I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Længste ekspeditionstid [max_handling_time], korteste ekspeditionstid [min_handling_time]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug korteste ekspeditionstid [min_handling_time] og længste ekspeditionstid [max_handling_time] for at hjælpe os med at give brugerne nøjagtige oplysninger i dine annoncer og gratis fortegnelser om, hvor lang tid det tager for et produkt at ankomme til destinationen. Den længste og korteste ekspeditionstid er hhv. den længste og korteste tid, det tager, fra en ordre er afgivet, til produktet afsendes.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfri

Attributterne korteste ekspeditionstid [min_handling_time] og længste ekspeditionstid [max_handling_time] giver dig mulighed for at angive ekspeditionstid for dine tilbud. Brug den sammen med attributten [shipping] til at angive forsendelsesoplysninger for dine tilbud. Disse attributter kan bruges i stedet for de underordnede attributter korteste ekspeditionstid [min_handling_time] og længste ekspeditionstid [max_handling_time] for attributten forsendelse [shipping].

Hvis både attributter for ekspeditionstid og underordnede attributter for ekspeditionstid for attributten forsendelse [shipping] er til stede, bruges de underordnede attributter. Få flere oplysninger om attributten forsendelse [shipping].

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Se, hvordan du indsender attributter og attributværdier

Type Tal (helt tal)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TVS) 1
XML (feeds) <g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>
Filformat Eksempel på post
Tekst (TVS) 3
XML (feeds) <g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Brug hverdage. Hvis en kunde f.eks. afgiver en ordre på en tirsdag, og forsendelsen afsendes senest om fredagen, er den længste ekspeditionstid 3 dage.

Bemærk! Som standard indstilles dine hverdage til mandag til fredag, men du kan også angive andre dage som hverdage, inklusive weekender, på din Merchant Center-konto.

Bedste praksis

Her er den bedste praksis, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis dine produkter altid er klar til at blive afsendt samme dag, som ordren er afgivet, skal du indsende 1. Værdien for længste ordreekspeditionstid skal være mindst "1".
  • Hvis dine produkter måske eller måske ikke er klar til at blive afsendt samme dag, skal du bruge 1 eller et større tal. Du skal for eksempel angive 1 eller et større tal, hvis du tillader, at ordrer kan afgives efter åbningstiden.
  • Hvis du er mere tryg ved at angive et interval i stedet for et bestemt tal, kan du bruge attributten længste ekspeditionstid [max_handling_time] sammen med attributten korteste ekspeditionstid [min_handling_time]. Hvis du ikke vil angive et interval, behøver du ikke at bruge attributten 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time].
  • Hvis du vil vise forsendelseshastigheden i annoncer og gratis fortegnelser, skal du bruge de underordnede forsendelsesattributter for ekspeditionstid og forsendelsestid i stedet for disse uafhængige attributter. Få flere oplysninger om attributten forsendelse [shipping].