I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Forsendelse [shipping]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Attributten forsendelse [shipping] giver dig mulighed for at angive forsendelseshastighed og -priser for et produkt. Brug denne attribut, når forsendelsesindstillingerne ikke er defineret på kontoniveau i Merchant Center, eller hvis du vil tilsidesætte forsendelsesindstillingerne på kontoniveau for individuelle produkter.

Du kan f.eks. bruge attributten forsendelse [shipping] til at tilsidesætte dine forsendelsesindstillinger for uhåndterlige eller skrøbelige produkter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

This icon represents whether the sourced content is dependent where the product attribute is used Nogle gange: Det er muligvis ikke nødvendigt at indsende denne attribut. Det afhænger af produktet, eller hvilke lande dine produkter vises i.

Forsendelse dækker den pris, der opkræves af fragtfirmaet, eller andre omkostninger, der er direkte forbundet med forsendelsen. Et gebyr betragtes som en forsendelsesomkostning, hvis det er beskrevet ved hjælp af ordene "ekspedition", "levering", "forsendelse", "logistik" eller "fragtfirma". Forsendelse kan omfatte gebyrer for overskridelse af landegrænser, hvis denne omkostning er angivet under en forsendelsesterm på dit website. Forsendelse skal også omfatte forsikringsgebyrer, der er forbundet med én eller flere af de 5 termer, der er anført ovenfor.

Forsendelse dækker også hastighed eller tiden fra en kunde afgiver en ordre, til kunden modtager den. Forsendelseshastighed omfatter både ekspeditionstid (også kaldet behandlingstid) og forsendelsestid. Ekspeditionstid er den tid, det tager fra, at en ordre afgives, til den ankommer hos fragtfirmaet. Forsendelsestid er den tid, det tager for fragtfirmaet at levere en ordre til en kunde.

Forsendelseshastighed og -priser er de mest almindelige årsager til, at brugere opgiver at gennemføre deres køb, så nøjagtige oplysninger kan være med til at forbedre effektiviteten af dine annoncer og gratis fortegnelser.

Attributten forsendelse [shipping] kan også bruges til at angive de lande, som dit produkt sendes til, for programmer, der ikke kræver forsendelsespriser.

Forsendelsespriser kan angives via attributten forsendelse [shipping] eller på kontoniveau.

Required Forsendelsespriser er påkrævede for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser i de følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Ungarn
  • Indien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • New Zealand
  • Nederlandene
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Rumænien
  • Slovakiet
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Du kan blive pålagt at angive forsendelsespriser i flere lande i henhold til lokale love eller regler.

Brug denne attribut til at angive yderligere lande, som dit produkt sendes til.

Brug også denne attribut, når forsendelsespriserne for dit produkt ikke er defineret i Merchant Center, eller når du har behov for at tilsidesætte de forsendelsesindstillinger, du har oprettet i Merchant Center, f.eks. for uhåndterlige eller skrøbelige produkter.

Underordnede attributter

Attributten forsendelse [shipping] bruger underordnede attributter til at definere land, leveringsområde, service, pris, ekspeditionstid og forsendelsestid.

Her kan du se de forskellige underordnede attributter:

• Land [country] (påkrævet)
    Det land, som produktet kan leveres til. Indsend en ISO 3166-1-landekode (f.eks.: CH).

• Leveringsområde (valgfrit)
    For at angive, hvor dit produkt kan leveres, skal du indsende ét (og kun ét) af følgende:
    1. Region [region](valgfrit)
      Indsend en region, stat, et territorium eller et præfektur. Dette understøttes for Australien, Brasilien, Frankrig, Indien, Japan, New Zealand, Tyskland og USA. Indsend en kode for underindeling fra ISO 3166-2-kodetabellerne (AU, BR, FR DE, IN, JP, NZ, US) uden landepræfiks (f.eks. NSW, RJ, ARA, BE, AP, 03, AUK og NY).
    2. Postnummer [postal_code] (valgfrit)
      Indsend et postnummerinterval. Dette understøttes for Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, New Zealand, Tyskland og USA.
      • Brug et postnummer (f.eks. 94043 for USA og 2009 for Australien).
      • Brug et interval af postnumre (f.eks. 94002-95460 for USA og 2009-3000 for Australien).
      • Brug et interval af postnumre med et præfiks og jokertegn (*) (for eksempel 94*)
      • Brug et interval af postnumre med 2 præfikser og jokertegn ( * ) (for eksempel "94*-95*")

Brasilien

Brug koder før bindestregen (hvis postnummeret f.eks. er 30260-070, skal du bruge 30260).

Canada

• Brug det canadiske sorteringsområde (FSA, Forward Sortation Area) og inkluder ikke enheden til lokal levering (f.eks. M5H).
      • Brug et interval af FSA'er ved hjælp af et præfiks med et jokertegn ( * ) (f.eks. K*).

Storbritannien

Brug den udgående kode (brug f.eks. N1C, hvis postnummeret er N1C 4AG).

3. Lokations-id [location_id] (valgfrit)
      Indsend et numerisk kriterie-id for din lokation defineret af Google Ads API (AdWords API) (brug f.eks. 21137 for Californien). Dette understøttes for Australien (stat), Brasilien (stat), Frankrig (region), Tyskland (stat), Indien (stat og territorium), Japan (præfektur), New Zealand (region) og USA (stat).
    4. Lokationsgruppenavn [location_group_name] (valgfrit)
      Indsend en lokationsgruppe, som du konfigurerer via områdeindstillingerne i Merchant Center. Brug region-id'et som lokationsgruppenavn. Brug disse gruppenavne her (f.eks.: West Coast, Outback). Dette understøttes for Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, New Zealand, Storbritannien, Tyskland og USA.

• Service [service] (valgfrit)
    • Brug denne underordnede attribut, hvis du har flere forsendelsesmuligheder for en enkelt lokation. Det kan f.eks. være forsendelsesmulighederne "Standard" og "Ekspres".
  • Pris [price] (påkrævet for at angive tilsidesættelser af forsendelseshastighed, ellers valgfri)
    • Indsend en fast forsendelsespris, og brug et punktum [.] som decimaltegn (f.eks.: 30.00 DKK). Undgå kommaer [,] for at sikre, at prisen fortolkes korrekt.
Hvis du indsender den underordnede attribut pris [price] for attributten forsendelse [shipping], vil indstillingerne for kontoens forsendelsesservice (bl.a. leveringstider og mindste ordreværdi) blive ignoreret for den matchende lokation for det pågældende produkt.

Du kan også bruge uafhængige attributter for ekspeditionstid i stedet for underordnede attributter for forsendelsens ekspeditionstid. Hvis du bruger både underordnede attributter for ekspeditionstid og uafhængige attributter for ekspeditionstid, er det kun de underordnede forsendelsesattributter, der tages i betragtning.

Brug hverdage. Hvis en kunde f.eks. afgiver en ordre på en tirsdag, og forsendelsen afsendes senest om fredagen, er den længste ekspeditionstid 3 dage.

• Forsendelsestid (valgfrit)
    Hvis du vil angive, hvor længe et produkt er under forsendelse, skal du indsende følgende underordnede attributter :
    • Minimum forsendelsestid: [min_transit_time]
      Det minimale antal dage fra det tidspunkt et produkt ankommer hos et fragtfirma, til det leveres til kunden.
    • Maksimal forsendelsestid [max_transit_time]
      Det maksimale antal dage fra det tidspunkt et produkt ankommer hos et fragtfirma, til det leveres til kunden.
Bemærk! Hvis Google skal kunne beregne forsendelseshastigheden, skal du angive værdier for både længste ekspeditionstid [max_handling_time], enten den underordnede attribut for forsendelse eller den selvstændige attribut, og den underordnede attribut maksimal forsendelsestid [max_transit_time] for attributten forsendelse [shipping]. Du skal også indsende en værdi for den underordnede attribut pris [price] for attributten forsendelse [shipping], før dine underordnede attributter for ekspeditionstid og forsendelsestid kan betragtes som gyldige.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Se, hvordan du indsender attributter og attributværdier.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Understøttede værdier

For AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, NZD, SGD, USD:
0-1000

For RO:
0-3000

For AED, BRL, CNY, DKK, HKD, ILS, MYR, NOK, PLN, SAR, SEK, TRY:
0-5000

For ARS, CZK, MXN, THB, TWD, UAH, ZAR:
0-20000

For INR, JPY, PHP, RUB:
0-100000

For KRW:
0-1000000

For HUF:
0-300000

For CLP:
0-500000

For COP:
0-2000000

For IDR:
0-10000000

For VND:
0-20000000

Gentaget felt

(Hvad er det?)

Indsend attributten forsendelse [shipping] op til 100 gange pr. produkt

Schema.org-ejendom

(Hvad er det?)

Offer.shippingDetails

Type: OfferShippingDetails (Understøttede egenskaber)

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Formatér navnet ved at medtage de underordnede attributter, du indsender. Medtag forsendelse [shipping], og tilføj derefter i parentes navnene på de underordnede attributter, du vil indsende, adskilt af et kolon ( : ).

Hvis du f.eks. vil indsende land, postnummer, pris, ekspeditionstid og forsendelsestid:

Navn

shipping(country:postal_code:price:min_handling_time:max_handling_time:
min_transit_time:max_transit_time)

Hvis du navngiver de underordnede attributter, du bruger, kan du oplyse dem i vilkårlig rækkefølge. Hvis du angiver underordnede attributværdier, men ikke navngiver dem, antager vi, at dine attributværdier indeholder underordnede attributter i denne rækkefølge:

1. Land [country]
  2. Region [region]
  3. Service [service]
  4. Pris [price]

Formatér værdien ved at indsende værdien for hver underordnede attribut angivet i samme rækkefølge som i navnet og adskilt af et kolon ( : ). Brug ikke anførselstegn. Eksempel:

Navn shipping(country:postal_code:price:min_handling_time:max_handling_time:
min_transit_time:max_transit_time)

Mulig værdi US:80302:6.49 USD:1:3:2:5

For at indsende flere lokationer skal du indsende attributten (med samme navn) flere gange. Eksempel:

Navn shipping(country:postal_code:price:min_handling_time:max_handling_time:
min_transit_time:max_transit_time)

Mulig værdi US:94002-95460:0 USD:1:3:2:5

Navn shipping(country:postal_code:price)
Mulig værdi US:900*-901*:15.99 USD

Hvis du ikke vil angive en valgfri underordnet attribut for et bestemt produkt, skal du stadig tilføje et kolon ( : ), men lade tekstfeltet stå tomt. Eksempel:

Navn shipping
Mulig værdi US:::6.49 USD

Navn shipping(country:region:price)
Mulig værdi US::6.49 USD

XML-feeds

Medtag de valgfri underordnede attributter, hvis du har brug for dem. Hvis du vil angive en forsendelsespris for forskellige leveringssteder, skal du indsende attributten forsendelse [shipping] flere gange, inkl. de relevante underordnede attributter for hver attribut.

<g:shipping>

<g:country>USA</g:country>

<g:region>MA</g:region>

<g:service>Landtransport</g:service>

<g:price>6.49 USD</g:price>

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

<g:min_transit_time>2</g:min_transit_time>

<g:max_transit_time>5</g:max_transit_time>

</g:shipping>

<g:shipping>

<g:country>USA</g:country>

<g:region>MA</g:region>

<g:service>Ekspres</g:service>

<g:price>15.99 USD</g:price>

<g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>

<g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

<g:min_transit_time>2</g:min_transit_time>

<g:max_transit_time>5</g:max_transit_time>

</g:shipping>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Indsend fuldstændige og korrekte forsendelsesoplysninger, bl.a. forsendelseshastighed og -omkostninger.
  • Forsendelseshastighed og -priser er 2 af de mest almindelige årsager til, at kunder opgiver at købe et produkt. Derfor er det en god idé at sørge for, at dine forsendelsesindstillinger er korrekte og opdaterede, så dine annoncer og fortegnelser er så effektive som muligt.
    • Inkluder alle relevante forsendelsesomkostninger. Inkluder alle omkostninger relateret til køb, der indeholder ordene "forsendelse", "levering", "ekspedition", "logistik" eller "fragtfirma".
    • Angiv et højere prispestimat, hvis du ikke kan angive en nøjagtig forsendelsespris. Angiv priser, der svarer til eller overstiger dem, som brugerne skal betale. Bemærk, at hvis du angiver alt for høje priser, kan det have en negativ effekt på din produkteffektivitet.
  • Brug prisen for levering direkte til en person. Brug ikke andre priser, som f.eks. prisen for levering til en butik eller en pris, der kræver medlemskab, før den gælder.
  • Vis produktoplysninger på din landingsside for alle brugere. Sørg for, at brugerne kan se oplysninger om dit produkt, når de klikker på din annonce, også selvom du ikke tilbyder forsendelse til deres lokation.
  • Overhold den lokale lovgivning, når du indsender forsendelsesoplysninger.
  • Angiv den underordnede attribut land. Du skal altid angive attributten land [country], der er en underordnet attribut til forsendelse [shipping], for at sikre korrekt forsendelse af dine produkter.

Den bedste praksis

Her får du nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug forsendelsesindstillingerne på din konto i Merchant Center. Med disse indstillinger kan du oprette simple faste priser eller komplekse, tilpassede modeller. Brug attributten forsendelse [shipping] som en sidste udvej til at tilsidesætte de indstillinger, du opretter i Merchant Center.
  • Indsend en forsendelsespris, der kan være repræsenteret i dit målgruppelands valuta (i henhold til ISO 4217). Indsend for eksempel 1.01 DKK i stedet for 1.0012 DKK. Hvis din pris ikke kan repræsenteres i valutaen for det land, der målrettes mod, runder vi den op til en værdi, der kan.
  • Hvis du indsender attributten flere gange, skal du undgå at indsende modstridende oplysninger. Du skal f.eks. ikke indsende to forskellige priser for samme region eller samme forsendelsesmetode.
  • Indsend forsendelseskampagner via promoveringsfeedet. Hvis du f.eks. tilbyder gratis forsendelse i forbindelse med et 2-ugers sommerudsalg, skal du uploade en forsendelseskampagne i promoveringsfeedet og angive de datoer, den gælder for. Brug af koden giver forbrugerne gratis forsendelse, når de foretager et køb på websitet.
  • Indsend alle yderligere gebyrer, du opkræver som sælger, og som ikke er pålagt af myndighederne. Inkluder de gebyrer, der ikke er relateret til forsendelse, men som er relevante for gennemførelsen af købet. Det kan f.eks. være service-, behandlings-, aktiverings- og ekspeditionsgebyrer. Indsend ikke disse oplysninger som en del af attributterne afgifter [tax] eller pris [price]. Kombiner dem i stedet med attributten forsendelsespris [shipping], eller brug forsendelsesindstillingerne i Merchant Center.
  • Inkluder ikke gebyrer pålagt af myndigheder som f.eks. gebyrer i forbindelse med import, genanvendelse, ophavsretsgebyrer eller statsspecifikke leveringsgebyrer for detailhandel i forsendelsesprisen.
  • Indsend forsendelsespriser for alle regioner, du sender til. Hvis du ikke indsender forsendelsesprisen for en region, som du sender til, enten i dine produktdata eller via forsendelsesindstillingerne på din konto, kan dit produkt eller din konto blive afvist.
  • Tilpas dine Shopping-kampagner i Google Ads efter dine forsendelsesindstillinger og produktets tilgængelighed.
Bemærk! Hvis dit primære datafeed er for et land, hvor forsendelse er obligatorisk, og du også sælger i et land, hvor det ikke er (og derfor ikke har indsendt forsendelsesoplysninger), kan dit produkt stadig vise en annotering for "pris + forsendelsesomkostninger", når det vises på fanen Shopping i det land, hvor du ikke har angivet forsendelsesoplysninger. Hvis du vil undgå annoteringen "pris + forsendelsesomkostninger", skal du sørge for, at du kun sælger i lande, hvor forsendelse ikke er obligatorisk.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

USA

Du skal ikke inkludere leveringsgebyrer for detailhandel i dit produktfeed for staten Colorado i USA. Derfor skal der ikke inkluderes et leveringsgebyr for detailhandel i attributterne forsendelse [shipping], pris [price], afgifter [tax] eller i andre attributter. Få flere oplysninger om leveringsgebyrer for detailhandel i Colorado.

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Levering til afhentningssteder er kun tilgængelig på kontoniveau, og forsendelsespriser skal også indsendes på kontoniveau.
Argentina og Chile
  • Indsend forsendelsespriserne for en brugers adresse, et afhentningssted eller afhentning i butik.

Frankrig

• Der skal tilføjes forsendelsespriser for alle bogsalg i Frankrig.
Udeluk forsendelsesdestinationer
  • Match tilgængelighed på din landingsside med forsendelsesindstillingerne i dine produktdata. Hvis du ikke leverer dine produkter i hele det land, der målrettes mod, skal du kun indsende forsendelsespriser for de regioner, du leverer til.
Forsendelse fra et andet land end det land, der målrettes mod
  • Angiv tydeligt på din landingsside, at der kan tillægges ekstra gebyrer i forbindelse med told. Du kan f.eks. tilføje en ansvarsfraskrivelse ved betalingen, så brugerne er bekendt med disse gebyrer, før de gennemfører ordren. Indsend ikke oplysninger, der vedrører import eller eksport, via attributterne afgifter og pris.
Softwareabonnementer og downloads
  • Indsend forsendelsespriser som 0 (hvis forsendelsespriser er påkrævet for det land, du målretter mod), når du annoncerer for et immaterielt produkt, f.eks. et softwareabonnement, digitalt indhold eller software, der kan downloades. Du kan indsende forsendelsesprisen via attributten forsendelse [shipping] eller via forsendelsesindstillingerne på din konto.

Eksempler

Tekstformatering

For at formatere navnet skal du medtage "shipping" og derefter i parentes tilføje navnene på de underordnede attributter, du indsender, adskilt af et kolon ( : ).

Hvis du f.eks. vil indsende land [country], postnummer [postal_code] og pris [price]:

Navn shipping(country:postal_code:price)

Formatér værdien ved at indsende værdien for hver underordnet attribut, angivet i samme rækkefølge som i navnet og adskilt af et kolon ( : ).

Eksempel:

Navn shipping(country:postal_code:price)
Mulig værdi US:80302:6.49 USD
Mulig værdi US:30*:12.75 USD

Du kan også bare indsende prisen.

Eksempel:

Navn shipping(price)
Mulig værdi 6.49 USD

Hvis du ikke medtager underordnede attributter i navnet, skal du stadig indsende værdier for alle 4 underordnede attributter i denne rækkefølge: land [country], region [region], service [service], pris [price].

Eksempel:

Navn shipping
Mulig værdi US:CA:Express:6.49 USD

Hvis du ikke vil angive en valgfri, underordnet attribut (f.eks. service) for et bestemt produkt, skal du stadig tilføje et kolon (:), men lade teksten stå tom.

Eksempel:

Navn shipping
Mulig værdi US:::6.49 USD

Navn shipping(country:region:price)
Mulig værdi US::6.49 USD

Gentagne felter (f.eks. regional forsendelse)

Tekst

Du kan indsende op til 100 forsendelsesværdier pr. vare for at angive forskellige omkostninger for forskellige steder. For at indsende flere steder skal du indsende attributten (med samme navn) flere gange. Eksempel:

Produktdata for en ortopædisk hundeseng

Attribut Værdi
Titel [title] XXL Ortopædisk hundeseng
Forsendelse [shipping] US:94002-95460:0 USD
Forsendelse [shipping] US:900*-901*:0 USD
Forsendelse [shipping] US:902*-930*:15.99 USD

XML

Hvis du vil indsende flere leveringsgrupper for et XML-feed, skal du medtage en ekstra attribut for hver leveringsgruppe. Du kan indsende op til 100 attributter af typen forsendelse [shipping] for hvert produkt.

<g:shipping>
<g:country>US</g:country>
<g:region>CA</g:region>
<g:service>Ekspres</g:service>
<g:price>0 USD</g:price>
</g:shipping>
<g:shipping>
<g:country>US</g:country>
<g:region>OR</g:region>
<g:service>Landtransport</g:service>
<g:price>4,99 USD</g:price>
</g:shipping>
<g:shipping>
<g:country>US</g:country>
<g:region>WA</g:region>
<g:service>Landtransport</g:service>
<g:price>6,49 USD</g:price>
</g:shipping>

Postnumre

For Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Indien, New Zealand, Storbritannien, Tyskland og USA kan du indsende postnumre via den underordnede attribut postnummer [postal_code] for at få flere oplysninger. Der er flere forskellige måder, du kan indsende disse værdier på afhængigt af området.

Australien og USA

• Brug et postnummer (f.eks.: 94043)
  • Et interval af postnumre (for eksempel 94002-95460).
  • Brug et interval af postnumre med et præfiks og jokertegn (*) (for eksempel 94*)
  • Brug et interval af postnumre med 2 præfikser og jokertegn ( * ) (for eksempel "94*-95*")

Brasilien

• Brug koder før bindestregen (hvis postnummeret f.eks. er 30260-070, skal du bruge 30260).

Canada

• Brug det canadiske sorteringsområde (FSA, Forward Sortation Area). Medtag ikke enheden til lokal levering (f.eks. M5H).
  • Brug et interval af FSA'er ved hjælp af et præfiks med et jokertegn ( * ) (f.eks. K*).

Storbritannien

• Brug den udgående kode (brug f.eks. N1C, hvis postnummeret er N1C 4AG).
  • Brug et interval af udgående koder (SW1A-SW1Y).
  • Brug et interval af udgående koder ved hjælp af områdenummeret med et jokertegn ( * ) (f.eks. N*). Inkluder hele området uden delvis distriktskode før *. N* dækker f.eks. det nordlige London (N1-N22), men ikke andre områdenumre, der starter med N. Du skal angive NW* for det nordvestlige postnummerområde.
Gratis forsendelse, softwareabonnementer og downloads

Inkluder gratis forsendelse ved at indsende en værdi på 0 DKK i målgruppelandets valuta for den underordnede attribut pris [price], der er en underordnet attribut for attributten forsendelse [shipping]. Hvis dit produkt er immaterielt, f.eks. en engangs-download eller et softwareabonnement, skal du også angive forsendelsen til 0. Eksempel:

Produktdata for et års abonnement på Google Security-software til en pris af 299.00 DKK

Attribut Værdi
Titel [title] Google Security Software Basic Edition (1-års abonnement)
Pris [price] 299.00 DKK
'Google-produktkategori' [google_product_category] Software > Computersoftware > Antivirus- og sikkerhedssoftware
Brand [brand] Google
Forsendelse [shipping] US:::0 USD
Billedlink [image_link] http://www.example.com/image1.jpg