'Stand' [condition]

Brug attributten 'stand' [condition] til at oplyse potentielle kunder om standen af det produkt, du sælger. Det er vigtigt at angive denne værdi korrekt, da den bruges til at justere søgeresultater.

An illustration of a shoe that isn

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert nyt produkt
  • Obligatorisk for hvert brugt og renoveret produkt

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• 'Ny' [new]. Dit produkt er nyt og har aldrig været brugt. Det er i den originale emballage og har aldrig været åbnet.
  • 'Renoveret' [refurbished]. Selvom produktet ikke er nyt, er det blevet renoveret af professionelle, så det ser ud til at være nyt og leveres med garanti. Produktet vil måske eller måske ikke være i den originale emballage. Dette kaldes også nogle gange "genfremstillet".
  • 'Brugt' [used]. Dit produkt er genbrugt. Det kan f.eks. være et produkt, der har været brugt tidligere, eller den oprindelige emballage har været åbnet eller mangler.

Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Understøttede værdier
  • new
  • refurbished
  • used

Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.itemCondition, Type: OfferItemCondition

Tilknytning:

• new: NewCondition
  • refurbished: RefurbishedCondition
  • used: DamagedCondition, UsedCondition
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds used
XML-feeds <g:condition>brugt</g:condition>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Overhold de lokale love og bestemmelser, når du indsender renoverede produkter. Dit salgsland har muligvis visse love, der vedrører renoverede produkter. Så før du sælger et renoveret produkt, skal du sørge for, at det overholder de lokale love og bestemmelser samt de relevante politikker og krav for Shopping.
  • Indsend de korrekte unikke produkt-id'er for dit produkt. Oplysningerne, du skal indsende, kan variere ud fra produktets stand. Få flere oplysninger om indsendelse af produkt-id'er

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Printerpatroner
Den stand, du angiver, afhænger af, om den printerpatron, du sælger, er brugt, renoveret, genopfyldt eller ny. Få flere oplysninger om krav til printerpatroner

Eksempler

Beklædning

An illustration of a scarf that isn

Produktdata for et nyt orange tørklæde med polkaprikker
Attribut Værdi
'Titel' [title] Tørklæde med polkaprikker – orange og sort
'Stand' [condition] new
'Pris' [price] 150.00 DKK
'Farve' [color] Orange/sort

Produktdata for et brugt orange tørklæde med polkaprikker
Attribut Værdi
'Titel' [title] Tørklæde med polkaprikker – brugt – orange og sort
'Stand' [condition] used
'Pris' [price] 50.00 DKK
'Farve' [color] Orange/sort

An illustration of a shoe that isn

Produktdata for nye pink højhælede sko, str. 6
Attribut Værdi
'Titel' [title] Højhælede sko – pink – størrelse 6
'Stand' [condition] new
'Pris' [price] 590.00 DKK
'Farve' [color] Hot pink
'Størrelse' [size] 6

Produktdata for klassiske højhælede sko i pink, str. 6
Attribut Værdi
'Titel' [title] Klassiske højhælede sko i pink – 1930'erne – størrelse 6
'Stand' [condition] used
'Pris' [price] 100.00 DKK
'Farve' [color] Hot pink
'Størrelse' [size] 6
Elektronik

Produktdata for en sort Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, ny
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
'Stand' [condition] new
'GTIN' [gtin] 0811571016518
'Brand' [brand] Google

Produktdata for en sort Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, renoveret
Attribut Værdi
'Titel' [title] Renoveret Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
'Stand' [condition] refurbished
'GTIN' [gtin] 0811571016518
'Brand' [brand] Google
Telefon og tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en Google Pixel 3, 32 GB, Midnight Blue, låst op, ny
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue – låst op
'Stand' [condition] new
'GTIN' [gtin] 3234567890126
'Brand' [brand] Google
'Google-produktkategori' [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produktdata for en Google Pixel 2, 32 GB, Midnight Blue, låst op, renoveret
Attribut Værdi
'Titel' [title] Google Pixel 2 - renoveret - 32 GB - Midnight Blue - låst op
'Stand' [condition] refurbished
'GTIN' [gtin] 3234567890126
'Brand' [brand] Google
'Google-produktkategori' [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]