I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

3D-modellink [virtual_model_link]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten 3D-modellink [virtual_model_link] til at fremvise dit produkt på flere måder. En 3D-model kan hjælpe kunderne med at se dit produkt fra forskellige vinkler på Google Søgning. De kan også bruge augmented reality til at se, hvordan dit produkt ser ud i deres egne omgivelser.

Sælgere kan selv lave 3D- og AR-modeller af deres produkter eller få hjælp fra en partner. Listen over vores partnere omfatter:

Bemærk! Du kan bruge denne attribut til sko og boligvarer. Attributten er begrænset til produkter, der sælges i USA.

An animation of a 3D model being used in a product listing on Google

På denne side

Hvornår den kan bruges

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Anbefales til sko og beklædningsgenstande, der har en 3D-model. Attributten kan angives som en del af dit primære produktfeed i Merchant Center.

Bemærk! Når du føjer links til en 3D-model i dit feed, gennemgår vi 3D-modellen, før den vises i Google-søgeresultater (dette kan tage op til 2 uger). Denne attribut er begrænset til produkter, der sælges i USA.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk.

Type

Webadresse (skal starte med "http://" eller "https://")

Grænser

Op til 2000 tegn

Understøttede filformater

glTF (.gltf) og GLB (.glb)

Gentaget felt

Nej

Filformat

Eksempel på værdi

Tekst (TSV)

https://www.google.com/products/xyz.glb

XML (feeds)

<g:virtual_model_link>https://www.google.com/products/xyz.glb
</g:virtual_model_link>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Brug en 3D-model. Den anbefalede filstørrelse er 10 MB og må ikke overstige 15 MB.
  • 4K-tekstur giver den største grad af understøttelse på mobil og er den største anbefalede strukturstørrelse. Den største tilladte strukturstørrelse, vi kan vise på mobilenheder, er op til 8K. Få flere oplysninger om filkrav til modelspecifikationer.
  • Angiv en gyldig webadresse i dine produktdata. Linket skal føre til en .gltf- eller .glb-fil.
  • Dit produkt skal overholde vores politikker.
  • Gennemgå din 3D-model. Du kan bruge et valideringsværktøj til at verificere, at din 3D-model fungerer korrekt.
  • Sørg for, at din webadresse kan gennemgås af Google. Du skal f.eks. sikre dig, at din robots.txt-fil er konfigureret korrekt. Få flere oplysninger om robots.txt-filer.

Hvis du ikke overholder disse krav, kan vi ikke bruge din 3D-attribut til produktet.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Ret eventuelle fejl ved din 3D-model. Sørg for at rette eventuelle advarsler eller fejl, som valideringsværktøjet viser for din model.