ads_redirect [ads_omdirigering]: Definition

Brug attributten ads_redirect [ads_omdirigering] til at angive yderligere landingssideparametre på din produktside, som du vil bruge til dine Shopping-annoncer. Husk, at når du indsender en sporingswebadresse til ads_redirect [ads_omdirigering], bliver brugerne sendt til denne webadresse frem for den værdi, du indsender for link [link] eller mobile_link [mobillink]. Efter parameterudvidelsen skal domænet for attributten ads_redirect [ads_omdirigering] matche domænet for attributten link [link] (og for attributten mobile_link [mobillink], hvis det findes) helt nøjagtigt. Det giver mulighed for at bruge Parallel Tracking, som sender folk direkte fra din annonce til dit website og hjælper din landingsside med at blive indlæst hurtigere.

Hvis du vil bruge et tredjepartssystem til klikmåling, kan du indstille sporingsskabelonen i Google Ads, så den angiver en webadresse til sporingsserveren.

VIGTIGT!

Med lanceringen af Parallel Tracking skal domænerne for link [link], mobile_link [mobillink] (hvis de findes) og ads_redirect [ads_omdirigering] matche. Hvis domænerne for disse attributter er forskellige, kan du miste sporing. Få flere oplysninger om Parallel Tracking

An illustration showing how adwords_redirect URLs are used

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Ikke tilgængeligt for Googles platforme

Du kan spore kampagnemetrics ved at angive yderligere landingssideparametre på din produktside. Få flere oplysninger om, hvordan attributterne link [link], mobile_link [mobillink] og ads_redirect [ads_omdirigering] arbejder sammen

Hvis dine produkter annonceres via en displaykampagne, skal du i stedet bruge attributten display_ads_link [displayannoncelink].

Via Google Ads kan du bruge en sporingsskabelon til at føje sporingsparametre til den webadresse, som du indsender, på kampagne-, annoncegruppe- og produktgruppeniveau. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer sporingsskabeloner.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCI-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1–2000 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML-feeds <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Omdiriger til en landingsside, der opfylder kravene til landingssider. Få flere oplysninger om krav til landingssider for Shopping-annoncer.
  • Omdiriger til det samme landingssideindhold, der indsendes for link [link] eller mobile_link [mobillink]. Når brugere besøger din sporingsside, skal du omdirigere dem til det samme landingssideindhold, som du har indsendt for attributten link [link] eller mobile_link [mobillink].
  • Brug de accepterede ValueTrack-parametre, hvis din sporingswebadresse indeholder parametre. Få flere oplysninger om ValueTrack-parametre.
  • Brug en værdi, som omdannes til en gyldig webadresse, når eventuelle parametre eller sporingsskabeloner erstattes med deres endelige værdier. Den følgende værdi vil f.eks. ikke blive vist som en gyldig webadresse på computere: {ifmobile:ht}tp://example.com

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undgå brug af omdirigeringer. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på din annonce, og til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver en negativ brugeroplevelse. Hvis du vil spore annonceklik, skal du bruge sporingsskabelonen fra Google Ads.
  • Medtag din mobilspecifikke landingsside med sporing i denne attribut. Brug ValueTrack-parameteren {ifmobile} (i værdien, som du indsender for ads_redirect [ads_omdirigering]) til kun at omdirigere mobilbrugere.
    For eksempel:
    https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}
    https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Eksempler

Bemærk! Alle eksempler, der indeholder attributten link [link], gælder også for attributten mobile_link [mobillink].

Brug af Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du vil bruge Google Ads-sporingsskabeloner, skal du angive ads_redirect [ads_omdirigering] med de relevante værdier.
link [link] ads_redirect [ads_omdirigering] Google Ads-sporingsskabelon
https://www.example.com/product?id=123 https://www.example.com/product?id=123&param=abc https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis der bruges en sporingsskabelon og ads_redirect [ads_omdirigering], bruges værdien ads_redirect [ads_omdirigering] som {lpurl} i Google Ads-sporingsskabelonen.
Uden Parallel Tracking:
  • Brugerne sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google

Med Parallel Tracking:

• Brugerne bliver sendt til: https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google

Noter:

• Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved brugerklikket og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger

Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger

link [link] ads_redirect [ads_omdirigering] Google Ads-sporingsskabelon
https://www.example.com/product?id=123 https://tracking.com?url={lpurl}&src=google

Hvis der ikke er angivet en værdi for ads_redirect [ads_omdirigering], bruges link [link] og mobile_link mobillink] som {lpulr} i Google Ads-sporingsskabelonen.

Uden Parallel Tracking:

• Brugerne bliver sendt til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google

Med Parallel Tracking:

• Brugerne bliver sendt til: https://www.example.com/product?id=123
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google

Bemærk!

• Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved brugerklikket og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger

Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger

Hvis du ikke bruger Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du indsender ads_redirect [ads_omdirigering], vil brugerne blive sendt videre til denne webadresse og ikke til den webadresse, du indsender for link [link] eller mobile_link [mobillink].

link [link] ads_redirect [ads_omdirigering] Google Ads-sporingsskabelon
https://www.example.com/product?id=123
  • Brugerne bliver sendt til: https://www.example.com/product?id=123
link [link] mobile_link [mobillink] ads_redirect [ads_omdirigering] Google Ads-sporingsskabelon
https://www.example.com/product?id=123 https://m.example.com/product?id=123 https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Hvis du bruger ads_redirect [ads_omdirigering], tilsidesætter den værdi, du angiver, link [link] og mobile_link [mobillink]

• Computerbrugere bliver sendt til: https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Mobilbrugere bliver sendt til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Landingssider optimeret til brug på mobil

link [link] mobile_link [mobillink] ads_redirect [ads_omdirigering] Google Ads-sporingsskabelon
https://www.example.com/product?id=123 https://m.example.com/product?id=123 https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc -

Hvis du bruger ads_redirect [ads_omdirigering], tilsidesætter den værdi, du angiver, link [link] og mobile_link [mobillink]

Computerbrugere sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc
Mobilbrugere sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc