'annonceomdirigering' [ads_redirect]

Brug attributten annonceomdirigering [ads_redirect] til at angive yderligere landingssideparametre på din produktside, som du vil bruge til dine Shopping-annoncer. Husk, at når du indsender en sporingswebadresse til attributten annonceomdirigering [ads_redirect], bliver kunderne sendt til denne webadresse frem for den webadresse, du indsender for link [link] eller mobillink [mobile_link].

Efter parameterudvidelsen skal domænet for attributten annonceomdirigering [ads_redirect] matche domænet for attributten link [link] (og for attributten mobillink [mobile_link], hvis det findes) helt nøjagtigt. Det giver mulighed for at bruge Parallel Tracking, som sender folk direkte fra din annonce til dit website og hjælper din landingsside med at blive indlæst hurtigere.

Hvis du vil bruge et tredjepartssystem til klikmåling, kan du indstille sporingsskabelonen i Google Ads, så den angiver en webadresse til sporingsserveren.

VIGTIGT!

Med lanceringen af Parallel Tracking skal domænerne for link [link], mobillink [mobile_link] (hvis de findes) og annonceomdirigering [ads_redirect] matche. Hvis domænerne for disse attributter er forskellige, kan du miste sporing. Få flere oplysninger om Parallel Tracking

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Ikke tilgængelig for produkter, der er angivet gratis på Google

Du kan spore kampagnemetrics ved at angive yderligere landingssideparametre på din produktside. Få flere oplysninger om, hvordan attributterne 'link' [link], 'mobillink' [mobile_link] og 'annonceomdirigering' [ads_redirect] fungerer sammen

Hvis der annonceres for dine produkter via en displaykampagne, skal du i stedet bruge attributten 'link til displayannoncer' [display_ads_link].

Via Google Ads kan du bruge en sporingsskabelon til at føje sporingsparametre til den webadresse, som du indsender, på kampagne-, annoncegruppe- og produktgruppeniveau. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer sporingsskabeloner.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCI-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1–2000 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML-feeds <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Omdiriger til en landingsside, der opfylder kravene til landingssider. Få flere oplysninger om krav til landingssider for Shopping-annoncer.
  • Omdiriger til det samme landingssideindhold, der indsendes for attributten 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link]. Når kunder besøger din sporingsside, skal du omdirigere dem til det samme landingssideindhold, som du har indsendt for 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link].

• Brug de accepterede ValueTrack-parametre, hvis din sporingswebadresse indeholder parametre. Få flere oplysninger om ValueTrack-parametre
  • Brug en værdi, som omdannes til en gyldig webadresse, når eventuelle parametre eller sporingsskabeloner erstattes med deres endelige værdier. Den følgende værdi vil f.eks. ikke blive vist som en gyldig webadresse på computere: {ifmobile:ht}tp://example.com

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undgå brug af omdirigeringer. Omdirigeringer øger den tid, der går fra, at en bruger klikker på din annonce, og til landingssiden indlæses. Lange indlæsningstider giver en negativ brugeroplevelse. Hvis du vil spore annonceklik, skal du bruge sporingsskabelonen fra Google Ads.

Medtag din mobilspecifikke landingsside med sporing i denne attribut. Brug ValueTrack-parameteren {ifmobile} (i værdien, som du indsender for attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect]) for kun at omdirigere mobilkunder.

For eksempel: https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}

https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Eksempler

Bemærk! Alle eksempler, der indeholder attributten 'link' [link] gælder også for attributten 'mobillink' [mobile_link].

Brug af Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du vil bruge Google Ads-sporingsskabeloner, skal du indsende attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect] med de relevante værdier.
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://www.example.com/product?id=123&param=abc
Google Ads-sporingsskabelon https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis der bruges en sporingsskabelon og 'annonceomdirigering' [ads_redirect], bruges værdien i 'annonceomdirigering' [ads_redirect] som {lpurl} i Google Ads-sporingsskabelonen.
Uden Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google
Med Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google
Bemærkninger:
  • Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved brugerklikket og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger
Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect]
Google Ads-sporingsskabelon https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Hvis der ikke er angivet en værdi for attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], bruges attributterne 'link' [link] og 'mobillink' [mobile_link] som {lpulr} i Google Ads-sporingsskabelonen. Uden Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google
Med Parallel Tracking:
  • Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123
  • Sporingsanmodningen sendes til: https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google
Bemærk!
  • Når Parallel Tracking anvendes, erstattes parameteren {lpurl} i sporingsopkaldet med en erstatningswebadresse, der ligner https://google.com/asnc/dGVzdA. Ved at erstatte {lpurl} med en Google-erstatningswebadresse undgår du, at din webside bliver pinget to gange (én gang ved kundens klik og igen ved Parallel Tracking-omdirigeringen). Få flere oplysninger
Når feltet FinalUrlSuffix i Google Ads aktiveres, medtager erstatningswebadressen alle parametre, der sendes til landingssiden, så sporingsserveren kan behandle den efter behov. Få flere oplysninger

Hvis du ikke bruger Google Ads-sporingsskabeloner

Hvis du indsender 'annonceomdirigering' [ads_redirect], sendes kunderne til denne webadresse, og ikke til den webadresse, du indsender for attributterne 'link' [link] eller 'mobillink' [mobile_link].
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect]
Google Ads-sporingsskabelon

• Kunderne sendes til: https://www.example.com/product?id=123
'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Mobillink' [mobillink] https://m.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsskabelon

Hvis du bruger attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], tilsidesætter den værdi, du angiver, attributterne 'link' [link] og 'mobillink' [mobile_link].
  • Kunder, der benytter en computer, sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Kunder, der benytter mobil, sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Landingssider optimeret til brug på mobil

'Link' [link] https://www.example.com/product?id=123
'Mobillink' [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
'Annonceomdirigering' [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Ads-sporingsskabelon
Hvis du bruger attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], tilsidesætter den værdi, du angiver, attributterne 'link' [link] og 'mobillink' [mobile_link]. Kunder, der benytter en computer, sendes til: https://www.example.com/product?id=123param=abc. Kunder, der benytter mobil, sendes til: https://m.example.com/product?id=123&param=abc