condition [stand]: Definition

Fortæl brugerne om standen på det produkt, du sælger. Det er vigtigt at indstille denne værdi korrekt, da vi bruger den til at præcisere søgeresultater.

An illustration of a shoe that isn

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert nyt produkt
Obligatorisk for hvert brugt og renoveret produkt

Understøttede værdier:

• new [ny]. Dit produkt er nyt og har aldrig været brugt. Det er i den originale emballage og har aldrig været åbnet.
  • refurbished [renoveret]. Selvom produktet ikke er nyt, er det blevet renoveret af professionelle, så det ser ud til at være nyt og leveres med garanti. Produktet vil måske eller måske ikke være i den originale emballage. Dette kaldes også nogle gange genfremstillet.
  • used [brugt]. Dit produkt er en brugt vare. Det kan f.eks. være et produkt, der har været brugt tidligere, eller den oprindelige emballage har været åbnet eller mangler.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type new [ny], refurbished [renoveret] eller used [brugt]
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.itemCondition, Type: OfferItemCondition

Tilknytning:

• new [ny]: NewCondition
  • refurbished [renoveret]: RefurbishedCondition
  • used [brugt]: DamagedCondition, UsedCondition
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds brugt
XML-feeds <g:condition>brugt</g:condition>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

<

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Overhold de lokale love og bestemmelser, når du indsender renoverede produkter. Dit målgruppeland har muligvis visse love, der vedrører renoverede produkter. Så før du sælger et renoveret produkt, skal du sørge for, at det overholder de lokale love og bestemmelser samt Google Shopping-politikkerne.
  • Indsend de korrekte unikke produkt-id'er for dit produkt. Oplysningerne, du skal indsende, kan variere ud fra produktets stand. Få flere oplysninger om indsendelse af produkt-id'er

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Printerpatroner
Den stand, du angiver, afhænger af, om den printerpatron, du sælger, er brugt, renoveret, genopfyldt eller ny. Få flere oplysninger om krav til printerpatroner

Eksempler

Beklædning

An illustration of a scarf that

Produkt Nyt orange tørklæde med polkaprikker
title [titel] Tørklæde med polkaprikker – orange og sort
condition [stand] nye
price [pris] 150.00 DKK
color [farve] orange/sort

An illustration of a scarf that isn

Produkt Brugt orange tørklæde med polkaprikker
title [titel] Tørklæde med polkaprikker – brugt – orange og sort
condition [stand] brugte
price [pris] 50.00 DKK
color [farve] orange/sort

An illustration of a shoe that

Produkt Nye pink sko
title [titel] Højhælede sko – pink – størrelse 36-37
condition [stand] nye
price [pris] 590.00 DKK
color [farve] pink
size [størrelse] 36-37

An illustration of a shoe that isn

Produkt Brugte pink sko
title [titel] Klassiske højhælede sko i pink – 1930'erne – størrelse 36-37
condition [stand] brugte
price [pris] 110.00 DKK
color [farve] pink
size [størrelse] 36-37
Elektronik

An illustration showing the brand name on an example product

Produkt Helt ny Chromecast
title [titel] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
condition [stand] ny
gtin [gtin] 0811571016518
brand [brand] Google

Produkt Repareret og rengjort Chromecast (leveres med garanti)
title [titel] Renoveret Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
condition [stand] renoveret
gtin [gtin] 0811571016518
brand [brand] Google
Telefon og tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produkt Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – 32 GB – midnatsblå – låst op
condition [stand] ny
gtin [gtin] 3234567890126
brand [brand] Google
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]

Produkt Renoveret Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 – renoveret – 32 GB – midnatsblå – låst op
condition [stand] renoveret
gtin [gtin] 3234567890126
brand [brand] Google
google_product_category [Google_produktkategori] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]