Uloskirjautuminen Chromesta

Voit kirjata Google-tilisi ulos Chromesta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Kirjaudu ulos.

Jos synkronointi on otettu käyttöön, voit poistaa sen käytöstä. Tämä kirjaa sinut ulos Google-tilin palveluista, kuten Gmailista.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Synkronoidaan kohteeseen [sähköposti].
  3. Valitse Henkilöt-kohdasta Poista käytöstä ja sitten Poista käytöstä.

Huom. Jos Chromen synkronointi on käytössä ja kirjaudut ulos Googlen palvelusta, esim. Gmailista, sinut kirjataan samalla ulos Chromesta. Synkronointi keskeytetään, kunnes kirjaudut takaisin sisään samalla tilillä.

Chrome-kirjautumisen poistaminen käytöstä

Kun kirjaudut Google-tilillesi Gmailin tai muun palvelun kautta, sinut kirjataan sisään Chromeen automaattisesti. Jos et halua koskaan kirjautua sisään Chromeen tai ottaa synkronointia käyttöön, voit muuttaa asetuksia.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Poista Salli Chrome-kirjautuminen käytöstä Tietosuoja-osiosta.

Uloskirjautuminen etäyhteydellä

Voit poistaa tilisi joltakin laitteeltasi, vaikka et pääsisikään käsittelemään sitä fyysisesti. Sinut kirjataan ulos kaikilta aiemmin käyttämiltäsi tietokoneilta ja siltä, jota käytät parhaillaan.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry Google-tilille ylläpitämään sovelluksia, joilla on pääsy tilillesi.
  3. Valitse Google-sovellukset-kohdasta Google Chrome ja sitten Poista käyttöoikeus.