume, der koster 199.00 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Eau de toilette, 125 ml
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 125 ml
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 100 ml
'Pris' [price] 199.00 DKK
Vist værdi: 159.20 DKK/100 ml

Varianter

Brug den, når dit produkt fås i flere enhedsprisvarianter (f.eks. 2.5 lbs., 6 lbs. osv.). Indsend hver variant som et særskilt produkt, men brug samme værdi til attributten 'varegruppe-id' [item_group_id].
Produktdata for 5 pund basmatiris
Attribut Værdi
'Titel' [title] Basmatiris – ekstra langkornede ris
'Id' [id] 575185159
'Varegruppe-id' [item_group_id] 12345
'Pris' [price] 112 DKK
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 5 lbs
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 lbs

Produktdata for 10 pund basmatiris
Attribut Værdi
'Titel' [title] Basmatiris – ekstra langkornede ris
'Id' [id] 575185160
'Varegruppe-id' [item_group_id] 12345
'Pris' [price] 199.00 DKK
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 10 lbs
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 lbs

Produktdata for 12 pund basmatiris
Attribut Værdi
'Titel' [title] Basmatiris – ekstra langkornede ris
'Id' [id] 575185161
'Varegruppe-id' [item_group_id] 12345
'Pris' [price] 244.00 DKK
'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] 12 lbs
'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] 1 lbs