multipack [multipack]: Definition

Brug attributten multipack [multipack] til at angive, at du har grupperet flere identiske produkter til salg som én vare.

Denne attribut lader os vise dit produkt i de rigtige situationer ved at skelne din vare fra producentens egne multipacks, pakker og andre produkter.

An illustration of 3 4-pack of pens

Bemærk! Attributten multipack [multipack] refererer til flere produkter af samme type, du sætter til salg sammen. Eksemplet ovenfor viser tre pakker med kuglepenne, som er sat sammen til en multipack med tre pakker. Dette betragtes som en sælgerdefineret multipack, og dens værdi (3) skal anvendes til attributten multipack [multipack].

Hver pakke i eksemplet indeholder fire individuelle varer (kuglepenne). Pakken med fire kuglepenne er defineret af producenten, og du skal derfor ikke bruge dens værdi (4) til attributten multipack [multipack]. Attributten multipack [multipack] er kun til sælgerdefinerede multipacks.

Hvornår skal den bruges?

Ikke tilgængelig for Shopping Actions

Obligatorisk for udvidede fortegnelser på Googles platforme, hvis du har oprettet en multipack

Obligatorisk for Shopping-annoncer, hvis du har oprettet en multipack, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Holland
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Hvis du har oprettet en multipack, der samler flere identiske produkter i en gruppe, skal du bruge multipack [multipack] for at angive, hvor mange produkter du har samlet i den pågældende gruppe.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Tal

Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

36-37

XML-feeds <g:multipack>36-37</g:multipack>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend antallet af producentdefinerede enkeltprodukter, som du har samlet i en gruppe. Hvis du f.eks. har samlet tre enkelte penne, vil du skulle indsende tre. Hvis du har grupperet tre pakker med 20 penne i hver, vil du også skulle indsende tre.
  • Indsend ikke multipack [multipack] for en producentdefineret multipack. Hvis du sælger en enkelt multipack, som er pakket af producenten, skal du ikke bruge attributten multipack [multipack]. Hvis du vil medtage antallet af enheder, skal du i stedet bruge attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_basismål].

Eksempler

Sælgerbestemt multipakke

Indsend antallet af produkter, som du har samlet i en gruppe.

Produkt Fire enkelte Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt (fire stk.)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Multipack med fire T-shirts.
price [pris] 399.90 DKK
multipack [multipack] 4

Produkt To 2-pakker med Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt, fire stk. (pakke med to stk.)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder to multipacks med to stk. (fire T-shirts i alt).
price [pris] 295.00 DKK
multipack [multipack] 2

Produkt En 2-pak med Google-T-shirts
title [titel] Vintage Google-T-shirt, to stk. (pakke med to)
description [beskrivelse] En vintage-inspireret T-shirt, der passer til alle. Indeholder en multipack med to stk. (to T-shirts i alt).
price [pris] 149.70 DKK
multipack [multipack] Indsend ikke denne attribut