I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Etiket for forsendelsestid [transit_time_label]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis forsendelsestiden varierer for forskellige produktgrupper, skal du bruge etiket for forsendelsestid [transit_time_label] og anvende denne attribut til de tilsvarende produkter i dit feed. Etiketter for forsendelsestid hjælper med at give dine kunder en mere præcis forventet leveringsdato, hvilket kan være med til at påvirke deres købsbeslutning.

If you’re using the classic version of Merchant Center, you can use the transit time label in your "Shipping settings" to define a specific transit time for each of the previously defined groups.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst Hundemad
XML-feeds <g: transit_time_label>Hundemad</g: transit_time_label>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend gyldige Unicode-tegn. Disse tegn tilføjes generelt i løbet af dine filers kodningsproces. For at undgå at bruge ugyldige tegn skal du bruge UTF-8-kodning. For bedre at undgå kodningsproblemer skal du indsende filer i et komprimeret format. Eksempler på ugyldige Unicode-tegn omfatter:
    • Kontroltegn (f.eks. U+200D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter
  • Et produkt kan kun have én etiket for forsendelsestid. Der skal oprettes en etiket for forsendelsestid for hvert af de mulige lagre og kombinationer af lagre. Eksempel: Hvis der er tre lagre, skal følgende etiketter oprettes:
    • Lager 1
    • Lager 2
    • Lager 3
    • Lager 1 og 2
    • Lager 1 og 3
    • Lager 2 og 3
    • Lager 1, 2 og 3

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Denne funktion virker bedst, når dine produkter ikke altid har samme forsendelsestid. Det kan være, at du sender produkter via forskellige udbydere, fra lagre med forskelligt udgangspunkt eller via forskellige forsendelsesservices (landtransport, forsendelse inden for 2 dage osv.).
  • Produkter med etiketter for forsendelsestid skal have ensartede leveringstider, der ikke ændres ofte. Det kan tage op til 24 timer at opdatere etiketter for forsendelsestid i kataloget, så det er ikke en god løsning, hvis der sker ændringer i forsendelsestider eller lageret i løbet af arbejdsdagen.
  • Hvis etiket for forsendelsestid ikke fungerer for alle dine produkter, kan du overveje at bruge dem til udvalgte produkter, der har størst behov for nøjagtige leveringsdatoer (f.eks. de bedst sælgende produkter, der konsekvent har en forsendelsestid på 2 dage).

Eksempler

• De fleste af dine produkter sendes hurtigt med fly, men du tilbyder noget elektronik med litiumbatterier, der skal sendes via landtransport. Brug en etiket for forsendelsestid som f.eks. "elektronik", og giv den en længere forsendelsestid, så kunden ved, at disse produkter har lidt længere forsendelsestid.
  • Du har flere lagre. Sortimentet varierer, men du skal sørge for, at de alle har populære produkter som f.eks. toiletpapir, så du kan tilbyde gratis landtransport på 2 dage. Brug en etiket for forsendelsestid som f.eks. "2 dage", og giv den en forsendelsestid på 0-2 dage. På den måde ved kunderne, at du tilbyder hurtig forsendelse af de vigtigste produkter.
  • Dit sortiment er fordelt på 3 lagre i Californien, Texas og Pennsylvania. Afhængigt af, hvad en kunde bestiller, modtager de det muligvis hurtigt, hvis de bor i nærheden af lageret i Californien, eller det kan tage længere tid, hvis det kommer fra Pennsylvania. Brug etiketter for forsendelsestid som f.eks. "CA", "TX” og "PA" for at angive, hvilket lager produktet befinder sig på. Angiv derefter forsendelsestid baseret på, hvor lang tid det tager for produktet at komme fra den ene ende af landet til den anden. Det kan for eksempel tage 0-3 dage at sende "CA"-produkter til vestkysten, 4-6 dage til Midtvesten og 7-10 dage til østkysten.