Hakujen tekeminen Chromella

Löydät nopeasti etsimäsi internetistä, kirjanmerkeistä tai selaushistoriasta.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Kirjoita hakusi yläreunan osoitepalkkiin.
  3. Klikkaa tulosta tai paina Enter.

Haku verkkosivulta

Voit etsiä tiettyä sanaa tai lausetta verkkosivulta tietokoneella.

1. Avaa tietokoneen Chromessa verkkosivu.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Etsi.
  3. Kirjoita hakutermisi palkkiin, joka tulee näkyviin oikeaan yläreunaan.
  4. Hae sivulta painamalla Enter
  5. Tulokset näkyvät keltaisella korostettuina. Vierityspalkin keltaisten merkkien avulla näet, missä kohti sivua tulokset sijaitsevat.

Vinkki: Voit hakea sanoja tai ilmauksia nopeasti myös näillä pikanäppäimillä: Ctrl + F (Windows, Linux ja Chrome-käyttöjärjestelmä) tai ⌘ + F (Mac).

Sanojen tai kuvien haku

Voit etsiä lisätietoja tietystä verkkosivulla olevasta sanasta, lauseesta tai kuvasta.

1. Avaa tietokoneen Chromessa verkkosivu.
  2. Korosta sana, lause tai kuva.
  3. Jos käytät Windowsia, klikkaa sitä hiiren kakkospainikkeella. Jos käytät Macia, pidä Ctrl-painiketta painettuna ja klikkaa.
  4. Valitse sitten vaihtoehdoista haku oletushakukoneellasi. Saatat esimerkiksi nähdä vaihtoehdon ”Google-haku termillä: keisaripingviini” tai ”Etsi tätä kuvaa Bingistä.”