I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'forsendelsesetiket' [shipping_label]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten forsendelsesetiket [shipping_label] til at inddele produkter i grupper, så du kan konfigurere specifikke forsendelsespriser i Merchant Center. De oplysninger, du angiver i denne attribut, vises ikke til kunderne.

Du kan f.eks. angive en vare som "ekstra stor", "letfordærvelig" eller "gratis forsendelse".

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du vil angive forskellige forsendelsesomkostninger eller forsendelseshastigheder for specifikke grupper af produkter, skal du bruge attributten forsendelsesetiket [shipping_label] til at tildele produkterne en etiket. Nogle forhandlere er f.eks. kun interesseret i, at visse produkter får gratis forsendelse, og de kan føje denne forsendelsesservice til disse produkter med en etiket.

Du kan konfigurere forsendelsesomkostninger og forsendelseshastigheder ud fra etiketten i dine Merchant Center-kontoindstillinger ved hjælp af forsendelsesetiketter.

Bemærk! Når du føjer en etiket til et produkt, kan den pågældende service anvendes, men kunden kan også vælge en af de andre services, der er tilgængelige for det pågældende produkt, f.eks. forsendelse i USA, vægtbaseret forsendelse og standardforsendelse.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine attributter og attributværdier på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

Ekstra stor

XML-feeds <g:shipping_label>ekstra stor</g:shipping_label>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Du må ikke bruge ugyldige Unicode-tegn. Disse tegn tilføjes generelt i løbet af dine filers kodningsproces. For at undgå sådanne tegn skal du bruge UTF-8-kodning. For bedre at undgå kodningsproblemer skal du indsende filer i et komprimeret format. Eksempler på ugyldige Unicode-tegn omfatter:

• Kontroltegn (f.eks. U+200D)
  • Funktionstegn
  • Brugerdefinerede tegn
  • Surrogatpar
  • Ikke tildelte kodepunkter

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vælg din egen definition for forsendelsesetiketten. Du kan vælge værdier, der gør det nemmere for dig at konfigurere dine forsendelsesindstillinger i Merchant Center.
  • Brug en forsendelsesetiket til ekstra store produkter, og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center, hvis dit produkt betragtes som ekstra stort af dit fragtfirma. Forsendelsesomkostninger for ekstra store produkter beregnes ikke automatisk, og automatiske priser fra fragtfirmaer bør ikke anvendes i dette tilfælde.
  • Brug en forsendelsesetiket til letfordærvelige produkter (f.eks. fryselagertransport), og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center.
  • Bemærk, at forsendelsesetiketter påvirker alle inkluderede produkter. Hvis du angiver flere forsendelsesetiketter for et produkt i samme land, beregner vi den laveste forsendelsespris for produktet for en given situation og viser denne pris til brugerne. Hvis du f.eks. har én etiket, der angiver gratis forsendelse for produkter, der koster mere end 1500.00 DKK, og en anden, der angiver en pris, der er beregnet af fragtfirmaet, for alle produkter, så viser din fortegnelse gratis forsendelse for alle produkter, der koster mere end 1500.00 DKK.

Eksempler

Letfordærvelige produkter

beverage container with a MPN tag

Produktdata for 1 gallon sødmælk
Attribut Værdi
'titel' [title] Sødmælk, 1 Gal
'forsendelsesetiket' [shipping_label] Letfordærvelig
'pakkelængde' [shipping_length] 6 in
'pakkebredde' [shipping_width] 6 in
'pakkehøjde' [shipping_height] 11 in
'forsendelsesvægt' [shipping_weight] 8,8 lbs
Ekstra store produkter
Produktdata for en kajak på 10 fod
Attribut Værdi
'titel' [title] Havkajak på 10 fod
'forsendelsesetiket' [shipping_label] Ekstra stor
'pakkelængde' [shipping_length] 120 in
'pakkebredde' [shipping_width] 30 in
'pakkehøjde' [shipping_height] 15 in
'forsendelsesvægt' [shipping_weight] 45 lbs