I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'Stand' [condition]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Bemærk! Renoverede og brugte produkter vises i øjeblikket ikke i Demand Gen-annoncer på Discover-platformen.

Brug attributten 'stand' [condition] til at oplyse potentielle kunder om standen af det produkt, du sælger. Det er vigtigt at angive denne værdi korrekt, da den bruges til at justere søgeresultater.

An illustration of a shoe that isn't in new condition

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

OptionalValgfrit for hvert nyt produkt

RequiredObligatorisk for hvert brugt og renoveret produkt

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• 'Ny' [new]. Dit produkt er nyt og har aldrig været brugt. Det er i den originale emballage og har aldrig været åbnet.
  • 'Renoveret' [refurbished]. Selvom produktet ikke er nyt, er det blevet renoveret af professionelle, så det ser ud til at være nyt og leveres med garanti. Produktet vil måske eller måske ikke være i den originale emballage. Dette kaldes også nogle gange "genfremstillet".
  • Brugt [used]. Produktet er brugt eller er blevet ændret fra den oprindelige stand, som det havde, da det blev solgt af producenten. Det kan f.eks. være, at produktet viser tegn på slitage, har været brugt tidligere, den oprindelige emballage har været åbnet eller mangler, eller produktet er blevet tilpasset, ompakket, signeret eller på anden måde ændret fra sin oprindelige tilstand.

Bemærk! Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du indsender dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier
  • new
  • refurbished
  • used

Vær opmærksom på, at disse værdier skal indsendes på engelsk

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Offer.itemCondition, Type: OfferItemCondition

Tilknytning:

• new: NewCondition
  • refurbished: RefurbishedCondition
  • used: DamagedCondition, UsedCondition
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds used
XML-feeds <g:condition>brugt</g:condition>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

Printerpatroner
Den stand, du angiver, afhænger af, om den printerpatron, du sælger, er brugt, renoveret, genopfyldt eller ny. Få flere oplysninger om krav til printerpatroner

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Overvej at bruge automatisk opdatering af varer for at undgå uoverensstemmelser i stand. Automatisk opdatering af varer er en funktion, der sammenligner de værdier, du indsender i andre dele af dine produktdata, med de værdier, der er indsendt for attributten stand [condition]. Det gør den for at opdatere dine produkters stand automatisk, så du kan undgå af få afvist dine produkter.

Eksempler

Beklædning

An illustration of a scarf that isn't in new condition

Produktdata for et nyt orange tørklæde med polkaprikker
Attribut Værdi
Titel [title] Tørklæde med polkaprikker – orange og sort
Stand [condition] new
Pris [price] 150.00 DKK
Farve [color] Orange/sort

Produktdata for et brugt orange tørklæde med polkaprikker
Attribut Værdi
Titel [title] Tørklæde med polkaprikker – brugt – orange og sort
Stand [condition] used
Pris [price] 50.00 DKK
Farve [color] Orange/sort

An illustration of a shoe that isn't in new condition

Produktdata for nye pink højhælede sko, str. 6
Attribut Værdi
Titel [title] Højhælede sko – pink – størrelse 6
Stand [condition] new
Pris [price] 590.00 DKK
Farve [color] Hot pink
'Størrelse' [size] 6

Produktdata for klassiske højhælede sko i pink, str. 6
Attribut Værdi
Titel [title] Klassiske højhælede sko i pink – 1930'erne – størrelse 6
Stand [condition] used
Pris [price] 100.00 DKK
Farve [color] Hot pink
'Størrelse' [size] 6
Elektronik

Produktdata for en sort Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, ny
Attribut Værdi
Titel [title] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
Stand [condition] new
'GTIN' [gtin] 0811571016518
'Brand' [brand] Google

Produktdata for en sort Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, renoveret
Attribut Værdi
Titel [title] Renoveret Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – sort
Stand [condition] refurbished
'GTIN' [gtin] 0811571016518
'Brand' [brand] Google
Telefon og tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktdata for en Google Pixel 3, 32 GB, Midnight Blue, låst op, ny
Attribut Værdi
Titel [title] Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue – låst op
Stand [condition] new
'GTIN' [gtin] 3234567890126
'Brand' [brand] Google
'Google-produktkategori' [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

Produktdata for en Google Pixel 2, 32 GB, Midnight Blue, låst op, renoveret
Attribut Værdi
Titel [title] Google Pixel 2 - renoveret - 32 GB - Midnight Blue - låst op
Stand [condition] refurbished
'GTIN' [gtin] 3234567890126
'Brand' [brand] Google
'Google-produktkategori' [google_product_category] Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner

Memorabilia

An image showing a baseball cap memorabilia.

Produktdata for memorabilia
Attribut Værdi
Titel [title] Særudgave af mesterskabshat fra 2020
Stand [condition] new
Pris [price] 1290.00 DKK
Farve [color] Blå

Produktdata for ændret memorabilia
Attribut Værdi
Titel [title] Særudgave af mesterskabshat fra 2020 – signeret – i udstillingsæske.
Stand [condition] used
Pris [price] 1550.00 DKK
Farve [color] Blå