Virheiden ja kaatumisten automaattisen raportoinnin aloittaminen ja lopettaminen

Antamalla Chromen lähettää meille raportteja automaattisesti voit auttaa meitä korjaamaan ja parantamaan Chromen ominaisuuksia. Näihin raportteihin voi sisältyä esimerkiksi tietoja Chromen kaatumisista ja muistin käytöstä sekä joitakin henkilötietoja.

Voit sallia tai estää raporttien lähettämisen milloin tahansa.

Tietokoneella

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Henkilöt-kohdasta Synkronointi ja Google-palvelut.
  4. Siirry Muut Google-palvelut ‑kohtaan ja ota Auta parantamaan Chromen ominaisuuksia ja suorituskykyä käyttöön tai poista se käytöstä.

Chromebook

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Siirry Tietosuoja-osioon ja ota käyttöön tai poista käytöstä Lähetä automaattisesti diagnostiikka- ja käyttötietoja Googlelle.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et ehkä voi muokata tätä asetusta. Saat lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Raporttien sisältö

Jos Chrome kaatuu, raporttiin voidaan sisällyttää joitakin henkilökohtaisia tietoja. Raporttien sisältämät tiedot:

• Kaatumiseen liittyvä muisti (siihen voi kuulua sivun sisältö, maksutiedot ja salasanat)
  • Chrome-asetuksesi
  • Asentamasi laajennukset
  • Kaatumisen aikana käyttämäsi verkkosivu
  • Laitteesi käyttöjärjestelmä, valmistaja ja malli
  • Maa, jossa käytät Chromea

Jos haluat tietää, mitä teemme näiden raporttien tiedoille, lue Chromen tietosuojakäytäntö.