'forsendelsesetiket' [shipping_label]

Brug attributten 'forsendelsesetiket' [shipping_label] til at inddele produkter i grupper, så du kan konfigurere specifikke forsendelsespriser i Merchant Center. De oplysninger, du angiver i denne attribut, vises ikke til kunderne.

Du kan f.eks. angive en vare som "ekstra stor", "letfordærvelig" eller "gratis forsendelse".

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Hvis du vil angive forskellige forsendelsesomkostninger for specifikke grupper af produkter, skal du bruge attributten 'forsendelsesetiket' [shipping_label] til at tildele produkterne en etiket. Nogle forhandlere er f.eks. kun interesseret i, at visse produkter får gratis forsendelse, og de kan føje denne forsendelsesservice (uden at fjerne nogen af de andre services) til disse produkter med en etiket.

Du kan konfigurere forsendelsesomkostningerne ud fra etiketten i dine Merchant Center-kontoindstillinger ved hjælp af forsendelsesgrupper. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger

Bemærk! Når du føjer en etiket til et produkt, kan den pågældende service anvendes, men kunden kan også vælge en af de andre services, der er tilgængelige for det pågældende produkt, f.eks. forsendelse i USA, vægtbaseret forsendelse og standardforsendelse. Forsendelsesetiketter er supplerende eller inkluderende, hvilket betyder, at hvis du føjer en etiket til et produkt, kan produktet sendes med den pågældende service, men kunden kan også vælge en af de andre services.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst

ekstra stor

XML-feeds <g:shipping_label>ekstra stor</g:shipping_label>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Du må ikke bruge ugyldige Unicode-tegn. Disse tegn tilføjes generelt i løbet af dine filers kodningsproces. For at undgå sådanne tegn skal du bruge UTF-8-kodning. For at undgå kodningsproblemer skal du indsende filer i et komprimeret format. Eksempler på ugyldige Unicode-tegn omfatter:
    • Kontroltegn (f.eks. U+200D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vælg din egen definition for forsendelsesetiketten. Du kan vælge værdier, der gør det nemmere for dig at konfigurere dine forsendelsesindstillinger i Merchant Center.
  • Brug en forsendelsesetiket til ekstra store produkter, og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center, hvis dit produkt betragtes som ekstra stort af dit fragtfirma. Forsendelsesomkostninger for ekstra store produkter beregnes ikke automatisk, og automatiske priser fra fragtfirmaer bør ikke anvendes i dette tilfælde. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger
  • Brug en forsendelsesetiket til letfordærvelige produkter (f.eks. fryselagertransport), og konfigurer forsendelsesindstillinger i Merchant Center. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger
  • Bemærk, at forsendelsesetiketter er inkluderet. Hvis du angiver flere forsendelsesetiketter for et produkt i samme land, beregner vi den laveste forsendelsespris for produktet for en given situation og viser denne pris til brugerne. Hvis du f.eks. har én etiket, der angiver gratis forsendelse for produkter, der koster mere end 1500.00 DKK, og en anden, der angiver en pris, der er beregnet af fragtfirmaet, for alle produkter, så viser din fortegnelse gratis forsendelse for alle produkter, der koster mere end 1500.00 DKK.

Eksempler

Letfordærvelige produkter

beverage container with a MPN tag

Produktdata for 1 gallon sødmælk
Attribut Værdi
'titel' [title] Sødmælk, 1 Gal
'forsendelsesetiket' [shipping_label] Letfordærvelig
'pakkelængde' [shipping_length] 6 in
'pakkebredde' [shipping_width] 6 in
'pakkehøjde' [shipping_height] 11 in
'forsendelsesvægt' [shipping_weight] 8,8 lbs
Ekstra store produkter
Produktdata for en kajak på 10 fod
Attribut Værdi
'titel' [title] Havkajak på 10 fod
'forsendelsesetiket' [shipping_label] Ekstra stor
'pakkelængde' [shipping_length] 120 in
'pakkebredde' [shipping_width] 30 in
'pakkehøjde' [shipping_height] 15 in
'forsendelsesvægt' [shipping_weight] 45 lbs