title [titel]: Definition

Brug attributten title [titel] til tydeligt at identificere det produkt, du sælger. Titlen er en af ​​de mest fremtrædende dele i din annonce. En specifik og præcis titel hjælper os med at vise dit produkt til de rigtige brugere.

An example ad showing where you might see the title in an ad

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-150 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.name, Type: Tekst

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Google-T-shirt i økobomuld til mænd – blå – str. M
XML-feeds <title>Google-T-shirt i økobomuld til mænd – blå – str. M</title>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Hvis din titel ikke holder sig inden for tegnbegrænsningen, afkortes den af Google, så den passer. Du får en underretning, der angiver, at titlen er afkortet.
  • Brug en relevant titel, der tydeligt beskriver dit produkt.
  • Beskriv produktet, der vises på din landingsside. Sørg for, at din titel beskriver det produkt, du linker til.
  • Skeln mellem varianter.
    • Føj de karakteristiske detaljer for hver variant til titlen. F.eks. Google-T-shirt, rød. Glem desuden ikke at indsende disse oplysninger via de relevante attributter, f.eks. color [farve], size [størrelse] og age_group [aldersgruppe]. Føj produktdesignelementer, der ikke har en tilsvarende attribut, f.eks. smag, til titlen.
    • Vær specifik. Jo mere specifik du er med din titel, jo lettere er det for brugerne at identificere det rigtige produkt på din landingsside samt mulige varianter. Hvis du f.eks. sælger gardiner, og du har angivet syv forskellige gardiner på din landingsside, skal der skelnes mellem dem ved hjælp af størrelser og farver. Brugere har brug for en enkel metode til hurtigt at identificere det produkt, som de først kiggede på. En specifik titel kan hjælpe dem med det.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler, HTML-tags og salgsfremmende tekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • For eksempel er sushi et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter, f.eks. "Les Clés", er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam og utroværdige annoncer. F.eks.: (ಠ_ಠ)
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er normalt i spam og utroværdige annoncer. Du bør stadig bruge store bogstaver, når det er relevant, herunder til forkortelser, telefonnumre, lande og valuta. F.eks. ADHD, UNICEF, 1-555-CALL-NOW, USA og USD.
  • Medtag ikke salgsfremmende tekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, udsalgspris, udsalgsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter, f.eks. udsalgspris eller forsendelse.
  • Brug ikke ekstra mellemrum. Brug i stedet disse tegn på en mere effektiv måde til at beskrive dit produkt.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug alle 150 tegn. Din titel bruges til at matche dit produkt til en brugers søgning. Medtag de vigtigste oplysninger, der definerer dit produkt.
  • Angiv de vigtigste oplysninger først. Brugerne vil som regel kun se de første 70 tegn eller færre i din titel, afhængigt af skærmstørrelsen.
  • Brug søgeord. Søgeord hjælper med at forbinde dit produkt til en brugers søgning og hjælper brugeren med at se, hvad du sælger. Dine søgeord kan f.eks. omfatte disse typer produktoplysninger:
    • Produktnavn
    • Brand
    • Specifikke oplysninger om produktområdet, som f.eks. "ventetøj" for beklædning eller "vandfast" for mascara

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kun i Rusland
  • Angiv aldersgrænse i begyndelsen af titlen for informationsprodukter som f.eks. bøger, trykte medier, digitale medier og produkter, der indeholder aldersbegrænsede oplysninger. Brug en af disse aldersgrænser:
    • Over 18 år
    • Over 16 år
    • Over 12 år
    • Over 6 år
    • For alle
  • Følg dette format, når du tilføjer aldersgrænsen: "(aldersgrænse)" + "titel på dit produkt".
    F.eks.: (Over 18 år) Братья Карамазовы
Mobiltelefon eller tablet med abonnement
  • Forklar i din titel, at dit produkt kræver en kontrakt af en vis varighed. Anvend f.eks. sætninger som:
    • Med kontrakt, 12 månedlige betalinger
    • Med aftale, 24 månedlige betalinger
    • Med abonnement, 18 månedlige betalinger

Printerpatroner

Den titel, du indsender, afhænger af typen, standen og producenten af ​​den printerpatron, du sælger.
Få flere oplysninger om krav til printerpatroner

Kompatible eller renoverede produkter fra tredjepart

Den titel, du indsender, afhænger af typen, standen og producenten af ​​det tredjepartsprodukt, du sælger. Få flere oplysninger om krav til kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter

Kun i USA – mobiltelefoner eller tablets med afdragsordning

• Forklar i din titel, at dit produkt forudsætter en afdragsordning af en bestemt varighed. Anvend f.eks. sætninger som:
    • Med 12 månedlige betalinger
    • Med 10 månedlige rater
Tilpassede varer

Produktprøver

Hvis det produkt, du vil annoncere, kun sælges i større mængder, men du også tillader køb af prøver enkeltvis, kan du annoncere prøven i stedet for store mængder. Det gør du ved at indsende prisen på prøven i feedet og starte titlen med prøve.
Sælgerdefinerede pakker og multipacks
  • Beskriv hele produktpakken eller multipacken. For en pakke kan du f.eks. tilføje en beskrivelse af alt det, der sælges sammen med hovedproduktet. For en multipack kan du medtage oplysninger om, hvor mange produkter der sælges sammen.
Softwareabonnementer

Eksempler

Relevant titel

Sørg for, at din titel beskriver produktet på din landingsside.

Blue and orange shoe

Produkt Google-sko
title [titel] Originale Google-sko, herre, størrelse 41, blå og orange
Mobiltelefoner

Nexus phones

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – låst op

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue
Produkter uden varianter
Produkt Android-bamse
title [titel] 38 cm høj Android-bamse i økologisk bomuld
Produkt med varianter

Skater dress

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] S
color [farve] Sort
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. S, sort

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] S
color [farve] Grøn
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. S, grøn

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] M
color [farve] Sort
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. M, sort

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] M
color [farve] Grøn
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. M, grøn

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] L
color [farve] Sort
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. L, sort

Produkt Skaterkjole i sort eller grøn
size [størrelse] L
color [farve] Grøn
title [titel] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. L, grøn
Produkter med ikke-understøttede varianter

Nogle gange har den karakteristiske detalje for en produktvariantgruppe ikke en tilsvarende attribut. Du kan stadig føje oplysninger om de pågældende varianter til din titel. Smag har f.eks. ikke en attribut, men du kan stadig føje sådanne oplysninger til titlen.

Produkt Chokolade
title [titel] Økologisk mælkechokolade

Produkt Chokolade
title [titel] Økologisk mørk chokolade
Softwareabonnement

Når du annoncerer for et softwareabonnement, skal du huske at angive ordet "abonnement" og abonnementets varighed i title [titel].

Produkt Google-software
title [titel] Google-software – abonnement på 1 år
google_product_category [Google_produktkategori] Software > Computer Software [Software > Computersoftware]
Pakker

Camera bundle

Produkt Sælgerdefineret pakke med kamera, objektiv og taske
title [titel] Kamera – sort + 18-55 mm objektiv og blå taske
is_bundle [er_sæt] ja