Chromesta tulostaminen

Voit tulostaa Chromesta tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.

Jos haluat tulostaa Chromebookilta, katso ohjeet tulostimen käyttöönottoon.

Tulostaminen tavallisella tulostimella

Voit ottaa tulostimesi käyttöön noudattamalla sen valmistajan ohjeita.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta kohde ja muokkaa haluamiasi tulostusasetuksia.
  5. Valitse Tulosta

Tulostuksen esikatselun tallentaminen Google Driveen

Voit tallentaa tiedostoja Google Driveen tulostuksen esikatselusta.

Tallentaminen tulostuksen esikatselusta

Tärkeää: Muista asentaa Tallenna Google Driveen ‑laajennus.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valitse näkyviin tulevasta ikkunasta kohteeksi "Tallenna Google Driveen". Sinun täytyy ehkä valita manuaalisesti "Katso lisää".
  5. Klikkaa Tallenna.

Säästäminen Drive-työpöytäsovelluksella:

Tärkeää: Jotta voit tallentaa Google Driveen tulostuksen esikatselusta, varmista, että olet asentanut Drive-työpöytäsovelluksen.

1. Valitse Tallenna PDF-muodossa.
  2. Lataa PDF-tiedosto Drive-työpöytäsovellukseen.

Näin lataat sisältöä Driveen Drive-verkkosivustolla:

1. Valitse Tallenna PDF-muodossa.
  2. Siirry osoitteeseen drive.google.com.
  3. Valitse + ja sitten Tiedoston lataus.
  4. Valitse kansio.