'farve' [color]

Brug attributten 'farve' [color] til at beskrive dit produkts farve. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der har forskellige farver, skal du bruge denne attribut til at angive disse oplysninger.

An illustration of filtering clothing options by color

Hvornår skal den bruges?

Obligatorisk for gratis fortegnelser i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (id: 166).

Obligatorisk for Shopping-annoncer i forbindelse med produkter inden for Tøj og tilbehør (id: 166), når du målretter mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Streng (Alfanumerisk, Unicode-tegn. Anbefalet: ASCII Anbefalet: ASCII
Grænser 1-100 tegn i alt (1-40 tegn pr. farve)
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.color, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Orange Mango Explosion

XML-feeds <g:color>Orange Mango Explosion</g:color>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend farven på dit produkt.
  • Indsend kun én attribut pr. variant. Hvis du angiver flere farveattributter for samme variant, vil kun én blive anvendt. Yderligere farveattributter kasseres, og du får en underretning.
  • Brug samme farve i dine produktdata som på din landingsside. Hvis du f.eks bruger "Ristet valnød" på din landingsside, skal du indsende den pågældende værdi i dine produktdata. Indsend ikke "Brun".
  • Indsend attributten 'farve' [color] for alle produkter, der varierer efter farve. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sin farve (f.eks. sorte ruskindssko og blå ruskindssko), og indsend også hver variant med samme værdi for 'varegruppe-id' [item_group_id] for hver variant af produktet.

• Medtag op til 3 farver. Hvis dit produkt er sammensat af flere farver, kan du angive 1 primær farve efterfulgt af op til 2 sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg (/). For eksempel: Rød/grøn/sort. Indsend ikke flere farver med et komma (,). For en rød sko med grønne og sorte kontraster angives:"Rød/Grøn/Sort". Kombiner ikke farver sammen "RødGrønSort". Indsend ikke flere farver med komma ("Rød", "Grøn", "Sort"). Hvis du bruger komma ved angivelse af farver, vil kun én farve blive anvendt.
  • Brug ikke et nummer som en farve, f.eks. "0 2 4 6 8".
  • Brug ikke tegn, som ikke er alfanumeriske, f.eks. "#fff000".
  • Medtag mere end 1 bogstav og ikke blot en værdi såsom R. For kinesisk, japansk eller koreansk kan du angive et enkelt tegn såsom 红.
  • Henvis ikke til produktet eller billedet såsom "se billede".
  • Undgå værdier, der ikke er en farve, f.eks. "variant", "mænd", "kvinder", "Ikke tilgængelig".

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv et ædelmetal ved at indsende en værdi for attributten 'materiale' [material] og en værdi for attributten 'farve' [color]. Hvis dit produkt er fremstillet af et ædelmetal, f.eks. en guldring, skal du indsende disse oplysninger i attributterne 'materiale' [material] og 'farve'.

• Medtag navne på standardfarver i din titel. Når du indsender en værdi for attributten 'farve', skal du indsende den farve, der matcher den på landingssiden for det pågældende produkt. Når du indsender en værdi for attributten 'title' [title], skal du vælge navnet på standardfarven, som en kunde ville søge efter. Det er eksempelvis mere sandsynligt, at en bruger søger efter rød kjole end efter kanelfarvet kjole.

Eksempler

Unikke farvenavne

Hvis du beskriver dit produkt på din landingsside vha. en unik farve som f.eks. Pop Girl eller High Five, skal du indsende den pågældende værdi via attributten color [farve]. Tilføj derefter en mere almindelig farve som f.eks. rød eller sort, til din title [titel].

Produkt Løbesko
title [titel] Løbesko – orange – 37
size [størrelse] 37
color [farve] mango explosion

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Skaterkjole
title [titel] Sort skaterkjole
size [størrelse] 10
color [farve] nightfall

Eksempler på standardfarve omfatter: blå, orange, gul, grå, rød, grøn, sort og hvid

Eksempler på unikke farver omfatter: lys laks, mørk mandarin, ørkensand og lavendel

Varianter

Hvis dit produkt fås i flere farvevarianter (f.eks, røde solbriller og blå solbriller). Indsend hver variant som et separat produkt, men brug den samme værdi for attributten item_group_id [varegruppe_id].

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – røde
id [id] 12345-R
color [farve] røde
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – blå
id [id] 12345-B
color [farve] blå
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – gule
id [id] 12345-Y
color [farve] gule
item_group_id [varegruppe_id] 12345

Produkt Google Malibu-solbriller
title [titel] Google Malibu-solbriller – grønne
id [id] 12345-G
color [farve] grønne
item_group_id [varegruppe_id] 12345
Produkt, der har flere farver

Hvis et enkelt produkt har flere farver (et par sko, der er blå, orange og lilla), kan du indsende op til tre farver for et enkelt produkt. Du skal bare angive én primær farve efterfulgt af op til to sekundære farver, der hver er adskilt af en skråstreg ( / ). F.eks.:

Produkt Klassiske fodboldstøvler
color [farve] blå/orange/lilla

An illustration of a shoe

Produkt Sofa fra midten af århundredet
color [farve] brun/olivengrøn

An illustration of a couch with product staging

Produkt Polkaprikket skaterkjole
color [farve] sort/grå

An illustration of clicking different pattern options.

Elektronik

Du kan indsende farver for produkter fra en række forskellige kategorier såsom elektronik.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – CDMA – med kontrakt
id [id] 2345-32gb-midblu
color [farve] midnight blue
item_group_id [varegruppe_id] 2345

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Cloud White – CDMA – med kontrakt
id [id] 2345-32gb-white
color [farve] cloud white
item_group_id [varegruppe_id] 2345
Smykker
Produkt Vielsesring i hvidguld
title [titel] Vielsesring i hvidguld – 14 kt. – 3 mm
color [farve] hvidguld
material [materiale] guld
Produkt Keltisk knudering i sterlingsølv med blå safir
title [titel] Keltisk knudering i sterlingsølv med blå safir
color [farve] sølv/ blå
material [materiale] sterlingsølv