Tulostaminen Chromesta

Voit tulostaa Chromesta tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Google Cloud Printin avulla voit käyttää tulostimiasi ja jakaa ne myös muille.

Lue lisätietoja Google Cloud Printin toiminnasta.

Google Cloud Printin määritys

Jos langaton tulostimesi tukee pilvipalvelua, noudata sen valmistajan ohjeita tai tutustu pilvipalvelua tukevien tulostimien määritysohjeisiin.

Jos tulostimessasi ei lue, että se tukee pilvipalvelua, noudata seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä tulostin.
  2. Avaa Chrome Windows- tai Mac-tietokoneella.
  3. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  4. Valitse sivun alaosassa Lisäasetukset.
  5. Valitse Tulostaminen-kohdassa Google Cloud Print.
  6. Valitse Hallitse Cloud Print ‑laitteita.
  7. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tilillesi.
  8. Valitse tulostimet, jotka haluat yhdistää, ja klikkaa sitten Lisää tulostimia.

Tulostin on nyt liitetty Google-tiliisi ja yhdistetty Google Cloud Printiin. Voit käyttää tulostinta kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Tulostaminen Google Cloud Printillä

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valinnainen: Jos haluat valita tulostimen, klikkaa alanuolta ja valitse tulostin luettelosta. Jos et näe haluamaasi tulostinta, valitse Lisää ja kohde.
  5. Muokkaa haluamiasi tulostusasetuksia.
  6. Kun olet valmis, valitse Tulosta.

Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, verkon järjestelmänvalvoja on voinut yhdistää tulostimia puolestasi. Ne ovat käytettävissä, kun olet kirjautuneena työpaikan tai koulun käyttäjätilille. Lisätietoja Chromebookin käyttämisestä työpaikalla tai koulussa

Tulostaminen tavallisella tulostimella

Määritä tulostimesi noudattamalla sen valmistajan ohjeita.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Avaa tulostettava sivu, kuva tai tiedosto.
  3. Valitse Tiedosto ja sitten Tulosta. Voit myös käyttää pikanäppäintä:
    • Windows ja Linux: Ctrl + P
    • Mac: ⌘ + P
  4. Valitse näkyviin tulevassa ikkunassa kohde ja muokkaa haluamiasi tulostusasetuksia.
  5. Kun olet valmis, valitse Tulosta.