mpn [producentens_varenummer]: Definition

Brug attributten mpn [producentens_varenummer] til at indsende dit produkts MPN (producentens varenummer). Dette MPN bruges til unik identifikation af et specifikt produkt blandt alle produkter fra samme producent. Brugere kan søge på Google Shopping specifikt efter et MPN, så angivelse af et MPN kan være med til at sikre, at dit produkt vises i relevante situationer.

An illustration showing product packaging with the MPN visible and highlighted

Hvornår de kan bruges

Obligatorisk for alle produkter uden et GTIN, der er tildelt af producenten. Få flere oplysninger om attributten gtin [gtin].

Hvis produktet ikke har et tydeligt tilknyttet MPN (producentens varenummer) eller er et specialfremstillet produkt (f.eks. kunst, specialfremstillede T-shirts, nye produkter og håndlavede produkter), er attributten valgfri.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Alfanumerisk, Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 1-70 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.mpn, Type: Text

Filformat Eksempel på post
Tekst

GO12345OOGLE

XML-feeds <g:mpn>GO12345OOGLE</g:mpn>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend andre relevante unikke produkt-id'er. Du kan blive nødt til at indsende attributten brand [brand] og gtin [gtin]. Når du indsender produkt-id'er, forstår vi bedre, hvad du sælger. Når vi forstår, hvad du sælger, kan vi hjælpe med at guide brugere til dine annoncer og gøre disse annoncer bedre. Få flere oplysninger om attributter for produkt-id'er
  • Brug det MPN, der er tildelt af producenten. Medmindre du er producenten, skal du ikke bruge en værdi, som du selv har oprettet.
  • Skeln mellem varianter.
    • Brug det korrekte MPN for hvert produkt. Hver variant af et produkt (forskellige farver eller størrelser) har typisk sit eget MPN, så sørg for at indsende den korrekte værdi. En vigtig undtagelse er forskellige størrelser af beklædningsprodukter, hvor alle størrelser ofte har det samme MPN.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Kompatible og renoverede produkter fra tredjepart
Pakker
  • Brug MPN'et for pakken, ikke de enkelte produkter, hvis det var producenten, der oprettede pakken.
  • Brug MPN'et for hovedproduktet, hvis det var dig, der oprettede pakken. Hvis du f.eks. har pakket et kamera sammen med et objektiv og en bæretaske, skal du indsende MPN'et for kameraet, som er hovedproduktet.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du indsender pakker
Multipacks

Printerpatroner

Eksempler

Mad og drikkevarer

An illustration of a jug of milk with GTIN visible

Produkt Økologisk gedemælk
title [titel] 1 l økologisk gedemælk – 1 l
brand [brand] Tanjas gedeopdrætteri
mpn [producentens_varenummer] 0614141123452
condition [stand] new [ny]
Elektronik

An illustration showing product packaging with the MPN visible and highlighted

Produkt Google Chromecast
title [titel] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
brand [brand] Google
mpn [producentens_varenummer] H2G2-42
gtin [gtin] 7894892017139
condition [stand] new [ny]

Pakker og multipacks

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Produkt Digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
title [titel] Hus til digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP + 35-mm-objektiv + blå kamerataske
price [pris] 4350 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Cameras & Optics > Cameras > Digital Cameras (152) [Kameraer og Optik > Kameraer > Digitalkameraer]
brand [brand] Google
gtin [gtin] 00652810118491
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638HAY
Varianter

Hvis dit produkt findes i flere farver eller størrelser, har du forskellige unikke produkt-id'er for hver af disse varianter. F.eks.:

An example of ads without placeholder images

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – grøn – small
price [pris] 110 DKK
color [farve] grøn
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059422
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638HAY

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – blå – small
price [pris] 90 DKK
color [farve] blå
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-BLU
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059422
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638NIC

Produkt Google-T-shirt
title [titel] Google-T-shirt – gul – small
price [pris] 120 DKK
color [farve] gul
size [størrelse] S
id [id] 9876-S-YELLOW
item_group_id [varegruppe_id] 9876
brand [brand] Google
gtin [gtin] 9504000059446
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] 00638ANG
Telefon eller tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – låst op
price [pris] 1990 DKK
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
brand [brand] Google
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] 00638NAGPE
condition [stand] new [ny]
Produkter af eget brand og produkter med blanke etiketter

An illustration of a couch with product staging

Produkt sofa med blank etiket
title [titel] Trepersoners sofa – brun/grøn
price [pris] 7990 DKK
brand [brand] MinButik
gtin [gtin] 0614141123452
mpn [producentens_varenummer] ANG
condition [stand] new [ny]
Produkter uden et MPN (producentens varenummer)

Nogle produkter har ikke fået tildelt et GTIN, og du behøver dermed ikke at indsende et. Men hvis produktet har fået tildelt et GTIN, og du ikke indsender det, så kan produktet blive afvist.

An illustration of a woman wearing a black dress

Produkt Specialdesignet sort kjole
title [titel] Sort kjole tilpasset med dit design – størrelse M
price [pris] 320 DKK
color [farve] sort
size [størrelse] M
identifier_exists [id_findes] no [nej]
condition [stand] new [ny]
is_bundle [er_sæt] yes [ja]
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi kjolen er specialdesignet og ikke har et MPN (producentens varenummer))

An illustration of a scarf that

Produkt Uldtørklæde
title [titel] Håndstrikket, orange uldtørklæde med sorte prikker
identifier_exists [id_findes] no [nej]
price [pris] 150 DKK
color [farve] orange/sort
condition [stand] new [ny]
mpn [producentens_varenummer] (Lad feltet stå tomt, fordi tørklædet er skræddersyet og ikke har et MPN (producentens varenummer))