shipping_label [forsendelsesetiket]: Definition

Brug attributten shipping_label [forsendelsesetiket] til at inddele produkter i grupper, så du kan konfigurere specifikke forsendelsespriser i Merchant Center. De oplysninger, du angiver i denne attribut, vises ikke til brugerne.

Du kan f.eks. angive en vare som ekstra stor, letfordærvelig eller med gratis forsendelse.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil angive forskellige forsendelsesomkostninger for specifikke grupper af produkter, skal du bruge shipping_label [forsendelsesetiket] til at anvende en etiket på produkter (f.eks. ekstra store eller letfordærvelige). Du kan konfigurere forsendelsesomkostningerne ud fra etiketten i dine Merchant Center-kontoindstillinger ved hjælp af forsendelsesgrupper. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

ekstra stor

XML-feeds <g:shipping_label>ekstra stor</g:shipping_label>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vælg din egen definition for forsendelsesetiketten. Du kan vælge værdier, der gør det nemmere for dig at konfigurere dine forsendelsesindstillinger i Merchant Center.
  • Brug en forsendelsesetiket til ekstra store varer, og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center, hvis dit produkt betragtes som ekstra stort af dit fragtfirma. Forsendelsesomkostninger for ekstra store produkter beregnes ikke automatisk, og automatiske priser fra fragtfirmaer bør ikke anvendes i dette tilfælde. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger.
  • Brug en forsendelsesetiket til letfordærvelige varer (f.eks. fryselagertransport), og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger.

Eksempler

Letfordærvelige varer

An illustration of a jug of milk with GTIN visible

Produkt Mælk
title [titel] Sødmælk, 1 Gal
shipping_label [forsendelsesetiket] letfordærvelig
shipping_length [pakkelængde] 6 in
shipping_width [pakkebredde] 6 in
shipping_height [pakkehøjde] 11 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 8,8 lbs
Ekstra store varer
Produkt Kajak
title [titel] Havkajak på 10 ft
shipping_label [forsendelsesetiket] ekstra stor
shipping_length [pakkelængde] 120 in
shipping_width [pakkebredde] 30 in
shipping_height [pakkehøjde] 15 in
shipping_weight [forsendelsesvægt] 45 lbs