product_type [produkttype]: Definition

Brug attributten product_type [produkttype] til at inkludere dit eget system til produktkategorisering i dine produktdata. I modsætning til attributten google_product_category [google_produktkategori] vælger du selv, hvilken værdi du vil angive. De værdier, du indsender for product_type [produkttype], kan bruges til at organisere budgivning og rapportering i din Google Ads Shopping-kampagne.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type

Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Grænser 0-750 tegn
Gentaget felt Op til 5 gange, men husk, at kun den første product_type [produkttype]-værdi vil blive brugt til at organisere budgivning og rapportering i Google Ads Shopping-kampagner. Adskil flere produkttyper med komma (,). Brug ikke komma (,) inden for en indsendt værdi for produkttype, da dette vil blive tolket som særskilte produkttyper. Hvis du f.eks. indsender Hus, have og køkken, tolkes værdien Hus som en særskilt produkttype fra have og køkken.

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler

XML-feeds <g:product_type>Startside > Kjoler > Maxikjoler</g:product_type>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug > til at adskille flere niveauer i en kategori. Placer et mellemrum både før og efter >-symbolet. For eksempel: Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler.
  • Indsend product_type [produkttype] for de produkter, der bruges i enhver kampagnetype. Når du indsender en product_type [produkttype], kan vi bedre forstå, hvad du sælger, og når vi forstår, hvad du sælger, kan vi bedre vise dine produkter til brugere. Derudover kan du også bruge de værdier, du indsender, til at organisere din Shopping-kampagne efter værdier, som du selv vælger.
  • Hvis du bruger product_type [produkttype] til at organisere din budgivning og rapportering i Google Ads, anbefaler vi, at du ikke indsender mere end én værdi. Det er udelukkende den første værdi, der benyttes. Få flere oplysninger om administration af dine produktgrupper ved brug af produkttype.
  • Hvis din egen produktkategorisering indeholder flere niveauer, skal alle niveauer medtages. Hvis dine produkter f.eks. hører til i kategorien Maxikjoler, skal du angive hele strengen: Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler
  • Brug alle "breadcrumb"-oplysningerne. Vi anbefaler, at du angiver så granulerede kategorier som muligt, da det klassificerer dit produkt mere præcist. F.eks. er Bøger > Faglitteratur > Sport > Baseball bedre end bare Baseball. Få flere oplysninger om brug af produkttyper til organisering af dine Shopping-kampagner.
  • Du må gerne angive de samme værdier for attributterne google_product_category [google_produktkategori] og product_type [produkttype], men værdien for google_product_category [google_produktkategori] skal være en understøttet Google-produktkategori.

Eksempler

Produkttype med flere niveauer
Produkt Maxikjole
product_type [produkttype] Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler

Produkt Google Nexus 6
product_type [produkttype] Produkt > Mobiltelefoner > Android

Produkt SLR-kameraobjektiv
product_type [produkttype] Startside > Fotografering > Objektiver > SLR-objektiver