Chromeen synkronointiongelmien korjaaminen

Ota synkronointi käyttöön Chromessa, niin näet tietosi kaikilla laitteillasi. Jos synkronointi lakkaa toimimasta tai keskeytyy, kokeile näitä keinoja.

Synkronoinnin jatkaminen

Jos kirjauduit ulos Googlen palvelusta, kuten Gmailista, Chrome keskeyttää synkronoinnin. Kirjaudu Google-tilillesi ottaaksesi synkronoinnin uudelleen käyttöön:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Keskeytetty ja sitten Kirjaudu uudelleen sisään.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi.

Synkronoinnin jatkaminen Chromen sulkemisen ja uudelleenkäynnistyksen aikana

Jos synkronointi lopetetaan aina, kun suljet Chromen, voit muuttaa asetuksia.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset ja sitten Sivustoasetukset ja sitten Evästeet.
  4. Poista käytöstä Säilytä paikalliset tiedot vain selaimen sulkemiseen saakka.