Chromen jakaminen muiden kanssa

Kun käytät profiileja, voit pitää kirjanmerkit, historian, salasanat ja muut Chromen tiedot ja asetukset erillään.

Profiileista on hyötyä, kun haluat

• jakaa tietokoneen muiden käyttäjien kanssa
  • erotella tilejä, esimerkiksi pitää työprofiilin ja henkilökohtaisen tilin erillään.

Muiden näkemät tiedot jaetussa Chromessa

Jaa laitteesi vain luotettavien ihmisten kanssa. Jos joku muu käyttää laitettasi, hän voi käyttää myös laitteen kaikkia muita Chrome-profiileja. Jos käyttäjä avaa Chrome-profiilisi, hän näkee esimerkiksi käyttämäsi verkkosivustot.

Henkilön tai profiilin lisääminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Valitse Hallinnoi käyttäjiä.
  4. Valitse Lisää henkilö.
  5. Valitse nimi ja kuva.
  6. Klikkaa Tallenna. Uusi ikkuna avautuu ja pyytää sinua ottamaan synkronoinnin käyttöön.
  7. (Valinnainen) Ota Chromen synkronointi käyttöön uuden profiilin Google-tilillä. Kirjanmerkit, historia, salasanat ja muut asetukset synkronoidaan automaattisesti.

Käytätkö Chromebookia? Voit jakaa Chromebookin muiden kanssa lisäämällä heidät Chromebookiisi.

Toiseen henkilöön tai profiiliin vaihtaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Valitse henkilö tai profiili, johon haluat vaihtaa.

Käytätkö Chromebookia? Chromebookilla voi käyttää useita tilejä yhtä aikaa.

Nimen tai kuvan vaihtaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Vaihda profiiliin, jota haluat muokata:
    1. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
    2. Valitse henkilö tai profiili, johon haluat vaihtaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  4. Valitse Henkilöt-kohdasta Chrome-nimi ja ‑kuva.
  5. Kirjoita uusi nimi tai valitse uusi kuva. Muutos tallentuu automaattisesti.

Henkilön tai profiilin poistaminen

Kun henkilö poistetaan Chromesta, kirjanmerkit, historia, salasanat ja muut hänen asetuksensa poistetaan laitteelta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Valitse Hallinnoi käyttäjiä.
  4. Vie osoitin poistettavan henkilön kohdalle.
  5. Valitse henkilön tietojen oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista tämä henkilö.
  6. Vahvista poisto valitsemalla Poista tämä henkilö.