I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'link til livsstilsbillede' [lifestyle_image_link]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten link til livsstilsbillede [lifestyle_image_link] for at inkludere webadressen til et livsstilsbillede med dit produkt. Livsstilsbilleder med dine produkter kan vises til potentielle kunder i forbindelse med gratis fortegnelser, og de bruges ofte til at opbygge kendskab til eller fremvise dine produkter i naturlige og autentiske omgivelser.

An infographic demonstrating the correct usage of lifestyle images in advertisements.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Livsstilsbilleder, der er indsendt med attributten link til livsstilsbillede [lifestyle_image_link], bruges til at fremvise dit produkt i virkelige omgivelser, f.eks. tøj, der bæres af en model, møbler, der står i et rum, flere produkter fremvist som et komplet sæt eller produkter, der vises med klare baggrundsfarver eller præsenteres på en sjov måde.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller http://), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Understøttede filformater GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) og TIFF (.tif/.tiff)
Filtypenavnet for billedet skal svare til dets format.
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV) https://www.example.com/image1.jpg
XML (feeds)

<g:lifestyle_image_link>https://www.example.com/image1.jpg</g:lifestyle_image_link>

Content API v2 (JSON) "lifestyleImageLink": "https://www.example.com/image1.jpg"
Content API v2 (XML) <lifestyle_image_link>https://www.example.com/image1.jpg</lifestyle_image_link>
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Retningslinjer for webadresser

Følg disse retningslinjer for at sørge for, at dit billedes webadresse er formateret, så vi kan forstå den.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav, før Google kan vise billedet til potentielle kunder. Hvis du ikke opfylder kravene, kan vi ikke vise dit billede. Du får besked om dette på din Merchant Center-konto.

• Brug en webadresse, der fører hen til et billede i et understøttet filformat.
  • Start med http eller https, og sørg for at overholde RFC 3986. F.eks.: http://www.example.com/image1.jpg.
  • Udskift symboler eller mellemrum med webadressekodede enheder. Hvis din webadresse f.eks. indeholder et og-tegn ( & ), skal du udskifte det med %26. Hvis din webadresse indeholder et komma ( , ), skal du erstatte det med %2C.
  • Sørg for, at Google kan crawle din webadresse. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en stabil webadresse. Den webadresse, du medtager, bør ikke ændres, medmindre dit billede flyttes eller udskiftes. Du bør f.eks. ikke bruge webadresser med tidsstempler eller dele, der kan ændre sig, hver gang du indsender dine produktdata. Når du ændrer din webadresse, skal dit billede gennemgås og evalueres. Denne proces kan belaste dine servere unødigt.
  • Giv Google besked, hvis du har tilføjet eller opdateret et billede, så vi kan crawle billedet og sørge for at få det vist så hurtigt som muligt.
    • Tilføj et billede for et nyt produkt. Før du indsender nye produkter, skal du teste nogle af dine billedlinks ved hjælp af værktøjet til undersøgelse af webadresser, som er tilgængeligt via Google Search Console. Hvis du indsender en masse nye produkter, kan brugen af dette værktøj på et par links hjælpe dig med at opdage problemer, før du indsender produktdata. Når du har indsendt dine produktdata, bliver billedet crawlet inden for 3 dage. Få flere oplysninger om Search Console.
    • Skift et billede for et eksisterende produkt. Hvis du har brug for at ændre et billede af et eksisterende produkt, skal du indsende en ny webadresse for det nye billede. Når du indsender en ny webadresse, bliver billedet gennemgået inden for 3 dage. Husk, at hvis du ændrer billedet, men beholder den samme webadresse, kan det tage op til seks uger at registrere og derefter crawle det nye billede.

Retningslinjer for billeder

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at dit livsstilsbillede opfylder vores krav og er optimeret til den bedste effektivitet.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise livsstilsbilleder for dine produkter. Hvis du ikke opfylder kravene, kan vi ikke vise dit billede. Du får besked om dette på din Merchant Center-konto.
Green checkmark

Brug et billede med en opløsning på mindst 600 x 600 pixels og et billedformat på mellem 2:0 og 2:3.

Red X Brug ikke et billede, der indeholder promoverende elementer eller anden tekst. Eksempler på promoverende elementer kunne være:
  • Opfordringer til handling, f.eks. "Køb"
  • Servicerelaterede oplysninger, såsom udvidet garanti
  • Gratis forsendelse
  • Prisoplysninger
  • Salgsfremmende adjektiver, f.eks. "bedst" eller "billig"
  • Stand eller kompatibilitet, f.eks. ny, todelt, fleksibel
  • Overlejret indhold, f.eks. vandmærker, brandnavne, logoer
  • Stregkoder
  • Forhandlernavn
  • Forhandlerlogo
Red X Brug ikke et billede med ramme, og brug ikke indre margen for at opfylde kravet til billedformat. For at sikre, at dit billede kan fungere sammen med flere forskellige designelementer, skal du ikke medtage en ramme eller en indre margen omkring dit billede.
Red X

Alle billeder, der er oprettet med generativ AI, skal indeholde metadata, der angiver, at billedet er AI-genereret (f.eks. metadatatagget IPTC DigitalSourceTypeTrainedAlgorithmicMedia). Undlad at fjerne indlejrede metadatatags som f.eks. IPTC DigitalSourceType fra billeder, der er oprettet ved hjælp af generative AI-værktøjer, f.eks. Project Studio. Følgende IPTC NewsCodes angiver den type digitale kilde, der blev brugt til at oprette billedet, og bør bevares:

• TrainedAlgorithmicMedia: Billedet blev oprettet ved hjælp af en model, der blev trænet med samplet indhold.
  • CompositeSynthetic: Billedet er en sammensætning, der indeholder syntetiske elementer.
  • AlgorithmicMedia: Billedet blev oprettet udelukkende af en algoritme, der ikke er baseret på samplet indlæringsdata (f.eks. et billede, som er oprettet af software ved hjælp af en matematisk formel).

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.
Green checkmark Brug et billede, der fokuserer på ét produkt eller et sæt af produkter.

Du kan vise produktet separat eller i brug.

Green checkmark Vælg et billede, der fokuserer på dit produkt i brug eller fremvist i virkelige omgivelser. Vis ikke bare produktet på en hvid baggrund. Prøv i stedet at tænke over, hvordan du fanger forbrugerens opmærksomhed med unikke, farverige og flotte billeder, der fremhæver produktet i brug.
Green checkmark Du opnår den største effektivitet ved at bruge billeder af højeste kvalitet. Indsend de største billeder i den højeste opløsning, du har af produktet i fuld størrelse. Billedfilen må være op til 64 megapixels og 16 MB.
Red X Indsend ikke opskalerede billeder eller miniaturebilleder. Opskalerede billeder ser slørede ud og reducerer effektiviteten.