Verkkosivuston yhdistäminen Bluetooth‑ tai USB-laitteeseen

Voit muodostaa Chromen avulla yhteyden verkkosivuston ja Bluetooth‑ tai USB-laitteen välille. Voit yhdistää esimerkiksi Bluetoothia tukevan sykemittarin verkkosivustoon. Sitten sivusto voi tallentaa ja näyttää mittarin tietoja.

Laitteen käyttöoikeuden myöntäminen

Myönnä laitteesi käyttöoikeus vain luotettaville sivustoille. Kun yhdistät verkkosivuston ja laitteen pariksi, sivusto voi lukea kaikki laitteelle tallennetut tiedot ja jopa ohjelmoida sen uudelleen.

Chromessa avoinna olevan verkkosivun ja laitteen yhdistäminen

1. Yhdistä laitteet.
    • Bluetooth: Varmista, että tietokoneen tai puhelimen Bluetooth-yhteys on käytössä. Varmista, että Bluetooth-laite on muiden laitteiden löydettävissä.
    • USB-laitteet: Yhdistä laitteet USB-johdolla.
  2. Avaa Chromessa verkkosivu, joka voi muodostaa yhteyden laitteeseen.
  3. Klikkaa tai kosketa sivua. Sinua pyydetään lisäämään laite.
  4. Valitse laite luettelosta.
  5. Valitse Muodosta laitepari tai Yhdistä.

Bluetooth-yhteysongelmien vianetsintä

Jos sivusto ei löydä ei laitettasi, klikkaa Hae uudelleen.

Jos sivusto ei löydä laitetta, varmista, että tietokoneesi Bluetooth on käytössä:

Kun molempien laitteiden Bluetooth on käytössä, valitse Hae uudelleen.

Chromen ja laitteen yhteyden katkaiseminen

Bluetooth-laitteet: Poista sivustolle annettu Bluetooth-laitteen käyttöoikeus valitsemalla ylävasemmalla Lataa uudelleen Päivitä.

USB-laitteet: Poista sivustolle annettu USB-laitteen käyttöoikeus seuraavasti:

1. Klikkaa verkko-osoitteen vasemmalla puolella lukkokuvaketta Lukitse.
  2. Valitse sitten USB-laitteen vieressä Poista Poista.