I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

aldersgruppe [age_group]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten aldersgruppe [age_group] til at angive det demografiske segment, som dit produkt er designet til.

Når du bruger denne attribut, kan dit produkt blive vist i resultater, der er filtreret efter alder. Resultaterne kan f.eks. filtreres efter "Kvinder" i stedet for "Piger".

An illustration showing filters for age options in Google shopping

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for gratis fortegnelser i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (ID 166).

RequiredObligatorisk for Shopping-annoncer i forbindelse med alle produkter inden for Tøj og tilbehør (ID 166), når du målretter mod disse lande:

• Brasilien
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Valgfrit for produkter i følgende underkategorier for Tøj og tilbehør:

• Badgeknapper (id: 4179)
  • Slipsenåle (id: 180)
  • Manchetknapper (id: 193)
  • Manchetter (id: 1893)
  • Skoovertræk (id: 5385)
  • Snørebånd (id: 1856)
  • Sporer (id: 2427)
  • Urremme (id: 5123)
  • Nøgleringe (id: 175)
  • Kæder til pengepunge (id: 5841)
  • Halssnore (id: 6277)
  • Checkhæfteholdere (id: 6460)
  • Badges og adgangskortholdere (id: 6170)
  • Uroptrækkere (id: 6870)
  • Klistermærker til ure (id: 7471)
  • Lommetørklæder (id: 5207)
  • Vifter (id: 5114)

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• Nyfødt [newborn]
    0-3 måneder gammel. Størrelserne for nyfødte identificeres ofte efter alder i måneder (0-3) eller den separate værdi "newborn".
  • 'spædbarn' [infant]
    Mellem 3 og 12 måneder gammel. Størrelserne for spædbørn identificeres ofte efter alder i måneder (3-12).
  • 'tumling' [toddler]
    Mellem 1 og 5 år gammel. Størrelserne for tumlinge identificeres ofte efter alder i måneder (12-24) eller år (1-5).
  • 'børn' [kids]
    Mellem 5 og 13 år gammel. Børnestørrelser identificeres ofte efter alder i år (5-13).
  • 'voksen' [adult]
    Typisk teenagere og opefter (13 år eller ældre). Alle størrelser i denne aldersgruppe er blevet produceret til at passe til en voksen eller en teenager.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier
  • newborn
  • infant
  • toddler
  • kids
  • adult
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.audience.suggestedMinAge, Product.audience.suggestedMaxAge

Type: Number. Brug kun de definerede aldersgrupper for hver understøttet værdi. Alder udtrykkes i år, så brug f.eks. 0,25 i tre måneder.
Filformat Eksempel på post
Tekst adult
XML-feeds <g:age_group>adult</g:age_group>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend en af de understøttede værdier, hvis attributten aldersgruppe [age_group] er nødvendig for det land, du målretter mod, og din produktkategori. Denne attribut har ikke en standardværdi, så hvis du ikke indsender den, bliver der ikke brugt nogen værdi.
  • Indsend en nøjagtig værdi for alle produkter, der varierer efter aldersgruppe. Brug denne attribut, når dit produkt er en variant, der er kendetegnet ved sin aldersgruppe (f.eks. "sko til 0-3 måneder" og "sko til 1-5 år"), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten varegruppe-id [item_group_id].
  • Hvis du har produkter, der ikke kun er beregnet til børn, skal du indsende attributten aldersgruppe med værdien voksen. Dette begrænser ikke, hvilke søgeresultater dit produkt kan blive vist i, og det er ikke ensbetydende med, at dit produkt indeholder seksuelt orienteret materiale. Hvis dit produkt indeholder seksuelt orienteret materiale, skal du i stedet bruge attributten 'voksen' [adult].
  • Indsend denne attribut, hvis dit produkt varierer efter alder, også selvom produktet ikke er en variant. Dette er med til at sikre, at dit produkt vises i søgeresultater, der er filtreret efter alder.

Par med attributten køn [gender], hvor det er relevant. Attributten aldersgruppe [age_group] kan også fungere sammen med attributten køn [gender] for at hjælpe med at sikre, at kunderne får vist de rigtige størrelsesoplysninger.

Eksempler

Størrelser, der varierer efter aldersgruppe

For at vise kunderne de korrekte oplysninger om størrelsen bruges attributten 'aldersgruppe' også sammen med attributten 'køn' [gender].

Produktdata for tennissko til mænd, størrelse 6, normal bredde
Attribut Værdi
'Køn' [gender] male
'størrelse' [size] 6
'størrelsessystem' [size_system] USA
Størrelsestype [size_type] regular
'aldersgruppe' [age_group] adult

Produktdata for tennissko til kvinder, størrelse 6 normal bredde
Attribut Værdi
'køn' [gender] female
'størrelse' [size] 6
'størrelsessystem' [size_system] USA
Størrelsestype [size_type] regular
'aldersgruppe' [age_group] adult

Produktdata for tennissko til småbørn, størrelse 6, almindelig bredde
Attribut Værdi
'køn' [gender] female
'størrelse' [size] 6
'størrelsessystem' [size_system] USA
Størrelsestype [size_type] regular
'aldersgruppe' [age_group] toddler

Produktdata for tennissko til piger, størrelse 6, normal bredde
Attribut Værdi
'køn' [gender] female
'størrelse' [size] 6
'størrelsessystem' [size_system] USA
Størrelsestype [size_type] regular
'aldersgruppe' [age_group] kids