unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål]: Definition

Brug attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] til at angive omfang, mål og volumen for dit produkt. Denne værdi gør det muligt for brugerne at forstå den nøjagtige pris pr. enhed for dit produkt.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis brugerne kunne være interesseret i prisen pr. enhed for dit produkt, og det falder ind under en af følgende kategorier, så anbefaler vi, at du indsender unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål].

Attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] er valgfri, men du kan blive nødt til at angive disse oplysninger alt efter lokale love eller regler.

Nogle produkter, der ofte bruger denne attribut:

• Isenkram
  • Kontorartikler
  • Fødevarer
  • Drikkevarer
  • Gulvbelægning
  • Visitkort
  • Parfume

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Positivt tal plus enhed
Understøttede enheder
  • Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Volumen (amerikanske enheder): floz, pt, qt, gal
  • Volumen (metriske): ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct

Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

750 ml

XML-feeds <g:unit_pricing_measure>750 ml</g:unit_pricing_measure>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend det samlede beløb (tal) og antal enheder, der udgør dit produkt. Hvis du f.eks. indsender 30 DKK som price [pris], 150 floz som unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] og 100 floz som unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål], vil enhedsprisen være 20 DKK/100 floz.
  • Indsend unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] for at medtage nævneren for din enhedspris. Denne attribut er nyttig, når produkter som dine typisk vises som prisen for et bestemt antal enheder. Det kan f.eks. være, at du sælger 150 ml af en specifik parfume, men brugerne er interesserede i at se prisen pr. 100 ml.
  • Indsend en pris, der kan vises i dit salgslands valuta (i henhold til ISO 4217). Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK. Hvis din pris ikke kan repræsenteres i dit salgslands valuta, afrunder vi den til en værdi, der kan.
  • Indsend enten attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] eller energy_efficiency_class [energiklasse]. Indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun energy_efficiency_class [energiklasse].
  • Angiv ikke mere end to cifre efter et decimaltegn. Hvis du inkluderer mere end to cifre efter decimaltegnet, bliver de automatisk afrundet til nærmeste acceptable værdi. For eksempel vil 1.0234 blive afrundet til 1.02 og 29.8999 vil blive afrundet til 29.90.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kun Storbritannien
  • Indsend metriske værdier, når du målretter mod Storbritannien. De britiske enheder (f.eks. fl oz, pt, qt, gal) tolkes som amerikanske enheder, som er anderledes end de britiske enheder, der anvendes i Storbritannien.

Eksempler

Drikkevarer
Produkt Rødvin
title [titel] Pinot Noir – 2007 – Californien – 9 l
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 9 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 l
price [pris] 699.90 DKK
Vist værdi 77,80 DKK/1 l

Produkt 10 flasker rødvin
title [titel] 10 flasker rødvin
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 7,5 l
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 750 ml
price [pris] 650.00 DKK
Vist værdi 65,00 DKK/750 ml
Gulvbelægning
Produkt Valnøddetrægulv
title [titel] Antikbehandlet naturligt valnøddetrægulv
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 2.38 sqm
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 sqm
price [pris] 1131.90 DKK
Vist værdi 475,60 DKK/1 m²
Visitkort
Produkt Visitkort
title [titel] 50 specialfremstillede visitkort
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 50 ct
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 1 ct
price [pris] 133.80 DKK
Vist værdi 2,70 DKK/1 ct
Parfume
Produkt Parfume
title [titel] Eau de toilette, 125 ml
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] 125 ml
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] 100 ml
price [pris] 199.00 DKK
Vist værdi 159,20 DKK/100 ml

Varianter

Hvis dit produkt fås i flere enhedsprisvarianter (f.eks. 2,5 lbs., 6 lbs. osv.), skal du indsende hver variant som et separat produkt, men bruge den samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id].

Produkt

Basmatiris

title [titel]

Basmatiris – ekstra langkornede ris

id [id]

varegruppe-id [item_group_id]

price [pris]

112.00 DKK

unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål]

5 lbs

unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål]

1 lbs

Produkt

Basmatiris

title [titel]

Basmatiris – ekstra langkornede ris

id [id]

varegruppe-id [item_group_id]

price [pris]

199.00 DKK

unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål]

10 lbs

unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål]

1 lbs

Produkt

Basmatiris

title [titel]

Basmatiris – ekstra langkornede ris

id [id]

item_group_id [varegruppe_id]

price [pris]

unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål]

12 lbs

unit_pricing_base_measure [enhedsprisens_basismål]

1 lbs