'mobillink' [mobile_link]

Attributten 'mobillink' [mobile_link] giver dig mulighed for at inkludere en webadresse til en mobiloptimeret version af din landingsside. Denne mobilversion vises til brugere på mobilenheder som f.eks. telefoner eller tablets. Når du bruger denne attribut, får du også vist separate rapporter i Merchant Center med potentielle problemer med dine mobiloptimerede landingssider.

Opret et mobiloptimeret website, der kan hjælpe dig med at sikre, at din landingsside ser rigtig ud på mobilenheder. Denne type websites indlæses ofte hurtigere på mobiltelefoner.

An illustration showing how an ad click on mobile leads to a mobile landing page

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Hvis du indsender attributten 'mobillink' [mobile_link] ud over attributten 'link' [link], bliver alle brugere på mobilenheder ført til den landingsside, der er angivet i attributten 'mobillink'. Hvis du også indsender en værdi for attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect], bliver de brugere, der klikker på Shopping-annoncer, sendt til denne webadresse frem for den webadresse, du indsender i forbindelse med attributterne 'link' og 'mobillink'. Brugere, der klikker på gratis produktfortegnelser, bliver stadig omdirigeret til den webadresse, der er angivet i attributten 'link' eller 'mobillink'. Få flere oplysninger om, hvordan attributterne 'link', 'mobillink' og 'annonceomdirigering' fungerer sammen

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds https://www.m.example.com/writing/fiji-pens
XML-feeds <g:mobile_link>https://www.m.example.com/writing/fiji-pens</g:mobile_link>

Dybe links til appannoncer

Hvis du har brug for vejledning i korrekt implementering af dybe links til mobilapps i dit feed, kan du bruge følgende ressourcer:

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Overhold kravene til attributten 'link' [link] med den værdi, du indsender for attributten 'mobillink' [mobillink].
  • Indsend attributten 'link' [link], som er den side, der vil blive vist til computerbrugere.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Følg de optimale løsninger for attributten 'link' [link] med den værdi, du indsender for 'mobillink' [mobile_link].
  • Link til en landingsside, der gengives korrekt på mobilenheder. Elementer, som du ikke bør bruge på din landingsside, omfatter Flash, Silverlight og ActiveX. Få flere oplysninger om at oprette websites, der er optimeret til brug på mobil
  • Hvis du bruger sporingsparametre i attributten 'mobillink' [mobile_link], anbefaler vi, at du bruger attributten 'link i googles søgeindeks' [canonical_link] i dit feed for at angive en kanonisk webadresse. Brug attributten 'link i Googles søgeindeks' [canonical_link] til at sikre, at produkter er tilknyttet den korrekte webadresse i Googles søgeindeks, da det vil forbedre Googles forståelse af produktet. Få flere oplysninger om kanoniske links
    • Hvis attributten 'link i Googles søgeindeks' [canonical_link] ikke bruges, er det muligt, at den angivne webadresse i feedattributten 'mobillink' [mobile_link] bliver indekseret. For at forhindre indeksering skal du føje tagget noindex til dine sider, hvis det er relevant, eller bruge attributten 'link i Googles søgeindeks' [canonical_link] i dit feed.

Eksempler

Produkter uden varianter

Når du bruger 'mobillink' [mobile_link], skal du huske også at angive attributten 'link' [link]. Mobilbrugere vil blive sendt til den webadresse, som du angiver for attributten 'mobillink' [mobile_link], men computerbrugere vil stadig blive sendt til den webadresse, som du angiver for attributten 'link' [link].

Produktdata for Google-kuglepenne med sort blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produktdata for Google-kuglepenne med sort blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=black
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens?color=black

Produktdata for Google-kuglepenne med rødt blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=red
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens?color=red