I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Attributten certificering [certification]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten certificering [certification] til at beskrive certificeringer, som f.eks. energiklasser, der er knyttet til et produkt.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Obligatorisk for produkter, der kræver, at visse oplysninger vises i dine Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser, f.eks. på grund af lokale regler for energimærkning.

Optional Valgfri for alle andre produkter

Hvis dine produkter er målrettet mod et EU- eller EFTA-land eller Storbritannien, skal du tjekke EU-reglerne for energieffektivitet eller gældende lokal lovgivning for at afgøre, om du skal angive denne attribut. Dette omfatter produkter, der er omfattet af fornyet skalering af EU-energimærker, f.eks.:

• Køleskabe og frysere
  • Opvaskemaskiner
  • Fjernsyn og andre eksterne skærme
  • Husholdningsvaskemaskiner og vaskemaskiner/tørretumblere
  • Køleapparater, der anvendes til direkte salg
  • Lyskilder

Du skal muligvis vise EU-energiklassen for dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Det kan du gøre ved at angive attributten certificering [certification] i dine produktdata for de relevante produkter. Google slår dit produkt op i EU EPREL-databasen og viser den relevante energiklasse i grafisk eller tekstmæssig form i dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Eksempel:

Et ikon, som viser energiklasse.

Bemærk! Hvis du ikke kan finde dit produkts EPREL-kode, og du kun har oplysninger om energiklassen i form af selve klassificeringen, kan du angive alle 3 energiklasser [ energy_efficiency_class] indtil slutningen af overgangen, der slutter den 1. september 2024.

Underordnede attributter

Denne attribut bruger følgende underattributter:

• Autoritet [certification_authority](obligatorisk): den autoritet eller det certificeringsorgan, der er ansvarlig for udstedelse af certificeringen. På nuværende tidspunkt understøtter vi kun værdierne "EC" eller "European_Commission".
  • Navn [certification_name] (obligatorisk): navnet på certificeringen. På nuværende tidspunkt understøtter vi kun værdien "EPREL", som repræsenterer certificeringer vedrørende energieffektivitet i EU's EPREL-database, European Registry for Energy Labeling.
  • Kode [certification_code] (obligatorisk): certificeringens kode. Eksempel: For EPREL-certifikatet med linket https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/dishwashers2019/123456 er koden 123456.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type

Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)

Gentaget felt

Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Medtag værdierne for hver underordnet attribut adskilt af et kolon ( : ).

Eksempel på værdi:

EC:EPREL:123456

Hvis du navngiver de underordnede attributter, du indsender, kan du angive dem i vilkårlig rækkefølge. Hvis du kun angiver underordnede attributværdier og ikke navngiver dem, antager vi, at dine værdier inkluderer underordnede attributter i denne rækkefølge:

1. Autoritet [certification_authority]
  2. Navn [certification_name]
  3. Kode [certification_code]
Formatér værdien ved at indsende værdier for de underordnede attributter autoritet [certification_authority], navn [certification_name] og kode [certification_code] adskilt af koloner ( : ). Undlad at bruge anførselstegn.
XML-feeds

<g:certification>
<g:certification_authority>EC</g:certification_authority>
<g:certification_name>EPREL</g:certification_name>
<g:certification_code>123456</g:certification_code>
</g:certification>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Angiv en gyldig kode for et produkt i EU's EPREL-database.