shopping_ads_excluded_country [shopping_annoncer_udelukket_land]: Definition

Brug attributten shopping_ads_excluded_country [shopping_annoncer_udelukket_land] til at bestemme de forskellige lande, hvor der annonceres for dine Shopping-annonceprodukter. Du kan bruge denne attribut, når du har brug for at tilsidesætte de yderligere landeindstillinger, du har konfigureret i dit primære feed.

Afhængigt af dit primære salgsland og det sprog, som dine produktdata er indsendt på, kan nogle af dine produkter allerede nu være tilgængelige til visning i flere lande. Hvis du kun vil have dit produkt vist i bestemte lande og ikke i andre lande, skal du bruge attributten shopping_ads_excluded_country [shopping_annoncer_udelukket_land].  Du kan bruge denne attribut til at tilsidesætte de yderligere landeindstillinger, du har konfigureret i dit primære feed.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Kun tilgængelig for Shopping-annoncer

Lad os sige, at du vælger Tyskland som dit primære salgsland og Østrig og Schweiz som yderligere salgslande, når du indsender dine produktdata i Merchant Center. Hvis du senere beslutter, at du ikke vil annoncere for et bestemt produkt i Østrig og Schweiz, kan du bruge denne attribut til at forhindre, at produktet vises i Østrig og Schweiz, mens det stadig bliver vist i Tyskland.

Bemærk! Det primære salgsland vælges, når du indsender dit produktdatafeed i Merchant Center.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn)
Grænser 2 tegn. Skal være en landekode af typen ISO-3166-1 Alpha 2
Gentaget felt Op til 100 gange
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds CH, AT
XML-feeds <g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke overholder disse krav, vises dit produkt muligvis i lande, hvor du ikke har til hensigt at vise det.

• Brug kun understøttede landekoder af typen ISO-3166-2 Alpha 2.

Eksempler

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere lande, som du vil udelukke, skal du angive attributten flere gange, én gang for hvert land (anbefalet).

Eksempel:
Produkt Skaterkjole – sort
title [titel] Millie Wray-skaterkjole
shopping_ads_excluded_country [shopping_annoncer_udelukket_land] AT
shopping_ads_excluded_country [shopping_annoncer_udelukket_land] CH

Du kan også adskille hvert land med et komma ( , ):

AT, CH

XML

Hvis du vil indsende flere lande, der skal medtages i et XML-feed, skal du angive en separat attribut for hvert enkelt inkluderet land:

<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>
<g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:</g:shopping_ads_excluded_country>