I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'afgiftskategori' [tax_category]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten afgiftskategori [tax_category] giver dig mulighed for at organisere dine produkter efter tilpassede afgiftsregler. For eksempel er visse typer af beklædning undtaget fra afgifter i nogle stater i USA, og nogle produkter har lavere afgiftssatser end den normale sats. Brug denne attribut for at sikre, at dit produkt vises med den korrekte afgiftssats i USA.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for alle produkter

Hvis du vil angive forskellige afgiftssatser for specifikke grupper af produkter, skal du bruge attributten afgiftskategori [tax_category] til at føje en etiket til produkter, f.eks. "letfordærvelige fødevarer" eller "tøj". Hvis du indsender denne attribut, kan den bruges til at ændre afgiftsindstillingerne på din Merchant Center-konto for de stater, du har konfigureret afgiftssatser for.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-100 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds beklædning
XML-feeds <g:tax_category>beklædning</g:tax_category>

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Match de indsendte kategorinavne med de navne, der er angivet i sektionen om afgiftskategori i Merchant Center. Kategorinavne, der ikke matcher, behandles ikke.
  • Overhold den lokale lovgivning, når du indsender afgiftsoplysninger.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Lande ud over USA

Attributten afgiftskategori [tax_category] bruges kun til salg i USA. Brug ikke denne attribut, når du målretter mod andre lande.

Eksempler

Tilpasset afgiftssats på delstatsniveau

Attributten 'afgiftskategori' [tax_category] kan bruges til at angive tilpassede afgiftssatser for varer på delstatsniveau. Det kan f.eks. være, hvis en stats afgiftssats normalt er 7,0 %, men salg af beklædning aldrig beskattes:
  1. Tilføj en værdi kaldet "beklædning" til attributten 'afgiftskategori' [tax_category] for alle afgiftsfri beklædningsgenstande.
  2. Konfigurer etiketten "beklædning" i Merchant Center til en afgiftssats på 0,0 % for den stat, der kræver det.
Bemærk! Medmindre det er angivet, gælder denne specifikke afgiftssats for "beklædning" ikke for andre stater.