tax_category [afgiftskategori]: Definition

Attributten tax_category [afgiftskategori] giver dig mulighed for at organisere dine produkter efter tilpassede afgiftsregler. For eksempel er visse typer af beklædning undtaget fra afgifter i nogle stater, og nogle produkter har lavere afgiftssatser end den normale sats. Brug denne attribut for at sikre, at dit produkt vises med den korrekte afgiftssats.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for alle produkter.

Hvis du vil angive forskellige skattesatser for specifikke grupper af produkter, skal du bruge tax_category [afgiftskategori] til at anvende en etiket på produkter, f.eks. "letfordærvelig mad" eller "tøj".  Hvis du indsender denne attribut, kan den bruges til at ændre de afgiftsindstillinger, du har angivet på din Merchant Center-konto, for de stater, du har konfigureret, og som du har konfigureret afgiftssatser for.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænseværdi 1-100 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Tøj

XML-feeds <g:tax_category>apparel</g:tax_category>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Match de indsendte kategorinavne med de navne, der er angivet i afsnittet om afgiftskategori i Merchant Center. Kategorinavne, der ikke matcher, behandles ikke.
  • Overhold den lokale lovgivning, når du indsender afgiftsoplysninger.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Lande ud over USA

Brug ikke attributten tax_category [afgiftskategori], når du målretter mod lande, der ikke er USA. Få flere oplysninger om afgiftsindstillinger.

Eksempler

Tilpasset afgiftssats på delstatsniveau

Attributten tax_category[afgiftskategori] kan bruges til at angive tilpassede afgiftssatser for varer på delstatsniveau. Det kan f.eks. være, hvis en stats afgiftssats normalt er 7,0 %, men salg af beklædning aldrig beskattes:
  1. Tilføj en værdi kaldet "beklædning" til attributten tax_category [afgiftskategori]for alle afgiftsfri beklædningsgenstande.
  2. Indstil etiketten "beklædning" i Merchant Center til en afgiftssats på 0,0 % for den stat, der kræver det.
Bemærk! Medmindre det er angivet, gælder denne specifikke afgiftssats for "beklædning" ikke for andre stater.