Salasanan luominen

Chrome voi luoda verkkopalvelun tiliäsi varten vahvan salasanan ja tallentaa sen.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Ota synkronointi käyttöön Chromessa.
  3. Avaa verkkosivusto ja luo uusi tili.
  4. Klikkaa salasanan tekstikenttää ja sitten Ehdota vahvaa salasanaa.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa salasanan tekstikenttää hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Luo salasana.
  5. Näet salasanan esikatselun. Vahvista valitsemalla Käytä ehdotettua salasanaa.
  6. Viimeistele tilin luomisprosessi. Salasanasi tallennetaan automaattisesti Chromeen.

Jos sivusto ei hyväksy Chromen ehdottamaa salasanaa, kerro meille siitä.

Lue lisää tallennettujen salasanojen hallinnasta.