Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit asettaa Chromen näyttämään verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Miten ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa valintaa milloin tahansa.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  5. Valitse Ilmoitukset
  6. Estä tai salli ilmoitukset:
    • Estä kaikki: Poista käytöstä Kysy ennen lähettämistä.
    • Estä sivusto: Valitse Estä-kohdan vierestä Lisää. Syötä sivusto ja valitse Lisää.
    • Salli sivusto: Valitse Salli-kohdan vierestä Lisää. Syötä sivusto ja valitse Lisää.