min_handling_time [minimum_ekspeditionstid], max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid]: Definition

Brug min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] [ og max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid] til at hjælpe os med at give brugerne nøjagtige oplysninger om, hvor lang tid det tager for et produkt at nå frem til destinationen. Den maksimale og minimale ekspeditionstid er hhv. den længste og korteste tid, det tager, fra en ordre er afgivet, til produktet afsendes.

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for Shopping Actions – hvis det ikke er konfigureret på kontoniveau.

Ekspeditionstid skal inkluderes i Merchant Center for Shopping Actions. Attributterne min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] og max_handling_time [maksimal_ekspeditionstid], der er defineret her, har, når de anvendes på vareniveau, forrang for ekspeditionstiden, der er konfigureret i Merchant Center.

Valgfrit for Shopping-annoncer

Hvis du målretter mod USA og vil vise et interval for den forventede leveringstid i dine annoncer, skal du indsende disse oplysninger ved hjælp af både attributten min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] og max_handling_time [maksimal_ekspeditionstid] .

Hvis du indsender attributten min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] eller max_handling_time [maksimal_ekspeditionstid] for et land, der ikke viser den forventede leveringstid, viser dine annoncer den forventede leveringstid, når dette understøttes for andre lande.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal (helt tal)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.deliveryLeadTime.minValue og

Offer.deliveryLeadTime.maxValue

Type: QuantitativeValue

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 1
XML-feeds

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 3
XML-feeds

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Brug hverdage. Hvis en kunde f.eks. afgiver en ordre på en tirsdag, og forsendelsen afsendes senest om fredagen, er den maksimale ekspeditionstid 3 dage.
    • Bemærk! Som standard indstilles dine hverdage til mandag til fredag, men du kan også angive andre dage som arbejdsdage, inklusive weekender, på din Merchant Center-konto.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis dine produkter altid er klar til at blive afsendt samme dag, som ordren er afgivet, skal du indsende 0.
  • Hvis dine produkter måske eller måske ikke er klar til at blive afsendt samme dag, skal du bruge 1 eller et større tal. For eksempel skal du indtaste et større tal end 0, hvis du tillader, at ordrer kan afgives efter åbningstiden.
  • Hvis du er mere tryg ved at angive et interval i stedet for et bestemt tal, kan du bruge attributten "max handling time [maksimum ekspeditionstid]" sammen med attributten "min handling time [minimum ekspeditionstid]". Hvis du ikke vil angive et interval, behøver du ikke at bruge attributten "min handling time [minimum ekspeditionstid]".