subscription_cost [abonnementspris]: Definition

Bemærk! Produkter med attributten subscription_cost [abonnementspris] kan ikke forhandles i flere lande på én gang. De kan kun målrettes mod et enkelt land.

Brug attributten subscription cost [abonnementspris] til at inkludere oplysninger om et månedligt eller årligt betalingsabonnement, der kombinerer en aftale om en kommunikationstjeneste med dit trådløse produkt (mobiltelefon eller tablet).

Hvornår de kan bruges

• Valgfri for hvert produkt
Denne attribut er kun tilgængelig i udvalgte lande:
  • Afrika: Sydafrika
  • Asien og Stillehavsområdet: Hongkong, Indien, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Taiwan og Thailand
  • Europa: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Mellemøsten: Forenede Arabiske Emirater, Israel og Saudi-Arabien
  • Nordamerika: Canada

Denne attribut understøttes kun for mobilprodukter med følgende Google-produktkategorikode (GPC):

• Watches (201) [Armbåndsure]
  • Mobile Phone (267) [Mobiltelefoner]
  • Tablet Computers (4745) [Tabletcomputere] (4745)
  • Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards (6030) [Mobiltelefon – simkort]
  • GPS Tracking Devices (6544) [GPS-sporingsenheder]
Australien: Du må ikke bruge denne attribut til trådløse enheder, f.eks. mobiltelefoner eller tablets, som du annoncerer for i Australien. Brug attributten price [pris] til at angive den samlede minimumspris ("mindste kvantificerbare pris") for enheden, inklusive udbetaling, ratebetalinger og trådløst abonnement. Brug attributten title [titel] til at angive, at det er muligt at betale for enheden i rater, hvis den sælges med trådløst abonnement.

Attributten subscription_cost [abonnementspris] har tre underordnede attributter:

• period [periode](påkrævet): Varigheden af en enkelt abonnementsperiode. Enten month [måned] eller year [år].
  • period length [periodelængde] (påkrævet): Heltal, antallet af abonnementsperioder (måneder eller år), som køberen skal betale.
  • amount [beløb] (påkrævet) ISO 4217, beløbet, køberen skal betale pr. måned. Når dette beløb vises, runder vi muligvis op til nærmeste hele enhed i den lokale valuta for at spare plads. Den angivne værdi skal stadig nøjagtigt svare til det beløb, der vises på dit website.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér værdien ved at indsende period [periode], period length [periodelængde] og amount [beløb] adskilt med kolon ( : ). Brug ikke anførselstegn. Indsend for eksempel for 12 månedlige betalinger på 500 DKK hver:

måned:125:00 DKK

XML-feeds

<g:subscription_cost>

<g:period>måned</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>500 DKK</g:amount>

</g:subscription_cost>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend attributten price [pris] attribute sammen med den samlede pris ved kassen (inklusive udbetaling og aktiveringsgebyr) for produktet.
  • Match den betalingsplan for kommunikation, du viser på din landingsside. Du må også gerne vise andre valgmuligheder for kommunikation på din landingsside, men den plan, du indsender, skal være nem at finde på landingssiden.
  • Du må ikke kræve, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den serviceaftale, du indsender.
  • Brug ikke attributten subscription cost [abonnementspris]  til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud og indsendes med den årlige forudbetalte pris som attributten price [pris]. Få flere oplysninger om annoncering for softwareabonnementer
  • Brug kun i godkendte lande. Brug af attributten subscription cost [abonnementspris] i ikke-godkendte lande vil medføre afvisninger.
  • Brug kun til godkendte produktkategorier. Brug af attributten subscription cost [abonnementspris] for andre produktkategorier vil medføre afvisninger.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine abonnementpriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK, ellers afrunder vi den indsendte værdi. Brug samme valuta for subscription cost [abonnementspris], installment [rater] og price [pris].
  • Hvis produktet også betales i månedlige rater, skal du bruge det samme antal måneder til subscription cost [abonnementspris] som for raterne.
  • Hvis dit produkt har en afdragsordning, skal du indsende det samme antal måneder for attributten subscription price [abonnementspris] som for attributten installment [rater]. Hvis antallet af måneder ikke er det samme, og vi er nødt til at skrive dine rater og din abonnementspris sammen på grund af pladsbegrænsninger, bruger vi den højeste af de to værdier. Hvis din afdragsordning f.eks. løber over 12 måneder, men din abonnementstjeneste løber over 24, bruger vi 24 måneder.
  • Hvis abonnementsprisen for dit produkt stiger efter en bestemt periode, skal du bruge den højeste betaling i underattributten amount [beløb]. Hvis abonnementsbetalingen f.eks. stiger fra 250 DKK til 350 DKK efter 12 måneder, skal du angive 350 DKK.

Eksempler

Eksempel på en mobiltelefon, der sælges med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en vis varighed. Lad attributten installment [rater] være tom.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med et 12-måneders abonnement på 350 DKK pr. måned og en udbetaling på 6490 DKK
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_contract
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed] På lager
price [pris] 6490.00 DKK
installment [rater] (skal være tom, fordi der ikke er nogen ratebetalinger)
subscription cost [abonnementspris] måned:12:350.00 DKK
google product category [google-produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn [producentens_varenummer] G-2PW4100-021-B
condition [stand] Ny
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK

Eksempel på en mobiltelefon, der er solgt med en afdragsordning og i kombination med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten price [pris], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv nul i attributten price [pris], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med 12 måneders abonnement, og som betales i 12 månedlige rater
Attribut Produktdata
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement og 12 ratebetalinger)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image link [billedlink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [tilgængelighed] På lager
price [pris] 0.00 DKK
installment [rater] 12:600.00 DKK
subscription cost [abonnementspris] måned:12:300.00 DKK
google product category [google-produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [GTIN] 00821793049157
mpn [producentens_varenummer] G-2PW4100-021-B
condition [stand] Ny
color [farve] Very Silver
shipping [forsendelse] 0.00 DKK

Du kan se flere eksempler under Optimale løsninger til annoncering af trådløse produkter og tjenester