I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Farve [color]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten farve [color] til at beskrive dit produkts farve. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der har forskellige farver, skal du bruge denne attribut til at angive disse oplysninger.

An illustration of filtering clothing options by color

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for gratis fortegnelser i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (id:166).

RequiredPåkrævet for Shopping-annoncer i forbindelse med produkter inden for Tøj og tilbehør (id:166), når du målretter mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Alfanumerisk, Unicode-tegn. Anbefalet: ASCII Anbefalet: ASCII
Grænser 1-100 tegn i alt (1-40 tegn pr. farve)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?)

Product.color, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Orange Mango Explosion

XML-feeds <g:color>Orange Mango Explosion</g:color>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend farven på dit produkt.
  • Indsend kun én attribut pr. variant. Hvis du angiver flere farveattributter for samme variant, vil kun én blive anvendt. Yderligere farveattributter kasseres, og du får en underretning.
  • Brug samme farve i dine produktdata som på din landingsside. Hvis du f.eks bruger "Ristet valnød" på din landingsside, skal du indsende den pågældende værdi i dine produktdata. Indsend ikke "Brun".
  • Indsend attributten 'farve' [color] for alle produkter, der varierer efter farve. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sin farve (f.eks. sorte ruskindssko og blå ruskindssko), og indsend også hver variant med samme værdi for 'varegruppe-id' [item_group_id] for hver variant af produktet.

• Medtag op til 3 farver. Hvis dit produkt er sammensat af flere farver, kan du angive 1 primær farve efterfulgt af op til 2 sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg ( / ). For eksempel: Rød/grøn/sort. Indsend ikke flere farver med et komma (,). For en rød sko med grønne og sorte kontraster angives:"Rød/Grøn/Sort". Kombiner ikke farver sammen "RødGrønSort". Indsend ikke flere farver med komma ("Rød", "Grøn", "Sort"). Hvis du bruger komma ved angivelse af farver, vil kun én farve blive anvendt.
  • Brug ikke et nummer som en farve, f.eks. "0 2 4 6 8".
  • Brug ikke tegn, som ikke er alfanumeriske, f.eks. "#fff000".
  • Medtag mere end 1 bogstav og ikke blot en værdi såsom R. For kinesisk, japansk eller koreansk kan du angive et enkelt tegn såsom 红.
  • Henvis ikke til produktet eller billedet såsom "se billede".
  • Undgå værdier, der ikke er en farve, f.eks. "variant", "mænd", "kvinder", "Ikke tilgængelig".

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv et ædelmetal ved at indsende en værdi for attributten materiale [material] og en værdi for attributten farve [color]. Hvis dit produkt er fremstillet af et ædelmetal, f.eks. en guldring, skal du indsende disse oplysninger i attributterne materiale [material] og farve.

• Medtag navne på standardfarver i din titel. Når du indsender en værdi for attributten 'farve', skal du indsende den farve, der matcher den på landingssiden for det pågældende produkt. Når du indsender en værdi for attributten 'title' [title], skal du vælge navnet på standardfarven, som en kunde ville søge efter. Det er eksempelvis mere sandsynligt, at en bruger søger efter rød kjole end efter kanelfarvet kjole.

Eksempler

Unikke farvenavne

Hvis du beskriver dit produkt på din landingsside vha. en unik farve som f.eks. "Pop Girl" eller "High Five", skal du indsende den pågældende værdi via attributten farve [color]. Tilføj derefter en mere almindelig farve som f.eks. "rød" eller "sort" til titel [title].

Produktdata for orange Google-løbesko, str. 37
Attribut Værdi
Titel [title] Løbesko – orange – 37
Størrelse [size] 37
Farve [color] mango explosion

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for sort skaterkjole
Attribut Værdi
Titel [title] Sort skaterkjole
Størrelse [size] 10
Farve [color] nightfall

Eksempler på standard farver: blå, orange, gul, grå, rød, grøn, sort og hvid.

Eksempler på unikke farver: lys laks, mørk mandarin, ørkensand eller lavendel

Varianter

Hvis dit produkt fås i flere farvevarianter (f.eks. "røde solbriller" og "blå solbriller"), skal du indsende hver variant som et separat produkt, men bruge det samme varegruppe-id [item_group_id].

Produktdata for røde Malibu-solbriller
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Malibu-solbriller – røde
'Id' [id] 12345-R
Farve [color] rød
Varegruppe-id [item group id] 12345

Produktdata for blå Malibu-solbriller
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Malibu-solbriller – blå
'Id' [id] 12345-B
Farve [color] blå
Varegruppe-id [item group id] 12345

Produktdata for gule Malibu-solbriller
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Malibu-solbriller – gule
'Id' [id] 12345-Y
Farve [color] gul
Varegruppe-id [item group id] 12345

Produktdata for grønne Malibu-solbriller

Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Malibu-solbriller – grønne
'Id' [id] 12345-G
Farve [color] grøn
Varegruppe-id [item group id] 12345
Produkt, der har flere farver

Hvis et enkelt produkt har flere farver (et par sko, der er blå, orange og lilla), kan du indsende op til 3 farver for et enkelt produkt. Du skal bare angive én primær farve efterfulgt af op til to sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg ( / ). For eksempel:

For en klassisk tennissko
Attribut Værdi
Farve [color] rødt/gråt/hvidt

An illustration of a shoe

For en moderne sofa fra midten af århundredet

Attribut Værdi
Farve [color] lysegrøn/olivengrøn

An illustration of a couch with product staging

For en flerfarvet T-shirt
Attribut Værdi
Farve [color] blå/mørkeblå/lyseblå

An illustration of clicking different pattern options.

Elektronik

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en blå Google Nexus 6

Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – CDMA – med kontrakt
Id [id] 2345-32gb-midblu
Farve [color] midnight blue
Varegruppe-id[item group id] 2345

Produktdata for en hvid Google Nexus 6
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Nexus 6 – 32 GB – Cloudy White – CDMA – med kontrakt
'Id' [id] 2345-32gb-white
Farve [color] cloud white
Varegruppe-id [item group id] 2345
Smykker

Produktdata for en vielsesring i hvidguld

Attribut Værdi
Titel [title] Vielsesring i hvidguld – 14 kt. – 3 mm
Farve [color] hvidguld
Materiale [material] guld

Produktdata for en ring i sterlingsølv med en blå safir
Attribut Værdi
Titel [title] Keltisk knudering i sterlingsølv med blå safir
Farve [color] sølv/blå
Materiale [material] sterlingsølv