multipack [multipack]: Definition

Brug attributten multipack [multipack] til at angive, at du har grupperet flere identiske produkter til salg som én vare.

Denne attribut lader os vise din annonce i de rigtige situationer ved at skelne din vare fra producentens egne multipacks, pakker og andre produkter.

Bemærk! Sælgerdefinerede multipacks understøttes i øjeblikket ikke i Shopping Actions. Tilbud med attributten multipack [multipack] vises som tilbud på pakker med én vare på Shopping Actions, og prisen kan derfor synes meget høj.

An illustration of 3 4-pack of pens

Hvornår de kan bruges

Påkrævet, hvis du har oprettet en multipack, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Holland
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Hvis du har oprettet en multipack, der samler flere identiske produkter i en gruppe, skal du bruge multipack for at angive, hvor mange produkter du har samlet i den pågældende gruppe.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Tal

Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

36-37

XML-feeds <g:multipack>36-37</g:multipack>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend antallet af producentdefinerede enkeltprodukter, som du har samlet i en gruppe. Hvis du f.eks. har samlet tre enkelte penne, vil du skulle indsende tre. Hvis du har grupperet tre pakker med 20 penne i hver, vil du også skulle indsende tre.
  • Indsend ikke multipack [multipack] for en producentdefineret multipack. Hvis du sælger en enkelt multipack, som er pakket af producenten, skal du ikke bruge attributten multipack [multipack]. Hvis du vil medtage antallet af enheder, skal du i stedet bruge attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_basismål].

Eksempler

Sælgerbestemt multipakke

Indsend antallet af produkter, som du har samlet i en gruppe.

Produkt Fire enkelte Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt (fire stk.)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Multipack med fire T-shirts.
price [pris] 399.90 DKK
multipack [multipack] 4

Produkt To 2-pakker med Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt, fire stk. (pakke med to stk.)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder to multipacks med to stk. (fire T-shirts i alt).
price [pris] 295.00 DKK
multipack [multipack] 2

Produkt En 2-pak med Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt, to stk. (pakke med to)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder en multipack med to stk. (to T-shirts i alt).
price [pris] 149.70 DKK
multipack [multipack] Indsend ikke denne attribut