I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'udelukkede lande i Shopping-annoncer' [shopping_ads_excluded_country]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du kun vil annoncere for dit produkt i visse lande, men ikke i andre, skal du bruge attributten udelukkede lande i Shopping-annoncer [shopping_ads_excluded_country]. Du kan bruge denne attribut til at tilsidesætte de indstillinger for lande, der målrettes mod, som du har konfigureret i dit primære feed.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Afhængigt af det land, der målrettes mod, og det sprog, som dine produktdata er indsendt på, kan nogle af dine produkter allerede nu vises i flere lande. Brug denne attribut til at forhindre, at et produkt vises i bestemte lande, mens det stadig bliver vist i andre lande.

Eksempel: Lad os sige, at du vælger Tyskland, Østrig og Schweiz som lande, du vil målrette mod. Hvis du senere beslutter, at du ikke vil annoncere for et bestemt produkt i Østrig og Schweiz, kan du bruge denne attribut til at forhindre, at produktet vises i de lande, mens det stadig bliver vist i Tyskland.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn)
Grænser 2 tegn. Skal være en landekode af typen ISO-3166-1 Alpha 2
Gentaget felt Op til 100 gange

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) CH, AT
XML (feeds) <g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:shopping_ads_excluded_country>
14 <g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise annoncer for dit produkt. Hvis du ikke overholder disse krav, vises dit produkt muligvis i lande, hvor du ikke har til hensigt at vise det.

• Brug kun understøttede landekoder af typen ISO-3166-2 Alpha 2.

Eksempler

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere lande, som du vil udelukke, skal du angive attributten flere gange, én gang for hvert land (anbefalet).

Eksempel:
Produktdata for en sort Millie Wray-skaterkjole
Attribut Værdi
'titel' [title] Millie Wray-skaterkjole
'udelukkede lande i Shopping-annoncer' [shopping_ads_excluded_country] AT
'udelukkede lande i Shopping-annoncer' [shopping_ads_excluded_country] CH

Du kan også adskille hvert land med et komma ( , ):

AT, CH

XML

Hvis du vil indsende flere lande, som du vil udelukke, i et XML-feed, skal du angive en separat attribut for hver inkluderet destination:
<g:shopping_ads_excluded_country>AT</g:shopping_ads_excluded_country><g:shopping_ads_excluded_country>CH</g:shopping_ads_excluded_country>