mobile_link [mobillink]: Definition

Med attributten mobile_link [mobillink] kan du inkludere en webadresse til en mobiloptimeret version af din landingsside. Denne mobilversion vises til brugere på mobilenheder, som f.eks. telefoner eller tablets. Når du bruger denne attribut, får du også vist separate rapporter i Merchant Center med potentielle problemer med dine mobiloptimerede landingssider.

Oprettelse af et mobiloptimeret website hjælper med at sikre, at din landingsside ser rigtig ud på mobilenheder. Denne type websites indlæses ofte hurtigere på mobiltelefoner.

An illustration showing how an ad click on mobile leads to a mobile landing page

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du kun indsender attributten mobile_link [mobillink] foruden attributten link [link], sendes alle brugere af mobilenheder til den landingsside, der er angivet i attributten mobillink [mobillink]. Få flere oplysninger om, hvordan link [link], mobile_link [mobillink] og ads_redirect [adwords_omdirigering] arbejder sammen.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds http://www.m.example.com/writing/fiji-pens
XML-feeds <g:mobile_link>http://www.m.example.com/writing/fiji-pens</g:mobile_link>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Du skal opfylde kravene for attributten link [link] med den værdi, du indsender for mobile_link [mobillink].
  • Indsend attributten link [link], som er den side, der vil blive vist til computerbrugere.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Eksempler

Produkter uden varianter

Når du bruger mobile_link [mobillink], skal du huske også at indsende attributten link [link]. Mobilbrugere vil blive sendt til den webadresse, som du angiver for mobile_link [mobillink], men computerbrugere vil stadig blive sendt til den webadresse, som du angiver for link [link].

Produkt Google-penne, sort blæk
mobile_link [mobillink] http://mobile.example.com/writing/google-pens
link [link] http://example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produkt Google-penne, sort blæk
mobile_link [mobillink] http://mobile.example.com/writing/google-pens?color=black
link [link] http://example.com/writing/google-pens?color=black

Produkt Google-penne, rødt blæk
mobile_link [mobillink] http://mobile.example.com/writing/google-pens?color=red
link [link] http://example.com/writing/google-pens?color=red