product_type [produkttype]: Definition

Brug attributten product_type [produkttype] til at inkludere dit eget system til produktkategorisering i dine produktdata. I modsætning til attributten google_product_category [google_produktkategori] vælger du selv, hvilken værdi du vil angive. De værdier, du indsender for product_type [produkttype], kan bruges til at organisere budgivning og rapportering i din Google Ads Shopping-kampagne.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Grænser 0-750 tegn
Gentaget felt Op til 5 gange, men husk, at kun den første product_type [produkttype]-værdi vil blive brugt til at organisere budgivning og rapportering i Google Ads Shopping-kampagner. Adskil flere produkttyper med komma (,). Brug ikke komma (,) inden for en indsendt værdi for produkttype, da dette vil blive tolket som særskilte produkttyper. Hvis du f.eks. indsender Hus, have og køkken, tolkes værdien Hus som en særskilt produkttype fra have og køkken.

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler

XML-feeds <g:product_type>Startside > Kjoler > Maxikjoler</g:product_type>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug > til at adskille flere niveauer i en kategori. Placer et mellemrum både før og efter >-symbolet. For eksempel: Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler.
  • Indsend product_type [produkttype] for de produkter, der bruges i enhver kampagnetype. Når du indsender en product_type [produkttype], kan vi bedre forstå, hvad du sælger, og når vi forstår, hvad du sælger, kan vi bedre vise dine produkter til brugerne. Derudover kan du også bruge de værdier, du indsender, til at organisere din Shopping-kampagne efter værdier, som du selv vælger.
  • Hvis du bruger product_type [produkttype] til at organisere din budgivning og rapportering i Google Ads, anbefaler vi, at du ikke indsender mere end én værdi. Kun den første værdi bruges. Få flere oplysninger om administration af dine produktgrupper ved brug af produkttype
  • Hvis din egen produktkategorisering indeholder flere niveauer, skal alle niveauer medtages. Hvis dine produkter f.eks. hører til i kategorien Maxikjoler, skal du angive hele strengen: Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler.
  • Brug alle "brødkrumme"-oplysningerne. Vi anbefaler, at du angiver så granulerede kategorier som muligt, da det klassificerer dit produkt mere præcist. For eksempel er Bøger > Nonfiktion > Sport > Baseball bedre end Baseball. Få flere oplysninger om brug af produkttyper til organisering af dine Shopping-kampagner
  • Du må gerne angive de samme værdier for attributterne google_product_category [Google_produktkategori] og product_type [produkttype], men værdien google_product_category [Google_produktkategori] skal være en understøttet Google-produktkategori.

Eksempler

Produkttype med flere niveauer
Produkt Maxikjole
product_type [produkttype] Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler

Produkt Google Pixel 3
product_type [produkttype] Produkt > Mobiltelefoner > Android

Produkt SLR-kameraobjektiv
product_type [produkttype] Startside > Fotografering > Objektiver > SLR-objektiver