I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Abonnementspris [subscription_cost]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Bemærk! Produkter med attributten abonnementspris [subscription_cost] kan ikke forhandles i flere lande på én gang. De kan kun målrettes mod et enkelt land.

Brug attributten abonnementspris [subscription cost] til at inkludere oplysninger om et månedligt eller årligt betalingsabonnement, der kombinerer en aftale om en kommunikationstjeneste med dit trådløse produkt (mobiltelefon eller tablet).

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfrit for hvert produkt

Displayannoncer viser ikke tilbud, der indeholder attributterne rater [installment] eller abonnementspris [subscription_cost], fordi Dynamisk remarketing ikke understøtter rater og abonnementspris.
Denne attribut er kun tilgængelig i udvalgte lande:
  • Afrika: Sydafrika
  • Asien og Stillehavsområdet: Hongkong, Indien, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Taiwan og Thailand
  • Europa: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Mellemøsten: Forenede Arabiske Emirater, Israel og Saudi-Arabien
  • Nordamerika: Canada

Denne attribut understøttes kun for mobilprodukter med følgende Google-produktkategorikode (GPC):

• Armbåndsure (id: 201)
  • Mobiltelefoner (id: 267)
  • Tabletcomputere. (id: 4745)
  • Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards (id: 6030)
  • GPS-sporingsenheder (id: 6544)
Australien: Du må ikke bruge denne attribut til trådløse enheder, f.eks. mobiltelefoner eller tablets, som du annoncerer for i Australien. Brug attributten pris [price] til at angive den samlede minimumspris ("mindste kvantificerbare pris") for enheden, inklusive udbetaling, ratebetalinger og trådløst abonnement. Brug attributten titel [title] til at angive, at det er muligt at betale for enheden i rater, hvis den sælges med trådløst abonnement.

Denne attribut bruger 3 underordnede attributter:

• Periode [period] (påkrævet): Varigheden af en enkelt abonnementsperiode. Enten måned [month] eller år [year].
  • Periodelængde [period_length] (påkrævet): Heltal, antallet af abonnementsperioder (måneder eller år), som køberen skal betale.
  • Beløb [amount] (påkrævet): ISO 4217, beløbet, køberen skal betale pr. måned. Når dette beløb vises, runder vi muligvis op til nærmeste hele enhed i den lokale valuta for at spare plads. Den angivne værdi skal stadig nøjagtigt svare til det beløb, der vises på dit website.

Formatér værdien ved at indsende periode [period], periodelængde [period_length] og beløb [amount] adskilt med kolon ( : ). Brug ikke anførselstegn.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV)

month:12:50 EUR

XML (feeds)

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Medtag det samlede beløb til betaling ved kassen i attributten pris [price].
  • Når den bruges i kombination med attributten rater [installment], skal du også inkludere det samlede beløb til betaling i den underordnede attribut udbetaling [downpayment] for attributten rater [installment].
  • Match den betalingsplan for kommunikation, du viser på din landingsside. Du må også gerne vise andre valgmuligheder for kommunikation på din landingsside, men den plan, du indsender, skal være nem at finde på landingssiden.
  • Du må ikke kræve, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den serviceaftale, du indsender.
  • Brug ikke attributten abonnementspris [subscription_cost] til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud og indsendes med den årlige forudbetalte pris som attributten pris [price].
  • Brug kun i godkendte lande. Brug af attributten abonnementspris [subscription_cost] i ikke-godkendte lande vil medføre afvisninger.
  • Brug kun til godkendte produktkategorier. Brug af attributten abonnementspris [subscription_cost] for andre produktkategorier vil medføre afvisninger.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine abonnementspriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK, ellers afrunder vi den indsendte værdi. Brug samme valuta for abonnementspris [subscription_cost], rater [installment] og pris [price].
  • Hvis produktet også betales i månedlige rater, skal du bruge det samme antal måneder til abonnementspris [subscription_cost] som for raterne.
  • Hvis dit produkt har en afdragsordning, skal du indsende det samme antal måneder for attributten abonnementspris [subscription_cost] som for attributten rater [installment]. Hvis antallet af måneder ikke er det samme, og vi er nødt til at skrive dine rater og din abonnementspris sammen på grund af pladsbegrænsninger, bruger vi den højeste af de to værdier. Hvis din afdragsordning f.eks. løber over 12 måneder, men din abonnementstjeneste løber over 24, bruger vi 24 måneder.
  • Hvis abonnementsprisen for dit produkt stiger efter en bestemt periode, skal du bruge den højeste betaling i den underordnede attribut beløb [amount]. Hvis abonnementsbetalingen f.eks. stiger fra 250 DKK til 350 DKK efter 12 måneder, skal du angive 350 DKK.

Eksempler

Mobiltelefon solgt med et abonnement

Indsend en samlet værdi for betalingen ved kassen i attributten pris [price] (helt ned til 0), og medtag eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv i titlen, at dit produkt kræver et abonnement af en vis varighed. Lad attributten rater [installment] være tom.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med et 12-måneders abonnement på 350 DKK pr. måned og en udbetaling på 6490 DKK
Attribut Værdi
Id [id] _pixel_telefon_silver_32gb_12måneder_abonnement
Titel [title] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement)
Link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Billedlink [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Tilgængelighed [availability] in_stock
Pris [price] 6490.00 DKK
Rater [installment] (Skal være tom, fordi der ikke er nogen ratebetalinger)
Abonnementspris [subscription_cost] month:12:350.00 DKK
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner
Brand [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN (producentens varenummer) [mpn] G-2PW4100-021-B
Stand [condition] new
Farve [color] Very Silver
Forsendelse [shipping] 0.00 DKK

Mobiltelefon solgt med afdragsordning i kombination med et abonnement

Indsend den samlede værdi for udbetalingen (helt ned til 0) for afdragsordningen i den underordnede attribut udbetaling [downpayment] for attributten rater [installment], og medtag eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Indsend betalingsprisen for den fulde forudbetaling i attributten pris [price], og medtag eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med 12 måneders abonnement, og som betales i 12 månedlige rater
Attribut Værdi
Id [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
Titel [title] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement og 12 ratebetalinger)
Link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Billedlink [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Tilgængelighed [availability] in_stock
Pris [price] 700,00 EUR
Rater [installment] 12:60,00 EUR:0,00 EUR
Abonnementspris [subscription_cost] måned:12:300.00 DKK
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner
Brand [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Stand [condition] new
Farve [color] Very Silver
Forsendelse [shipping] 0.00 DKK