I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'afsendelsesland' [ships_from_country]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten afsendelsesland [ships_from_country]] angiver, hvilket land dit produkt typisk sendes fra. Du kan hjælpe potentielle kunder med at beslutte sig for, om de skal købe et produkt, ved at lade dem vide, om produktet leveres lokalt, eller om det sendes på tværs af landegrænser.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Brug denne attribut til at tilføje det land, dit produkt normalt sendes fra.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn)
Grænser 2 tegn. Skal være en landekode af typen ISO-3166-1 Alpha 2
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) DE
XML (feeds) <g:ships_from_country>DE</g:ships_from_country>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Brug kun understøttede landekoder af typen ISO-3166-2 Alfa 2
  • Angiv kun det land, du normalt sender dette produkt fra

Eksempler

Afsendelsesland

Produktdata for en blå Millie Wray-skaterkjole
Attribut Værdi
'titel' [title] Millie Wray-skaterkjole
'afsendelsesland' [ships_from_country] DE