unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål]: Definition

Brug attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] til at angive omfang, mål og volumen for dit produkt. Denne værdi gør det muligt for brugerne at forstå den nøjagtige pris pr. enhed for dit produkt.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis brugerne kunne være interesseret i prisen pr. enhed for dit produkt, og det falder ind under en af følgende kategorier, så anbefaler vi, at du indsender unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål].

Attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] er valgfri, men du kan blive nødt til at angive disse oplysninger alt efter lokale love eller regler. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod et EU-land eller Schweiz, bør du undersøge de juridiske krav på dette område i den nationale implementering af EU-direktiv 2010/30/EU og andre relevante lokale love.

Nogle produkter, der ofte bruger denne attribut:

• Isenkram
  • Kontorartikler
  • Fødevarer
  • Drikkevarer
  • Tobakskategorier
  • Gulvbelægning
  • Visitkort
  • Parfume

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Positivt tal plus enhed
Understøttede enheder
  • Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Volumen (amerikanske enheder): floz, pt, qt, gal
  • Volumen (metriske): ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Offer.priceSpecification.referenceQuantity, Type: QuantitativeValue

Filformat Eksempel på post
Tekst

750 ml

XML-feeds <g:unit_pricing_measure>750 ml</g:unit_pricing_measure>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend det samlede beløb (tal) og antal enheder, der udgør dit produkt. Hvis du f.eks. indsender 30 DKK som price [pris], 150 floz som unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] og 100 floz som unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål], vil enhedsprisen være 20 DKK/100 floz.
  • Indsend unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] for at medtage nævneren for din enhedspris. Denne attribut er nyttig, når produkter som dine typisk vises som prisen for et bestemt antal enheder. Du sælger måske f.eks. 150 ml af en specifik parfume, men brugerne er interesserede i at se prisen pr. 100 ml.
  • Indsend en pris, der kan vises i dit salgslands valuta (i henhold til ISO 4217). I stedet for 10.012 DKK kan du f.eks. indsende 10.01 DKK. Hvis din pris ikke kan vises i dit salgslands valuta, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Indsend enten attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] eller energy_efficiency_class [energiklasse]. Indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun energy_efficiency_class [energiklasse].

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kun Storbritannien
  • Indsend metriske værdier, når du målretter mod Storbritannien. De britiske enheder (f.eks floz, pt, qt, gal) tolkes som amerikanske enheder, som er anderledes end de britiske enheder, der anvendes i Storbritannien.

Eksempler

Drikkevarer
Produkt Rødvin
title [titel] Pinot Noir – 2007 – Californien – 9 l
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 9 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 l
price [pris] 699.90 DKK
Vist i din annonce 77,80 DKK/1 l

Produkt 10 flasker rødvin
title [titel] 10 flasker rødvin
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 7,5 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 750 ml
price [pris] 650.00 DKK
Vist i din annonce 65,00 DKK/750 ml
Gulvbelægning
Produkt Valnøddetrægulv
title [titel] Antikbehandlet naturligt valnøddetrægulv
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 2.38 sqm
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 sqm
price [pris] 1131.90 DKK
Vist i din annonce 475,60 DKK/1 m²
Visitkort
Produkt Visitkort
title [titel] 50 specialfremstillede visitkort
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 50 ct
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 ct
price [pris] 133.80 DKK
Vist i din annonce 2,70 DKK/1 ct
Parfume
Produkt Parfume
title [titel] Eau de toilette, 125 ml
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 125 ml
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 100 ml
price [pris] 199.00 DKK
Vist i din annonce 159,20 DKK/100 ml