Turvallisuuden parantaminen sivuston eristämisen avulla

Kun otat sivuston eristämisen käyttöön, Chrome tarjoaa paremman suojauksen selaimellesi.

Chrome lataa jokaisen sivuston omassa prosessissaan. Joten vaikka sivusto ohittaa saman alkuperän käytännön, ylimääräinen suojaus estää sivustoa varastamasta tietojasi toiselta sivustolta. Lisätietoja sivuston eristämisestä

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Kirjoita näytön yläreunassa olevaan osoitepalkkiin chrome://flags/#enable-site-per-process ja paina Enter.
  3. Valitse Tarkka sivuston eristäminen ‑kohdan vierestä Ota käyttöön.
  4. Valitse Käynnistä uudelleen nyt.

Jos olet järjestelmänvalvoja, lue kuinka voit hallinnoida sivuston eristämistä organisaatiosi puolesta.

Tunnetut ongelmat

• Muisti: Sivuston eristäminen lisää Chromen muistin käyttöä noin 10 %
  • DevTools: Chrome-kehittäjien työkalut eivät tue täysin eri sivustoilla olevia iframe-kehyksiä, joissa on käytössä sivuston eristäminen.