'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

Brug attributten 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] til at indsende dit produkts MPN. Dette MPN bruges til unik identifikation af et specifikt produkt blandt alle produkter fra samme producent. Kunder kan søge specifikt efter et MPN, så angivelse af et MPN kan være med til at sikre, at dit produkt vises i relevante situationer.
An illustration showing product packaging with the MPN visible and highlighted

Hvornår skal den bruges?

Påkrævet for alle produkter uden et GTIN, der er tildelt af producenten. Få flere oplysninger om attributten 'GTIN' [gtin]

Hvis produktet ikke har et tydeligt tilknyttet MPN (producentens varenummer) eller er et specialfremstillet produkt (f.eks. kunst, specialfremstillede T-shirts, nye produkter og håndlavede produkter), er attributten valgfri.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Streng (Alfanumerisk, Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-70 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.mpn, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekst

GO12345OOGLE

XML-feeds <g:mpn>GO12345OOGLE</g:mpn>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend andre relevante unikke produkt-id'er. Du skal muligvis indsende attributterne 'brand'[brand] og'GTIN'[GTIN]. Når du indsender produkt-id'er, forstår vi bedre, hvad du sælger. Når vi forstår, hvad du sælger, kan vi gøre dine annoncer og ikke-betalte fortegnelser bedre og hjælpe med at trække brugere til dine produkter. Få flere oplysninger om attributter for produkt-id'er
  • Brug det MPN, der er tildelt af producenten. Medmindre du er producenten, skal du ikke bruge en værdi, som du selv har oprettet.
  • Skeln mellem varianter.
    • Brug det korrekte MPN for hvert produkt. Hver variant af et produkt (forskellige farver eller størrelser) har typisk sit eget MPN, så sørg for at indsende den korrekte værdi. En vigtig undtagelse er forskellige størrelser af beklædningsprodukter, hvor alle størrelser ofte har det samme MPN (producentens varenummer).

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kompatible og renoverede produkter fra tredjepart
Pakker
  • Brug MPN'et (producentens varenummer) for "pakken", ikke de enkelte produkter, hvis det var producenten, der oprettede pakken.
  • Brug MPN'et (producentens varenummer) for "hovedproduktet", hvis det var dig, der oprettede pakken. Hvis du f.eks. har pakket et kamera sammen med et objektiv og en bæretaske, skal du indsende MPN'et for kameraet, som er hovedproduktet. Få flere oplysninger om, hvordan du indsender pakker
Multipacks
  • Brug MPN'et (producentens varenummer) for en "multipack", ikke de enkelte produkter, hvis det var producenten, der oprettede den pågældende multipack.
  • Brug MPN'et (producentens varenummer) for de "enkelte produkter", hvis det var dig, der oprettede den pågældende multipack. Få flere oplysninger om, hvordan du indsender multipacks
Printerpatroner

Eksempler

Mad og drikke

An illustration of a jug of milk with product data visible and highlighted

Produktdata for en ny karton med 1 liter gedemælk
Attribut Værdi

'Titel' [title]

1 l gedemælk – 1 l

'Brand' [brand]

MÆLK

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

H2G2-42

'Stand' [condition]

ny
Elektronik

An illustration showing product packaging with the MPN visible and highlighted

Produktdata for en ny sort Google Chromecast 2 1080p Wi-Fi
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort

'Brand' [brand]

Google

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

H2G2-42

'GTIN' [gtin]

7894892017139

'Stand' [condition]

ny
Pakker og multipacks

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Produktdata for et nyt digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med 35 mm-objektiv og en blå kamerataske til 4350.00 DKK

Attribut Værdi

'Titel' [title]

Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35 mm-objektiv + blå kamerataske

'Pris' [price]

4350 DKK

'Google-produktkategori' [google_product_category]

Kameraer og Optik > Kameraer > Digitalkameraer (152)

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

00652810118491

'Pakke' [is_bundle]

ja

'Stand' [condition]

ny

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638HAY
Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, har du forskellige unikke produkt-id'er for hver af disse varianter. Eksempel:

Et eksempel på annoncer uden pladsholderbilleder

Produktdata for en grøn Google-T-shirt i str. small, der koster 110.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – grøn – small

'Pris' [price]

110 DKK

'Farve' [color]

Grøn

'Størrelse' [size]

S

'Id' [id]

9876-S-GRN

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059424

'Stand' [condition]

ny

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638HAY

Produktdata for en blå Google-T-shirt i str. small, der koster 90.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – blå – small

'Pris' [price]

90 DKK

'Farve' [color]

Blå

'Størrelse' [size]

S

'id' [id]

9876-S-BLU

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059422

'Stand' [condition]

ny

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638NIC

Produktdata for en gul Google-T-shirt i str. small, der koster 120.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google-T-shirt – gul – small

'Pris' [price]

120 DKK

'Farve' [color]

gul

'Størrelse' [size]

S

'id' [id]

9876-S-YELLOW

'Varegruppe-id' [item_group_id]

9876

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

9504000059446

'Stand' [condition]

ny

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638ANG
Telefon eller tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Attribut Værdi

'Titel' [title]

Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – låst op

'Pris' [price]

1990 DKK

'Google-produktkategori' [google_product_category]

Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

'Brand' [brand]

Google

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638NAGPE

'Stand' [condition]

ny
Produkter af eget brand og mærke

An illustration of a couch with product staging

Produktdata for en ny, brun/grøn trepersoners MyStore-sofa til 7990.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Trepersoners sofa – brun/grøn

'Pris' [price]

7990 DKK

'Brand' [brand]

MinButik

'GTIN' [gtin]

0614141123452

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

00638NAGPE

'Stand' [condition]

ny
Produkter uden et MPN (producentens varenummer)

Nogle produkter har ikke fået tildelt et MPN, og du behøver dermed ikke at indsende et. Men hvis produktet har fået tildelt et MPN, og du ikke indsender det, så kan produktet blive afvist.

An illustration of a woman wearing a black dress

Produktdata for en ny tilpasset sort kjole i str. medium til 320.00 DKK
Attribut Værdi

'Titel' [title]

Sort kjole tilpasset med dit design – størrelse M

'Pris' [price]

320 DKK

'Farve' [color]

Sort

'Størrelse' [size]

M

'Id findes' [identifier_exists]

nej

'Stand' [condition]

ny

'Pakke' [is_bundle]

ja

'MPN (producentens varenummer)' [mpn]

(Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produktdata for et nyt specialfremstillet orange/sort uldtørklæde til 150.00 DKK
Attribut Værdi
'Titel' [title] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker
'Id findes' [identifier_exists] nej
'Pris' [price] 150 DKK
'Farve' [color] Orange/sort
'Stand' [condition] ny
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er håndlavet og ikke har et MPN (producentens varenummer))