min_handling_time [minimum_ekspeditionstid], max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid]: Definition

Brug min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] [ og max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid] til at hjælpe os med at give brugerne nøjagtige oplysninger om, hvor lang tid det tager for et produkt at nå frem til destinationen. Den maksimale og minimale ekspeditionstid er hhv. den længste og korteste tid, det tager, fra en ordre er afgivet, til produktet afsendes.

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for Køb på Google, hvis det ikke er konfigureret på kontoniveau.

For Køb på Google har attributterne min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] og max_handling_time [maksimal_ekspeditionstid] (som er defineret på vareniveau) forrang for ekspeditionstiden, der er konfigureret i Merchant Center.

Valgfrit for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser

Hvis du vil vise forsendelseshastigheden i dine annoncer og gratis fortegnelser, anbefaler vi, at du bruger de underordnede attributter min_handling time [minimum_ekspeditionstid] ogmax_handling_time [maksimal_ekspeditionstid], som hører under attributten shipping [forsendelse], i stedet for uafhængige attributter. De underordnede attributter min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] ogmax_handling_time [maksimal_ekspeditionstid] hører under attributtenshipping [forsendelse], og de gør det muligt at angive regionsspecifikke ekspeditionstider. De bruges i kombination med de underordnede attributter min_transit_time [minimum_forsendelsestid] ogmaksimum_forsendelsestid til at angive den forventede leveringstid. De to sidstnævnte underordnede attributter hører også under attributten shipping [forsendelse]. Få flere oplysninger om attributten shipping [forsendelse]

Undlad at bruge underordnede forsendelsesattributter for ekspeditionstid og uafhængige attributter for ekspeditionstid på samme tid. Det anbefales, at du bruger de underordnede forsendelsesattributter til annoncer og gratis fortegnelser. Hvis begge sæt attributter er angivet for et produkt, tilsidesætter de underordnede forsendelsesattributter de uafhængige attributter for ekspeditionstid.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Tal (helt tal)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 1
XML-feeds

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds 3
XML-feeds

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Brug hverdage. Hvis en kunde f.eks. afgiver en ordre på en tirsdag, og forsendelsen afsendes senest om fredagen, er den maksimale ekspeditionstid 3 dage.
    • Bemærk! Som standard indstilles dine hverdage til mandag til fredag, men du kan også angive andre dage som arbejdsdage, inklusive weekender, på din Merchant Center-konto.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Hvis dine produkter altid er klar til at blive afsendt samme dag, som ordren er afgivet, skal du indsende 0.
  • Hvis dine produkter måske eller måske ikke er klar til at blive afsendt samme dag, skal du bruge 1 eller et større tal. For eksempel skal du angive et større tal end 0, hvis du tillader, at ordrer kan afgives uden for åbningstiden.
  • Hvis du er mere tryg ved at angive et interval i stedet for et bestemt tal, kan du bruge attributten max_handling_time [maksimal_ekspeditionstid] sammen med attributten min_handling_time [minimum_ekspeditionstid]. Hvis du ikke vil angive et interval, behøver du ikke at bruge attributten min_handling_time [minimum_ekspeditionstid].
  • Hvis du vil vise forsendelseshastigheden i annoncer og gratis fortegnelser, skal du bruge de underordnede forsendelsesattributter for ekspeditionstid og forsendelsestid i stedet for disse uafhængige attributter. Få flere oplysninger om forsendelse