'længste ekspeditionstid' [max_handling_time], 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time]

Brug 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time] og 'længste ekspeditionstid' [max_handling_time]] for at hjælpe os med at give brugerne nøjagtige oplysninger om, hvor lang tid det tager for et produkt at nå frem til destinationen. Den korteste og længste ekspeditionstid er hhv. den længste og korteste tid, det tager, fra en ordre er afgivet, til produktet afsendes.

Hvornår skal den bruges?

Obligatorisk for Køb på Google, hvis det ikke er konfigureret på kontoniveau.

For Køb på Google har attributterne 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time] og 'længste ekspeditionstid' [max_handling_time] (som er defineret på vareniveau) forrang for ekspeditionstiden, der er konfigureret i Merchant Center.

Valgfrit for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser

Hvis du vil vise forsendelseshastigheden i dine annoncer og gratis fortegnelser, anbefaler vi, at du bruger de underordnede attributter 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time] og 'længste ekspeditionstid' [max_handling_time], som hører under attributten 'forsendelse' [shipping], i stedet for uafhængige attributter. De underordnede attributter 'korteste ekspeditionstid' og 'længste ekspeditionstid' for attributten 'forsendelse' [shipping] gør det muligt at angive regionsspecifikke ekspeditionstider. De bruges til at angive de forventede leveringstider sammen med de underordnede attributter 'minimum forsendelsestid' [min_transit_time] og 'maksimal forsendelsestid' [max_transit_time], som hører under attributten 'forsendelse' [shipping]. Få flere oplysninger om attributten 'forsendelse' [shipping]

Undlad at bruge underordnede forsendelsesattributter for ekspeditionstid og uafhængige attributter for ekspeditionstid på samme tid. Det anbefales, at du bruger de underordnede forsendelsesattributter til annoncer og gratis fortegnelser. Hvis begge sæt attributter er angivet for et produkt, tilsidesætter de underordnede forsendelsesattributter de uafhængige attributter for ekspeditionstid.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Tal (helt tal)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TVS) 1
XML (feeds) <g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.
Filformat Eksempel på post
Tekst (TVS) 3
XML (feeds) <g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Brug hverdage. Hvis en kunde f.eks. afgiver en ordre på en tirsdag, og forsendelsen afsendes senest om fredagen, er den maksimale ekspeditionstid 3 dage.
    • Bemærk! Som standard indstilles dine hverdage til mandag til fredag, men du kan også angive andre dage som arbejdsdage, inklusive weekender, på din Merchant Center-konto.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis dine produkter altid er klar til at blive afsendt samme dag, som ordren er afgivet, skal du indsende 0.
  • Hvis dine produkter måske eller måske ikke er klar til at blive afsendt samme dag, skal du bruge 1 eller et større tal. For eksempel skal du angive et større tal end 0, hvis du tillader, at ordrer kan afgives efter åbningstiden.
  • Hvis du er mere tryg ved at angive et interval i stedet for et bestemt tal, kan du bruge attributten 'længste ekspeditionstid' [max_handling_time] sammen med 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time]. Hvis du ikke vil angive et interval, behøver du ikke at bruge attributten 'korteste ekspeditionstid' [min_handling_time].
  • Hvis du vil vise forsendelseshastigheden i annoncer og gratis fortegnelser, skal du bruge de underordnede forsendelsesattributter for ekspeditionstid og forsendelsestid i stedet for disse uafhængige attributter. Få flere oplysninger om forsendelse