Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Offentliggørelsesdato [disclosure_date]

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Brug attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date] til at give Google besked om, hvornår et produkt kun skal vises i søgeresultater på YouTubes platforme.

På denne side

Hvornår den kan bruges

Valgfrit for hvert produkt.

Anbefales til lancering af et nyt produkt på YouTube.

Hvis der ikke er angivet nogen offentliggørelsesdato, kan produktet begynde at blive vist på Googles og YouTubes platforme med det samme.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Bemærk! Brug den samme tidszone som den, der er angivet i Merchant Center, for at undgå, at produkterne bliver synlige på det forkerte tidspunkt. Hvis tidszonen ikke er angivet, anvendes tidszonen UTC.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du skal indsende værdier på engelsk.

Type

Dato, tidspunkt og tidszone i overensstemmelse med ISO 8601

(ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm[±ttmm] eller ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mmZ)

Grænser 1-25 tegn

Gentaget felt

Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) 2016-12-25T13:00-0800
XML (feeds) <g:disclosure_date>2016-11-25T13:00-0800</g:disclosure_date>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt på Google. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis du bruger offentliggørelsesdatoen til at lancere et nyt produkt i en livestream på YouTube, kan du tjekke vores tips til shoppingrelateret livestreaming på YouTube.
  • Sørg for at opdatere produktdataene, inklusive offentliggørelsesdatoen [disclosure date], mindst én uge før den lanceringsdato, du har indsendt til Google. Dette sikrer, at Google ikke offentliggør dine produktoplysninger før den angivne dato.
  • Dobbelttjek formatet for dato og klokkeslæt samt din tidszone (tag højde for sommertid) i Merchant Center for at undgå problemer med produktsynlighed.
  • Sørg for, at webadressen for landingssiden er tilgængelig for kunderne ved at gøre den synlig og søgbar før offentliggørelsesdatoen. Hvis den ikke er det, får kunderne vist en fejlmeddelelse.
  • Du skal fjerne attributten inden for 24 timer efter offentliggørelsesdatoen for at undgå problemer med visning.

Begrænsninger

Ikke tilgængelig for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser

Et tilbud med attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date] kan ikke vælges til Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser. Hvis du vil køre en Shopping-kampagne eller have dit produkt vist på Googles platforme med gratis fortegnelser, skal du fjerne attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date], så snart offentliggørelsesdatoen er overskredet. Der kan gå op til 40 timer efter fjernelsen af Shopping-kampagnen, før produktet vises på Googles platforme med gratis fortegnelser igen.

Fejlfinding: Hvis du har Shopping-annoncer, der kører sammen med et tilbud med en offentliggørelsesdato, kan du muligvis se advarslen "For mange værdier [disclosure_date]" på siden "Diagnostik". Ignorer advarslen, da den betyder, at produktet er korrekt konfigureret og ikke bruges til Shopping-annoncer.

Produktvarianter med Køb på Google [kun i USA]

Det anbefales ikke at angive attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date], hvis dine produkter har betalingsmuligheden Køb på Google med flere produktvarianter (produkt, der fås i forskellige størrelser eller farver). Hvis du angiver attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date], vises alle varianterne som separate produkter, og kunderne kan ikke vælge andre varianter af produktet på Google eller YouTube. Hvis du vil bruge betalingsmuligheden Køb på Google, når du har angivet en offentliggørelsesdato, anbefaler vi, at du tilpasser produktets titel [title] for at fremhæve forskellene. Du kan f.eks. give din "80'er-sweater" et navn som "Blå 80'er-sweater – medium".

Shopify-sælgere

Ud over de ovenstående retningslinjer skal du også følge dem, der er angivet nedenfor.

• Brug kun Shopify-appen på en computer
  • Attributten offentliggørelsesdato [disclosure_date] findes ikke i Shopify-appen. Derfor planlægger du lanceringsdato og -tidspunkt for dit produkt ved at:
    1. Gå til siden med produkttilbuddet under feltet "Apps- og Salgskanaler".
    2. Vælg Planlæg tilgængelighed for netbutikken, og tilføj dato og tidspunkt (+tidszone).
    3. Vælg Planlæg tilgængelighed for Google, og tilføj samme dato og tidspunkt (+tidszone).
  • Shopify fjerner automatisk attributten offentliggørelsesdato i Merchant Center på offentliggørelsesdatoen, så du behøver ikke at fjerne den manuelt.